страхотни описание, прекрасно!!!
права си! Постнатата от теб сцена е много страстна, има невероятен заряд и даже се чудя как са я излъчили. Не съм гледала сериала, но си личи химията и актьорите са много симпатични.

Като дете исках да бъда писател, от онези, на които им адаптират романите, че да мога да си гледам въображението на голям екран. 
Този месец тръстиката е в повечко
и през деня трудно ще се краде времето но какво да се прави каквото такова
Благодаря на всички ви завсичко споделено и най-вече на екипа с превода на поредната серийка .
Сега ще засядам да я гледам 
но май моите очаквания бяха за нещо повечко от това което ни се предложи и то по отношение на Ферит и Назлъ.
Нямаше я онази химия от първата целувка някак вял ми се стори Джан като ,че му беше все едно как ще изиграе героя си
Като цяло не ми допадна замисъла на развитието на отношенията им в тази хижа
Наистина всичко това ми дойде доста претупано и набързо скалъпено
Не ми допадна и терзанието му ,че я няма и появата му пред Назлъ
с такова безразличие и каза какво прави там
Очаквах ,че сън няма да го хване и като разбере къде е веднага ще тръгне да я търси и ще и се изръси на вратата .
Назлъ ще се опита да му покаже ,че наистина му е обидена, ядосана и ,че тя не му е недвижимата собственост .
Дали самият Джан се чувства вече уморен или падането на рейтинга им влияе
Вместо да ни показват едно сближаване чувството на любов което е обзело и двамата ,погледите ,докосванията които виждахме в предните епизоди дори и нотките им на ревност за мен това остана в миналото
едва ли биха ни го поднесли отново . И на на последно място накъсаните моменти между ФерНаз направо развалиха магията на романтиката която и без това я е хванала липсата .
За останалите герой с който ни заемат повече да не кажа изцяло екранното време
каквото и да кажем ще е малко Фатош - тотално изтрещя
изобщо не е наясно какво иска
Асуман - гаф след гаф
хвалеше се ,че нищо ,че е млада мозъкът и работи на бързи обороти и да не я мислят ,че е глупава но само прави глупави постъпки като последната и простотия отново ще се стовари с всичка сила върху главата на сестра и.
Демет .... дори ,че разбра истината за смъртта на брат и пак злобата я заслепява отново обработва Дениз ,по избърза като показа на Хакан ,че може да го шантажира
наясно е колко е луд мъжът и но сама си копае гроба той няма да я остави така свободна като бяла птица ако той потъне и тя ще е с него .Каза си и го тях само смъртта ще ги раздели.
Абе този Хакан все много богопомазан отвсякъде му върви и все е пред Ферит поне веднъж да видим ,че някъде нещо го спъва ми то с такива зли същества като Пелинката където му се завря и тя под лъжичката ми не само на него но и на Леман вече ми идват доста доста в повечко .Хубаво Хакан иска фирмата ,Пелин - Ферит а какво иска майка му .Не иска ли с този неин син веднъж и завинаги да си оправят отношенията Защо е необходимо да вярва на една жена която преди седем години е била в живота на синът и и след като той е преценил ,че няма да има нищо общо с нея ти и се хващаш и доверяваш на едни приказки които те карат да вземеш крайното решение и да нахлуеш в домът му и да се опитваш да въдворяваш ред в един дом в който си като чужд. Струва ми се ,че ако наистина тръгне срещу синът си
Ферит никога вече не би и простил.
Май наистина очакванията ми бяха други
и аз като Назлъ разочарована съм ,
обидена съм на сценаристите
ядосана съм ,че направо опропастиха хубавия сериал

повече ме развълнуваха тези твои творения:
+1