DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 347
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
И аз мисля, че Джан може да изиграе страст перфектно. В "Да обичаш на инат", още първата сцена м/у ГГ беше заредена със страхотно привличане и химия...Е, жал ми е да го кажа, но някои от сцените от първите епизоди в "Пълнолуние" ми бяха "по-химични" и страстни от снощните такива...например втори епизод, където даже аз усещах привличането на Ферит към Назлъ и нарастващата му страст към нея, въпреки тогавашната му ненавист. Издъниха се екипа снощи, по отношение на любовта, така мисля.

# 601
  • София
И аз мисля, че Джан може да изиграе страст перфектно. В "Да обичаш на инат", още първата сцена м/у ГГ беше заредена със страхотно привличане и химия...
Скрит текст:
Е, жал ми е да го кажа, но някои от сцените от първите епизоди в "Пълнолуние" ми бяха "по-химични" и страстни от снощните такива...например втори епизод, където даже аз усещах привличането на Ферит към Назлъ и нарастващата му страст към нея, въпреки тогавашната му ненавист. Издъниха се екипа снощи, по отношение на любовта, така мисля.
Не съм го гледала в друг проект, но начинът, по който подхожда към целувките, "говори", че наистина му се удават. Успява така да покрие устните на Йозге, че да не я "нацели" само в горната устна или в долната, както  голяма част от актьорите маркират подобни сцени (малко глупаво обяснение, но ме разбрахте).
Можеха даже да задържат момента още няколко серии. Имахме целувка на РД, сега беше ред на близост със заряд т.е. да внушат на зрителя, че напрежението м/у тях расте и неговото нетърпение също. Изпуснаха златен момент, но това е положението. Въпреки това серията беше една от добрите. Peace

# 602
 Съгласна съм със Самби и  missence  Hug

Освен първата и изключително страстна целувка, на мен лично ми хареса епизодът с рождения ден на Ферит... Имаше изненада, имаше близост, имаше загатване, имаше флирт, имаше нежност, имаше целувка.. И някак си много неусетно, леко и непринудено им се получиха нещата...

# 603
Здравейте Hug

Самби Hug bouquet bouquet bouquet страхотни описание, прекрасно!!!

Виктория Hug права си! Постнатата от теб сцена е много страстна, има невероятен заряд и даже се чудя как са я излъчили. Не съм гледала сериала, но си личи химията и актьорите са много симпатични.

Чудя се за Леман, наистина е много нахална и несъобразителна. Как така ще уволнява и ще се разпорежда в къщата на сина си, където вече има жена?! Щяла да живее с тях...защо, та те имат нужда от пространство и от самостоятелност. Защо иска да им пречи и да ги притеснява?! Явно Пелин й е вкарала мухи в главата и Леман иска да контролира Булут и да следи ситуацията. Не мислех, че е такъв тип жена...преди ми се стори симпатична и добродушна, но явно тогава още не е била дошла на себе си след катастрофата, шока и мъката. Жалко, ако целенасочено ще се опитва да пречи на щастието на сина си! Да, ще им създава проблеми, като я гледах как се държи - гледа Назлъ с хлад и злоба, ясно е, че ще се опитва да я раздели от Ферит, а на самия Ферит ще пречи и ще му се бърка. Още един натрапник и недоброжелател. Не ми се щеше, но явно ще играе такава роля. Не знам, защо го прави и каква е целта й?! Жалко за нея, защото после ще остане сама.
 bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 13:56 от dana78

# 604
  • Бургас
Благодарение на Златина сега изгледах епизода на руски език. На мен много повече ми допадат епизодите в серията с второстепенните герои- например Асуман и Денис. Има страст между тях. Нищо че устите и сърцата говорят все още различни неща. Докато при ГГ всичко ми е постно. Не виждам прочутата "химия", а само стандартни декларации. Страстта може да се показва по различни начини и киното дава възможности за това. Дали заради обвързаността на ГГ с др.хора в живота, но тук любовта им и интимните им сцени са лишени от заряд, романтиката е външна и "заучена". Скромна девойка свежда поглед. Жалко за сексапилния актьор. Но в езика на тялото му няма страст, няма първично привличане, няма замъгляване на погледа...
Скрит текст:
[Ето колко е сполучливо това в друг филм:
https://www.youtube.com/watch?v=pngg9IpqQ8s/spoiler]
Wink
Докато се жалвах от нескопосания опит за любовна сцена от епизода, точно за Омер и Дефне си мислех! Е, няма такава сцена!!!! Благодаря ти, че ми я онагледи!

# 605
Здравейте на всички Hug,и понеже виждам че се възхищавате на въпросната сцена на сериала* Любов под наем*,с участието на Баръш Ардуч и Елчин Сангу,ако позволите ще внеса само една малка корекция Peace,а именно ,че сцената до момента е надминала 33 мил. гледания-33,283,723 views Heart Eyes

# 606
Привет! Hug

Епизодът с руски превод и тук! Peace
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video21937672_456239050%2Fdc40 … _-83475167_443025

Според мен играта зависи и от режисьора!Нали той ги направлява как да подходят един към друг,как да изиграят дадена сцена героите! Peace

Шапка от zara- 39,95₺

От mavi- 299,99₺

Джан за ALL....

# 607
  • София
....
Според мен играта зависи и от режисьора!Нали той ги направлява как да подходят един към друг,как да изиграят дадена сцена героите! Peace

.....
Съгласна съм, но зависи и от актьорите. Да имаш актьор като Джан и да не го използваш в такива сцени. Можеше да стане сцена бижу. Blush

# 608
  • Под звездите
Викам да ви хвърля едно последно оЧо и що да видя?! Благодаря за хубавите отзиви.  Hug Като дете исках да бъда писател, от онези, на които им адаптират романите, че да мога да си гледам въображението на голям екран.  Mr. Green Сериалът извади наяве неизживяните ми мечти  Laughing
Ейдин, позволяваш ли да си сложа гифчето ти като подпис? То това възможно ли е? Не съм пробвала досега?  newsm78

ДА, Самби.

# 609
Сценарий, режисъор, каст- всичко има значение. За съжаление в "Пълнолуние" за ГГ са следвани някои шаблони, които са били работещи и сме гледали къде ли не- сцена в хижа при криза на героите. Сещам се за "Черна любов", за "Прости ми" и показаният тук скрит клип на Баръш/Елчин от "Любов пад наем". Както и на много др. места. Вероятно цензурата става все по-тежка и това ще се отрази на жанра с уклон към военна тематика и крими.
Скрит текст:
[Малко в страни от темата с "Пълнолуние". Много е тежко да си студент - мъж в САЩ, защото университетите спонсорират спортисти, които не са винаги титани на мисълта, но са атлетични и девойките се стремят към тях. Понеже в момента в САЩ истерията по "Me Too" е тотална, та чак не знаеш, ако си млад човек как да подходиш при установяване на интимни отношения и този проблем много силно застрашава университетите- клипчето с многомилионното гледане от друга култура е силен аргумент, че трябва да има ясно "да". Досега се търсеше да се каже "не". И да се твърди, че "не" е "не". Мъжете знаете го схващат едва ли не като флирт и изнасилванията в кампусите са огромен брой с много тежки психически последствия. В клипчето се вижда взаимност и ясно "да"- самата Дефо три пъти проявява инициативата, продължавайки да бъде свенлива и скромна. С която една романтична комедия си е изпълнила обществената функция./spoiler]

# 610
Здравейте момичета  Hug Този месец тръстиката е в повечко  Tired Tired Tired и през деня трудно ще се краде времето но какво да се прави  каквото такова  Hug Благодаря на всички ви  завсичко споделено и най-вече на екипа  с превода на поредната серийка . bouquet bouquet bouquet Сега ще засядам да я гледам  Hug

Така .... не съм изгледала серията с рус.субки  и може би греша за някои неща от  снощната серия  Thinking но май моите очаквания  бяха  за  нещо повечко от това което ни се предложи  и то по отношение на Ферит и Назлъ. Thinking Нямаше я онази химия от първата целувка някак вял ми се стори Джан  като ,че му беше все едно как ще изиграе героя си  Thinking Като цяло не ми допадна замисъла на  развитието на отношенията им в тази хижа  Tired Наистина  всичко това ми дойде доста претупано и набързо скалъпено   Tired Не ми допадна и  терзанието му ,че я няма и появата му пред Назлъ  Tired с такова безразличие и каза какво прави там  ooooh! Очаквах ,че сън няма да го хване и като разбере къде е веднага ще тръгне да я търси и ще и се изръси на вратата . Tired Назлъ ще се опита да му покаже ,че наистина му е обидена,  ядосана  и ,че тя не му е недвижимата собственост . Whistling Дали самият Джан се  чувства вече уморен или  падането на рейтинга  им влияе  newsm78 Вместо да ни показват едно сближаване чувството на любов което е обзело и двамата ,погледите ,докосванията  които виждахме в предните епизоди   дори и нотките им на ревност  за мен това остана в миналото  Tired едва ли биха ни го поднесли отново .  И на на последно място накъсаните моменти между ФерНаз направо развалиха магията на  романтиката  която и без това я е хванала липсата .Tired За останалите герой с който ни заемат повече да не кажа изцяло  екранното време  ooooh!  каквото и да кажем ще е малко Фатош - тотално изтрещя  ooooh! изобщо не е наясно какво иска  ooooh! Асуман - гаф след гаф  ooooh! хвалеше се ,че  нищо ,че е млада  мозъкът и работи на бързи обороти  и да не я мислят ,че е глупава но само прави глупави постъпки  като последната и простотия отново ще се стовари с всичка сила върху главата на сестра и. ooooh! Демет .... дори ,че разбра истината за смъртта на брат и  пак злобата я заслепява  отново обработва Дениз ,по избърза  като показа на Хакан ,че може да го шантажира  #Crazy наясно е колко е луд мъжът и но сама си копае гроба той няма да я остави  така свободна като бяла птица  ако той потъне и тя ще е с него .Каза си и го тях само смъртта ще ги раздели.  Thinking  Абе този Хакан все много богопомазан отвсякъде му върви и все е пред Ферит  поне веднъж да видим ,че някъде нещо го спъва ми то с такива зли същества като Пелинката където му се завря и тя под лъжичката  ми не само на него но и на Леман вече ми идват доста доста в повечко .Хубаво Хакан иска фирмата ,Пелин - Ферит а какво иска майка му .Не иска ли с този неин син веднъж и завинаги да си оправят отношенията   Защо е необходимо да вярва на една жена която преди седем години е била в живота на синът и  и след като той е преценил ,че няма да има нищо общо с нея  ти и се хващаш и доверяваш на едни приказки които  те карат да вземеш крайното решение и да нахлуеш  в  домът му и да се опитваш да въдворяваш ред  в един дом в който си като чужд. Струва ми се ,че ако наистина тръгне срещу синът си  Thinking Ферит никога вече не би и простил. Naughty Май наистина очакванията ми бяха други  Tired Tired Tired Tiredи аз като Назлъ  разочарована съм , Tired обидена съм на сценаристите  Naughty  ядосана   съм ,че направо опропастиха хубавия сериал  Crossing Arms

# 611
Добра ви вечер,момичета!!! Hug Hug Hug

Още ме е яд за пропуснатите или всъщност орязани и не до там убедителни любовни сцени!

Самби, Hugповече ме развълнуваха тези твои творения:
 И за лека нощ, едно кратко описанийце, което ми дойде да отвътре да напиша, вдъхновено от НазФер. (моля, не съдете строго):
"Тя навлезе в живота му като ураган - помете подредения му, шлифован и безопасен свят, и донесе безпорядък от емоции. Но за разлика от истинските урагани, които идват и си отиват, тя остана. Въртейки се безпощадно на едно място, разтресе и събори из основи стените на крепостта му. Когато най-накрая го принуди да остане сам на бойното поле, той се хвана, подобно удавник за сламка, за единственото нещо, което му бе останало - ненавистта. Мразеше я, съдеше я. Под звездите, пред откритата луна, превръщаше светицата в дявол, за да не я обикне, да не я желае, да не мисли за нея. Не успя. Умаломощен, предал се, завинаги загубил представа за човека, който е бил и който трябва да бъде, потъна в бурята на нейния ураган...и се влюби. В тихата нощ, голямата, кръгла луна му се усмихна окуражително. "Влюби се", прошепна тя, "Пълнолунието е най-вълшебното време за любов"."
[/quote]

За мен присъствието на Леман ще е препъни камъчето за търпението на Назлъ.В един момент Назлъ пак ще си тръгне,но този път наистина,а не като сега да берат заедно маслините!Леман ще е със съмнения,а като има и кой да и ги подсилва с точните думи-съвсем ще я убедят ,че Назлъ не е за Ферит.Да не забравяме,че Пелин познава много добре Леман и знае как да и влезе под кожата.Как и целувааше ръката и свеждаше уж срамежливо поглед,а и щом тогава Леман не я е усетила,че е със сина и заради парите му-сега как ли ще я усети Thinking

Ето ви още една любовна сцена,но този път е с участието на Бестемсу-приятелката на Джан

Скрит текст:

Мария, Hug+1  newsm10

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 21:45 от Keskinowa

# 612
Здравейте!  Hug
Аз се чудя дали Ферит ще се остави да му бъдат замазани очите, в желанието си да се сдобри с майка си и да й даде шанс. Лошото е, че нито той, нито Назлъ я познават добре - Ферит нищо, че й е син, толкова години я е игнорирал, не мисля, че я познава изобщо. Пък и дали въобще ще подходи с добри чувства към натрисането й? Нямам спомен да са давали великата сцена на сдобряване между майка и син. И както са тръгнали нещата, такава въобще няма да има... #2gunfire #Cussing out

Редактирам се да питам: как се слагат гифчета като подпис?  Embarassed Ще ме извинявате, ама за някой неща съм технологично неграмотна... Embarassed

# 613
Среднощен привет, момичета! wavey

Благодаря за всичко споделено!

Да споделя и аз няколко разхвърляни мисли след като изгледах епизода.
Много ми хареса как Дениз се накара и навика на Асуман след случката с Музафер. Направо излезе извън кожата си и тя малко се уплаши, но си го заслужаваше. Той няколко пъти я предупреди дори да не си помисли да се срещне с онзи, ама тя нали си прави каквото си е наумила. Добре я попита какво е щяла да прави, ако той не е отишъл да я потърси. Хареса ми и това, че той искрено се развълнува за нея, уплаши се при мисълта какво щеше да стане, ако не беше отишъл навреме.
За повторното връщане на Асуман в дома на онзи, направо не ми се говори. Хем ми е симпатична Асуто, хем ми иде да й откъсна главата на тая бандитка. То не може все късмета ти да работи. Все пак кашата, която забърка не е толкова голяма, колкото очаквахме. Оня перверзник си е жив и здрав и каквото и да стане, няма да е фатално. Пък и тя има нужда от малко приземяване.
Очаквам също Асуман да е човека дето ще постави Пелин на мястото й. Онази представа си няма каква сила е тая малката, ако й стъпиш по мазола.

Дениз за първи път ми хареса как се държа със сестра си. Досега твърде лесно го манипулираше но този път му падна пердето и много на място я закова, че той не й търси сметка защо след като е омъжена за Хакан тича след Ферит, та и тя да не му се меси. Демет е напълно лишена от всичко човешко. Абсолюген егоист и паразит. Отвратителна ми е дори повече от Хакан.

Не знам защо повечето от вас очакваха Леман да се превърне във враг на Ферит и Назлъ и буквално я причислихте към лагера на лошите. Ако го направи, направо ще си извърши ритуално самоубийство като майка. Признавам, че от самото начало хич не ми е симпатична тази жена, която е причинила на детето си такава душевна рана, обрекла го е на самота в детството и го е отдалечила от сърцето и живота си. Направила е грешен избор и сега си плаща цената.
Но.... Пелин е изключително хитра и много умело успя да посее смут и съмнения в душата й. Леман не знае, че брака е така набързо сключен заради доброто на Булут, тя изобщо не беше част от борбата за попечителство над детето и на всичките проблеми, през които сина й мина сам, затова лесно се поддаде на съмнението, че в брака им има нещо гнило. Въпреки, че се изказа ласкаво за Назлъ, Дениз много сгафи като намекна, че този брак може би няма да просъществува дълго и че много бил загрижен за Булут. После в  опита си да замаже нещата се оплете още повече. Като нищо Леман си е помислила, че Назлъ е златотърсачка и хукна да спасява синчето си. В думите на Дениз тя намери потвърждение на твърденията на Пелин. И реши да се увери лично как стоят нещата и се натресе в дома им и заяви че ще поостане, вярна на своя арогантен и егоистичен стил. Не знам как ще реагира Ферит, може би ще я изгони, а може би ще й позволи да остане известно време и тя тя сама ще се увери, че сина й е щастлив, Булут също, както и че Пелин хитро я изманипулира и използва за собствените си цели. А може онази змия Пелин да продължи да я обработва и да налива отрова. Ще видим какво ще измислят в тази посока, но отношенията между Ферит и Леман трудно ще станат нормални. Прекалено много време е минало и пропастта между тях е вече огромна.

На мен ми харесаха много романтичните моменти на НазФер. В смисъл, можеше и повечко да са и по-различни, но аз не съм имала други очаквания и затова не съм разочарована. Цензурата в Турция е много голяма. И аз съм убедена, че Джан и Йозге могат да ни запалят гуменките от страст, но не и в този сериал. Сега са направили само това, което е поискал от тях режисьора. Може би Джан ще ни покаже пълния си потенциал в това отношение в бъдеще в някой игрален филм. Там поне все още няма цензура.

С думичките, нещата изглеждат много по- различно, отколкото само по картинки. Аз не приемам идването на Ферит при Назлъ като сдобряване, защото скарване не е имало. Хубаво е, че се случи това между тях, че си изясниха чувствата и превърнаха брака си от фиктивен в реален.

На мен ми се стори много романтичен начина по който Ферит описа Назлъ:
„Ти може да си мъничка, но ако поискаш, имаш сили да поставиш целия свят в краката си. В очите ти има нещо толкова тайнствено, сякаш криеш нещо. Но има и радост, има и тъга.
Понякога погледът ти е като едва припламваща свещ. А друг път гори като огън, като истински пожар.
А тази твоя усмивка... Усмивката ти е като оръжие. Тя е като да наблюдаваш изгрева, успокоява човек.  Кара го да се почувства добре.
Когато си смутена, веднага криеш погледа си. А когато си тъжна... За да привличеш внимание, ти изчезваш.“

Това е по-красиво от хиляди клетви в любов. За да обикнеш някого истински, трябва да го познаваш. А Ферит показа на Назлъ, че я познава и я харесва точно защото е такава. За мен това беше изключително мило.

Тейзето от автобуса и после от маслиновата горичка ми изглеждаше като изкопаемо в неделя на онлайна, но тя всъщност внесе доста свежест и хумор в епизода и ми стана симпатична. Много ме изкефи като разказа как някога е казала на любимия си: „Рамазан, ти ли ще ме откраднеш или аз теб да открадна?“ Бабка-бандитка.

Това, което не ми хареса в епизода са многото безмислени сцени с терзанията на Фатош, която превърнаха в пълна глупачка. Не само че не я разбирам, а и вече ми е досадна. Иначе Тарък ме изкефи, как й каза че от една седмица ходи след тях, все едно е брат на Манами и че ревнува. И Манами я направиха инфантилна, а Енгин пък го превърнаха в нещо като фотьойл, тоест част от интериора. Направо забравиха за него.

Засега толкова, чакам вас да се изкажете.
Аз отивам да спя, че с едното око вече сънувам.

Лекичка, дружки! smile3524

П.П. Самби Hug
В старата версия, че за новата нямам нерви.
Отваряш твоя профил.
После вляво отиваш на "Профил".
Скролваш надолу и на мястото, което съм показала с червена стрелка - "Подпис" слагаш адреса на гифчето, ограден с тагове като за снимка.
Утре ще те проверя дали си с нова премяна. Laughing

Снимка.

Скрит текст:

# 614
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! bouquet bouquet bouquet

Днес дали ще ни пуснат фрагман! Thinking Peace

Самби Hug,видях че си сложила гифчето в подписа,но като линк.Дъга Hug,вече ти е обяснила начина! Peace

Желая ви приятен ден,макар и студен! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт