Много един такъв...странен, ама гаден финал. Не знам какво да мисля за серията, пак ми дойде малко романтиката.
От мен толкова за днес, благодаря ви за компанията!
И за лека нощ, едно кратко описанийце, което ми дойде да отвътре да напиша, вдъхновено от НазФер. (моля, не съдете строго):"Тя навлезе в живота му като ураган - помете подредения му, шлифован и безопасен свят, и донесе безпорядък от емоции. Но за разлика от истинските урагани, които идват и си отиват, тя остана. Въртейки се безпощадно на едно място, разтресе и събори из основи стените на крепостта му. Когато най-накрая го принуди да остане сам на бойното поле, той се хвана, подобно удавник за сламка, за единственото нещо, което му бе останало - ненавистта. Мразеше я, съдеше я. Под звездите, пред откритата луна, превръщаше светицата в дявол, за да не я обикне, да не я желае, да не мисли за нея. Не успя. Умаломощен, предал се, завинаги загубил представа за човека, който е бил и който трябва да бъде, потъна в бурята на нейния ураган...и се влюби. В тихата нощ, голямата, кръгла луна му се усмихна окуражително. "Влюби се", прошепна тя, "Пълнолунието е най-вълшебното време за любов"."

Самбо, браво, браво, браво. По- точно не можеше да се опише. Поклон.

..Определено Назлъ трябваше да покаже по-интересни женски номерца, да се фръцне няколко пъти... Но тя се предаде без бой... Ама и то пред такъв Аслан бей /Царят Лъв/ как да издържиш толкова дълго време...Щеше ми се да има повече оригиналност в моментите между тях, романтично напрежение, дори и в гората, дъх до дъх, аромат на търсена близост, загатване на желание... И така да се изгради прелюдията към дългоочакваната сцена и признанието... Ако СЦ изпитват затруднения с идейни постановки, ми да извикат нашата Самби да им напише сценария...Толкова вълшебно и поетично нещо е написала... Поздравления, Самби!!!! Чудесна си! Ама, доколкото става ясно, нашите герои ще ходят в скоро време на меден месец... Поне така заявиха, де... Тогава ще очакваме повече оригиналност и неочаквани хрумки...