DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 355
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Под звездите
Айде, серията битти  ooooh! Много един такъв...странен, ама гаден финал. Не знам какво да мисля за серията, пак ми дойде малко романтиката.  Thinking От мен толкова за днес, благодаря ви за компанията!  Hug И за лека нощ, едно кратко описанийце, което ми дойде да отвътре да напиша, вдъхновено от НазФер. (моля, не съдете строго):
"Тя навлезе в живота му като ураган - помете подредения му, шлифован и безопасен свят, и донесе безпорядък от емоции. Но за разлика от истинските урагани, които идват и си отиват, тя остана. Въртейки се безпощадно на едно място, разтресе и събори из основи стените на крепостта му. Когато най-накрая го принуди да остане сам на бойното поле, той се хвана, подобно удавник за сламка, за единственото нещо, което му бе останало - ненавистта. Мразеше я, съдеше я. Под звездите, пред откритата луна, превръщаше светицата в дявол, за да не я обикне, да не я желае, да не мисли за нея. Не успя. Умаломощен, предал се, завинаги загубил представа за човека, който е бил и който трябва да бъде, потъна в бурята на нейния ураган...и се влюби. В тихата нощ, голямата, кръгла луна му се усмихна окуражително. "Влюби се", прошепна тя, "Пълнолунието е най-вълшебното време за любов"."

newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 txtloves

Самбо, браво, браво, браво. По- точно не можеше да се опише. Поклон. newsm51 newsm51 newsm51

И за теб от мен:

# 586
  • Враца
Айде, серията битти  ooooh! Много един такъв...странен, ама гаден финал. Не знам какво да мисля за серията, пак ми дойде малко романтиката.  Thinking От мен толкова за днес, благодаря ви за компанията!  Hug И за лека нощ, едно кратко описанийце, което ми дойде да отвътре да напиша, вдъхновено от НазФер. (моля, не съдете строго):
"Тя навлезе в живота му като ураган - помете подредения му, шлифован и безопасен свят, и донесе безпорядък от емоции. Но за разлика от истинските урагани, които идват и си отиват, тя остана. Въртейки се безпощадно на едно място, разтресе и събори из основи стените на крепостта му. Когато най-накрая го принуди да остане сам на бойното поле, той се хвана, подобно удавник за сламка, за единственото нещо, което му бе останало - ненавистта. Мразеше я, съдеше я. Под звездите, пред откритата луна, превръщаше светицата в дявол, за да не я обикне, да не я желае, да не мисли за нея. Не успя. Умаломощен, предал се, завинаги загубил представа за човека, който е бил и който трябва да бъде, потъна в бурята на нейния ураган...и се влюби. В тихата нощ, голямата, кръгла луна му се усмихна окуражително. "Влюби се", прошепна тя, "Пълнолунието е най-вълшебното време за любов"."
smile3501 smile3501 smile3501 txtloves txtloves txtloves txtloves
С тези прекрасни думи на Самби ви желая лека и спокойна нощ  Hug

# 587
Браво, Самби!  newsm10
Много добре ти се е получило!

Мими, благодаря за откъсчетата на руски.

Който иска до повтаря.

22 епизод на турски.

https://youtu.be/6D9azNQ2OjM

На мен серията много ми хареса.
Нямаше начин да не ни занимават и с Асу, Дениз, Демет, Хакан и подобни.
С Леман също донякъде ни изненадаха.
Фатош направо ме хвърли в потрес, какво иска това момиче?
А милия Тарък като пинг-понг вече си го подхвърлят с Манамито.
А той горкия гък не смее да каже. Joy Joy Joy

Нямам търпение да дойде утре вечер и да изгледам серията с превод.

Благодаря ви за преводите, подсказките и коментарите, както и че отново бяхме заедно, беше ми много приятно! Оттеглям се в покоите си удовлетворена и ви пожелавам лека нощ!

До утре!

# 588
Викам да ви хвърля едно последно оЧо и що да видя?! Благодаря за хубавите отзиви.  Hug Като дете исках да бъда писател, от онези, на които им адаптират романите, че да мога да си гледам въображението на голям екран.  Mr. Green Сериалът извади наяве неизживяните ми мечти  Laughing
Ейдин, позволяваш ли да си сложа гифчето ти като подпис? То това възможно ли е? Не съм пробвала досега?  newsm78

# 589
  • София
И аз да благодаря за преводите, коментарите, снимки и т.н. bouquet

И на мен нещо не ми се коментира. Хубави сцени м/у ГГ, но някак ги разпокъсаха и у мен остана чувството, че се претупа малко това сдобряване и започването начисто. Може би трябваше още един епизод да ги оставят да се насладят на новата ситуация в сем-то т.е. да се приберат, Булут да ги посрещне, да прекарат време заедно и да свикнат един с друг. После е ясно, че проблемите щяха да започнат.

# 590
  • Варна
Изгледах и аз набързо серията с доста превъртания, както пишете вече много са досадни с тия второстепенни герои. Също и аз смятам ,че доста разпокъсани и някак недоразвити  останаха сцените между Назлъ и Ферит. И наистина все повече се напасват - хубаво стоят на екрана. Хич не ми харесва ,че Леман ще е с тях. Ще има интриги.

# 591
А стана ли ясно, дали Ферит приема майка си в къщи? Ако не са дали отговора му, може да ѝ каже да си върви.

# 592
# 593
Добро утро! Hug Hug Hug

Самби Hug newsm10

Благодаря за преведения епизод на бълг. ез. и откъсите от снощи! bouquet bouquet bouquet

Превод на 22 еп. на руски ез.! Peace
https://vk.com/topic-100681614_35552381?z=video-149512731_456241 … 05892562ba6059284

Рейтинга....малко е паднал в трите групи

TOTAL
 1 SAVASCI FOX TV 21:08 00:19 7,52 17,46
2 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX TV 18:59 20:00 5,95 15,14
3 SAVASCI (OZET) FOX TV 20:00 21:08 5,51 12,33
4 O SES TURKIYE TV8 20:46 00:20 5,23 12,48
5 CENNET'IN GOZYASLARI ATV 20:58 00:17 4,93 11,46
6 SHOW ANA HABER SHOW TV 18:54 20:00 4,74 12,12
7 COCUKLAR DUYMASIN KANAL D 20:25 23:33 4,60 10,20
8 HABER ONU SHOW TV 18:25 18:54 4,24 11,96
9 O SES TURKIYE UNUTULMAYANLAR TV8 19:30 20:46 4,04 9,32
10 DOLUNAY STAR TV 20:30 23:43 3,75 8,47

AB
 1 O SES TURKIYE TV8 20:46 00:20 6,98 17,14
2 COCUKLAR DUYMASIN KANAL D 20:25 23:33 5,75 13,35
3 SAVASCI FOX TV 21:08 00:19 5,13 12,27
4 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX TV 18:59 20:00 4,87 14,83
5 O SES TURKIYE UNUTULMAYANLAR TV8 19:30 20:46 4,19 10,92
6 CENNET'IN GOZYASLARI ATV 20:58 00:17 3,84 9,21
7 ASLAN AILEM TRT 1 20:30 23:15 3,55 8,12
8 SAVASCI (OZET) FOX TV 20:00 21:08 3,25 8,06
9 DOLUNAY STAR TV 20:30 23:43 3,12 7,33

20+ABC1
 1 SAVASCI FOX TV 21:08 00:19 6,67 15,22
2 O SES TURKIYE TV8 20:46 00:20 6,48 15,18
3 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX TV 18:59 20:00 5,51 15,17
4 COCUKLAR DUYMASIN KANAL D 20:25 23:33 5,11 11,31
5 CENNET'IN GOZYASLARI ATV 20:58 00:17 4,78 10,92
6 SAVASCI (OZET) FOX TV 20:00 21:08 4,69 10,97
7 O SES TURKIYE UNUTULMAYANLAR TV8 19:30 20:46 4,55 11,12
8 HABER ONU SHOW TV 18:25 18:54 4,05 12,66
9 SHOW ANA HABER SHOW TV 18:54 20:00 3,94 10,91
10 DOLUNAY STAR TV 20:30 23:43 3,53 7,91
http://www.ranini.tv/reyting

седмичния рейтинг
http://www.reytingler.biz/reyting_sonuclari.html

Приятен ден и лека нова седмица! bouquet

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 09:15 от Zlatina3

# 594
Благодаря за труда ви момичета, чаках го с нетърпение .

# 595
И аз да се изкажа компетентно за снощната серия... Хубава двойка са Назлъ и Ферит, но някак си СЦ използваха мнооооооооого разпознаваем  модел... гора, хижа, цепене на дърва... ама, нейсе... И на това сме съгласни.. Само любов да има Sparkling Heart..Определено Назлъ трябваше да покаже по-интересни женски номерца, да се фръцне няколко пъти... Но тя се предаде без бой... Ама и то пред такъв Аслан бей /Царят Лъв/ как да издържиш толкова дълго време...Щеше ми се да има повече оригиналност  в моментите между тях, романтично напрежение, дори и в гората, дъх до дъх, аромат на търсена близост, загатване на желание... И така  да се изгради прелюдията към дългоочакваната сцена и признанието... Ако СЦ изпитват затруднения с идейни постановки, ми да извикат нашата Самби да им напише сценария...Толкова вълшебно и поетично нещо е написала...  Поздравления, Самби!!!! Чудесна си! Ама, доколкото става ясно, нашите герои ще ходят в скоро време на меден месец... Поне така заявиха, де... Тогава ще очакваме повече оригиналност и неочаквани хрумки...
Другият лагер - въобще не ми се коментира... Само да се изкажа за г-жа Леман...Най-малкото нескромно и невъзпитано е да отидеш в дома на сина си и снаха си, даже в момент, когато те не са си вкъщи... Не си спомням и някой да я е поканил предварително... Язък, че уж е жена от висшето общество и трябва все пак да съблюдава някакви елементарни порядки... Па започнала и да се разпорежда и да уволнява... Ще берат ядове Ферит и Назлъ с нея, то е ясно... Ама дано синът й бързо я постави на място.. Най-малкото да спретне една любовна сцена с Назлъ пред погледа на  г-жа Леман и свекървата определено да се почувства не на мястото си в този дом... И да си тръгне с добро и сама...

# 596
  • Бургас
Добро утро, дами!

Кафенце???

Гледах, момичета онлайна снощи и ..... не ми се пишеше! Това сдобряване ми се стори нереално, изсмукано от пръстите, избързан, претупано...... Не почувствах тръпката между двамата и осъзнатата им необходимост един от друг. Дори, на сутринта, след любовната нощ, след признанията,  за мен бяха прекалено кротки и хладни!

Не ми се обсъждат останалите герои защото гледам сериала заради историята на Назлъ и Ферит.
Дано днес с превода на мамашите да си променя мнението. Чак ми стана тъжно в момента заради филма.

Но.........
Дано е усмихнат и ползотворен денят ви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 597
Привет, момиченца-кокиченца. Hug
Благодаря за проведения епизод и за труда ви! А относно снощната серийка, и на мен сдобряването ми дойде претупано отвсякъде, тип "ами те не са скарани наистина, просто Назлъ не знае защо замина, и нека малко да се направи на интересна наляво-надясно пред Ферит, пък после ще претупаме сдобряването и любовта"...

# 598
Благодарение на Златина сега изгледах епизода на руски език. На мен много повече ми допадат епизодите в серията с второстепенните герои- например Асуман и Денис. Има страст между тях. Нищо че устите и сърцата говорят все още различни неща. Докато при ГГ всичко ми е постно. Не виждам прочутата "химия", а само стандартни декларации. Страстта може да се показва по различни начини и киното дава възможности за това. Дали заради обвързаността на ГГ с др.хора в живота, но тук любовта им и интимните им сцени са лишени от заряд, романтиката е външна и "заучена". Скромна девойка свежда поглед. Жалко за сексапилния актьор. Но в езика на тялото му няма страст, няма първично привличане, няма замъгляване на погледа...
Скрит текст:
[Ето колко е сполучливо това в друг филм:
https://www.youtube.com/watch?v=pngg9IpqQ8s/spoiler]

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 11:21 от victoria vassileva

# 599
  • София
Здравейте,

благодаря за преведения епизод. smile3525

...Щеше ми се да има повече оригиналност  в моментите между тях, романтично напрежение, дори и в гората, дъх до дъх, аромат на търсена близост, загатване на желание... И така  да се изгради прелюдията към дългоочакваната сцена и признанието... .....
Това си мислех и аз снощи. Нямаше я тази близост, която да подготви зрителя за предстоящото. И СЦ са написали набързо сцените, но и операторите са решили да си спестят труд.

victoria vassileva, това е една от най-добрите романтични сцени в ТР дизи. Не случайно пълната сцена я дадоха само в нет-а. Сцената е гледана над 2млн. пъти, ако не са станали и повече. СЦ в Ашка разчитаха точно на тази близост, която носи заряд и съспенс (от поста на mury9). Особено втори сезон: това приближаване на милиметри, близост, но не съвсем и нажежаваха обстановката доста серии преди кулминацията.
Много ме е яд, защото Джан може да изиграе подобна сцена повече от блестящо. Той явно си е такъв в играта, удава му се да играе страст и екипът трябва да използва този му талант на макс. При малко повече въображение и желание можеха да покажат паметна сцена Heart Eyes

Рейтингът е що-годе стабилен.

Общи условия

Активация на акаунт