DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 356
  • 752
  •   1
Отговори
# 570

# 571
  • Враца
Ами даа това билооо  Crazy Crazy
Оххх тази музичка накрая се влюбих в нея  Crazy Crazy Crazy
Познах, защо изтриха фрага  Whistling Whistling Whistling
А сега ще си чакам аз цялата сцена и да ходя да се преобличам  Crazy Crazy

# 572
Момичета направо ми е много притеснително относно утрешния рейтинг  Tired Tired Tired Тази вечер в тубето гледаемостта бе малка  дали серията се е понравила на съседите ни  Thinking Tired Толкова много серий чакахме Ферит и Назлъ да си признаят чувствата и ето вече е факт а аз нещо недоволствам . Tired Embarassed Някак много накъсани ми дойдоха сцените с тях  Thinking

# 573
  • София
Писна ми вече и от Хакан ,и от Пелин, и от Фатош с изтърканите  им номера ......а  Асуман за мен си  остана една завършена  егоистка.Тя е най-големият душманин на Назлъ. Не виждам нищо умно в живота ѝ ,издънка  след  издънка ......
Peace

Моментите на Назлъ и Ферит много ми харесаха. Единтвено ме е яд, че СЦ заради цензурата претупаха хубавия романтичен момент. В крайна сметка това беше чакан момент и от двамата. Дано ни зарадват с интернет вариант.

# 574
Мъж - мечта bowuu на гръб я носи, дърва нацепи и съпружеските си задължения изпълни Heart Eyes
Много ми харесаха романтичните моменти с Ферит и Назлъ Peace
Сигурна съм, че с превод ще е още по- вълнуващо Heart Eyes

Благодаря за превода и подсказките bouquet bouquet bouquet

Благодаря на всички за коментарите и прекрасната компания Hug Hug Hug

# 575
Момичета благодаря ви за коментарите и компанията! bouquet bouquet bouquet

Имахме романтика! Party Party Party Лошото в другия епизод!Не стига Леман им се натресе в дома ,а и ще търпят последиците от необмислените постъпки на Асуман! Peace

# 576
  • София
Много заряд имат сцените с Джан и Йозге. Сякаш с всяка изминала серия се напасват все повече. Peace Дано изкараме пълен сезон.

# 577
  • По света и в нас.
Много заряд имат сцените с Джан и Йозге. Сякаш с всяка изминала серия се напасват все повече. Peace Дано изкараме пълен сезон.
Отива им да се гледат влюбено,особено на Джан. Blush

# 578
  • Враца
Оооо прави сте и за двамата  Crazy Crazy Crazy
Забелязахте ли, докато се описваха, бузките на Йозге пламнаха  Whistling Whistling Blush
а изобщо ще има ли цяла версия се питам аз  newsm78 newsm78 сцеената ми изглеждаше изрязана бая  ooooh! дано направят както направиха в 7еп. да пуснат цялата сцена  Praynig Praynig Praynig

# 579
Айде, серията битти  ooooh! Много един такъв...странен, ама гаден финал. Не знам какво да мисля за серията, пак ми дойде малко романтиката.  Thinking От мен толкова за днес, благодаря ви за компанията!  Hug И за лека нощ, едно кратко описанийце, което ми дойде да отвътре да напиша, вдъхновено от НазФер. (моля, не съдете строго):
"Тя навлезе в живота му като ураган - помете подредения му, шлифован и безопасен свят, и донесе безпорядък от емоции. Но за разлика от истинските урагани, които идват и си отиват, тя остана. Въртейки се безпощадно на едно място, разтресе и събори из основи стените на крепостта му. Когато най-накрая го принуди да остане сам на бойното поле, той се хвана, подобно удавник за сламка, за единственото нещо, което му бе останало - ненавистта. Мразеше я, съдеше я. Под звездите, пред откритата луна, превръщаше светицата в дявол, за да не я обикне, да не я желае, да не мисли за нея. Не успя. Умаломощен, предал се, завинаги загубил представа за човека, който е бил и който трябва да бъде, потъна в бурята на нейния ураган...и се влюби. В тихата нощ, голямата, кръгла луна му се усмихна окуражително. "Влюби се", прошепна тя, "Пълнолунието е най-вълшебното време за любов"."

# 580
Момичета май ще си останем само с тази брачна  версия  Tired Joy Благодаря ви  за коментарите за подсказките и за всичко споделено  Hug Heart Eyes bouquet

Да стискаме палци утре да не са много зле резултатите  Tired fingerscrossed bishop

# 581
Айде, серията битти  ooooh! Много един такъв...странен, ама гаден финал. Не знам какво да мисля за серията, пак ми дойде малко романтиката.  Thinking От мен толкова за днес, благодаря ви за компанията!  Hug И за лека нощ, едно кратко описанийце, което ми дойде да отвътре да напиша, вдъхновено от НазФер. (моля, не съдете строго):
"Тя навлезе в живота му като ураган - помете подредения му, шлифован и безопасен свят, и донесе безпорядък от емоции. Но за разлика от истинските урагани, които идват и си отиват, тя остана. Въртейки се безпощадно на едно място, разтресе и събори из основи стените на крепостта му. Когато най-накрая го принуди да остане сам на бойното поле, той се хвана, подобно удавник за сламка, за единственото нещо, което му бе останало - ненавистта. Мразеше я, съдеше я. Под звездите, пред откритата луна, превръщаше светицата в дявол, за да не я обикне, да не я желае, да не мисли за нея. Не успя. Умаломощен, предал се, завинаги загубил представа за човека, който е бил и който трябва да бъде, потъна в бурята на нейния ураган...и се влюби. В тихата нощ, голямата, кръгла луна му се усмихна окуражително. "Влюби се", прошепна тя, "Пълнолунието е най-вълшебното време за любов"."

newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 txtloves

# 582
# 583
Момичета,благодаря ви,че бяхме заедно и днес!

Нещо не ми се коментира!При Джан и Йозге сцените се получават,но толкова пъти прекъсваха сцените им,за да ни занимават основно с Пелин,Асуман,Дениз,Хакан и вече Леман,че се изнервих,докато гледам второстепенните герои и ми се изгуби романтиката на главните!

# 584
 wavey wavey wavey

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 00:14 от Tara41

Общи условия

Активация на акаунт