DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 339
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
И аз съм убедена, че Джан и Йозге могат да ни запалят гуменките от страст, но не и в този сериал. Сега са направили само това, което е поискал от тях режисьора. Може би Джан ще ни покаже пълния си потенциал в това отношение в бъдеще...

Аз също съм убедена.... Затова няма как да обвиняваме само актьорите, защото и Джан, и Йозге  имат нужните качества да изиграят такава любовна сцена с много страст и огън.... Въпросът е, че явно има други външни фактори -режисьор, сценаристи, вътрешно политическа обстановка, обществено мнение и морал и т.н., които не позволяват актьорите истински да се разгърнат и да представят една пламенна и страстна любовна сцена ...

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 10:07 от mury9

# 616
Зравейте дружина  Hug Спорен да е денят ви в очакване на  новия фраг   Hug Дано днес бате Енгин който се покри  Tired ни зарадва  Praynig

# 617
Привет от мен!
Благодаря на Ейдин за гифчето и на Дъгичка за помощта - стана. (както можете да видите, надявам се)
Спорен и успешен ден, и стискам палци бате Енгин да не ни бави много фрага, а да пуска всичко навреме.  Praynig

# 618
  • Враца
Момичета  ooooh!влизам на бързо да кажа че има фрагман  #2gunfire
Хакан показва видеото и кара Назлъ да избира между Асуман и Ферит  ooooh!
Развод или затвор  #2gunfire и всичко заради Пелин  #2gunfire и глупостта на Асуман , не знам дали изобщо ще се насиля да гледам онлайна ... дано Назлъ разкаже всичко на Ферит и заедно да се борят срещу всички злодеи ooooh!

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 13:16 от Иглика :)

# 619
https://vk.com/feed?z=video-149907895_456239153%2F341f4ccf976f86 … t_-149907895_5422

Иглика  с този фраг направо идва краят  ooooh! ooooh! ooooh!

# 620
Подкрепям Иглика, и на мен умря желанието да гледам следващата серия. Предната, затова явно я претупаха така хубаво - романтиката и любовното признание, на СЦ са им трябвали просто, за да може да ни полеят с леген студена вода следващия път... ooooh! Имам някакви мижави надежди, че Назлъ ще каже всичко на Ферит, но са мнооого мижави. Хакан яко ще я наплаши.  #2gunfire Ферит няма да ѝ даде развод, без да узнае причината, и няма да я остави на мира, докато не получи някакво обясние, ама Назлъ нали я видяхме какъв инат е и каква воля има - до последно стиска зъби за документите, макар че Ферит се скъса да я гони и да преследва. Сега май пак ще е така и Назлъ може и да премине към драстични мерки, за да го принуди да се разведе с нея... ooooh! #2gunfire
Оф, Асуман, оф...с Дениз сте си лика-прилика. И двамата нямате акъл, когато най-много ви трябва... ooooh!

# 621
Миме Hug,благодаря за фрагмана! bouquet

Назлъ дори да поиска развод,Ферит ще се досети че има нещо! Peace А и до кога Назлъ ще страда заради глупостите на Асуман! Тя не може да си устрои живота! Peace Дано да каже на Ферит! Praynig

# 622
Хакан от предният път знае, че Назлъ не би жертвала сестра си, мисли, че и този път ще предпочете да защити нея. Но може сметките да не му излязат такива. Искат да повярваме в това, но може да ни заблуждават. Може би Назлъ този път няма да постъпи така, както Хако очаква.

# 623
Нова снимка от стилистите. Това от предната серия ли е или Назлъ пак се е юрнала да бяга...

# 624
Нова снимка от 23 еп.! Peace

Цитат
Самби Hug,пуснали са я за ни кажат от къде е шубичката! Peace

Ето и другите....

от стилиста
Шуба: zara
Свитер: : hm
Ботинки: ilvi

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 15:32 от Zlatina3

# 625
Злати, благодаря за пояснението, аз помислих, че е от предстоящата серия  Embarassed
Ферит изглежда щастлив, да видим кога Назлъ ще го удави и ще му потънат гимийте... #Cussing out

# 626
Страхотен фрагман няма що,получава се страхотна романтична комедия.Тези истории с Хакан,са по тежки и от един сериал,който е обявен за драма.После се чудят защо им пада рейтинга.Изобщо не ми се гледа следващата серия.Хакан нещо шантажира и Леман ми се струва. Загледах се в Любов под нем,там е наситено с романтика,страст,хумор.Лек и приятен сериал за гледане.А този го опропастиха.Много ме е яд,а ГГ страхотно взеха да се напасват,жалко.

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 16:22 от rumena

# 627
Цитат
Хакан нещо шантажира и Леман ми се струва.
Явно съпругът и е направил нещо на Хакан и семейството му и той знае това! Peace

Ето и превод на фрагмана на руски ез.!

ФРАГМЕНТ 1 - 23 СЕРИИ русские субтитры.
https://vk.com/video-146912950_456240283?list=e0726af8ea64b6b34c

# 628
  • под най-голямото листо на тиквата
Приветииии!
И аз да си кажа за фрагмана. 😀 Според мен от този епизод ще разберем на къде ще тръгне филма. Ако Назлъ сподели с Ферит проблема, скоро ще видим и финала, защото той ще намери начин да спре най-сетне Хакан.😐 ако обаче Назлъ се съгласи на варианта с развода то тогава може да изкараме до пролетта. То ще има развод, драма и сдобряване, втора сватба с истинско предложение или всичко по правилата но всяко уважаващо себе си турско дизи /и това би оправдало претупаното сдобряване и обяснение в миналия епизод/. 😀😀😀 за разкош и някое бебе може да се появи междувременно. Или поне на мен вариант две повече ми се иска, както се казва ще поживеем , ще видим.
Топла и спокойна вечер момичета!

# 629
Асуман може и  да се измъкне. Тя все намира начини. Не е от много страдащите. Представи се, намери случайно записа, който остави Демет. Пак ще е с контра .

Общи условия

Активация на акаунт