DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 342
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Е, те тамън ги събраха и сега развод. ooooh! Ясно е, че ще има раздяла, ама поне да бяхме откарали до към еп. 30 с недоразуменията, а не направо към развод да вървим.

# 631
В добавка на предходното мнение  да кажа, че Назлъ би казала на Ферит, ако предварително Хакан не й  е поставил условие да не споменава истинската причина за развода пред мъжа си. Отделно Хакан обработва и Леман, която също може да съдейства  и да ускори с поведението си разпада на брака, ако самата тя не иска да се появи на бял свят някоя дълго пазена тайна.... Човекът Хакан не спи и както се вижда подкопава този брак от няколко страни и из основи... И колко е лесно да уплашиш две жени и да ги шантажираш... Дано обаче в крайна сметка Хакан се  блъсне о якия дувар на човекът каменна стена Ферит Аслан... Тогава ни чака титанична битка... Пък и все си мисля, че Демет ще изскочи от някоя дупка и ще оправдае обещанието си, дадено на Ферит....

# 632
Здравейте! wavey

Благодаря за фрага и за коментарите!

Момичета, какъв е този песимизъм, значи...

Първо ви прочетох и чак тогава изгледах фрага и някак от вашите писания ми се сториха нещата много страшни. Като изгледах видеото и се поуспокоих. Чака ни напрежение, ама ние това си го знаехме.

Във всеки сериал има по един лош, който е всемогъщ, неуловим и безнаказан. При нас това е Хакан. И вече яко ми писна от него. Той премина всички граници, какво му е направил Ферит, че да иска да му отнеме всичко и да му съсипе живота? Как пък нещо и на него не му се случи накриво. Гледам, че добавят нови и нови сюжетни линии и това показва, че не се канят да приключват скоро и ще харчим сълзи и сополи и след Нова година. Очевидно ще има още ядове, сълзи, мъка и раздяла. Натам вървят нещата. А за да ни е по-гадно, вероятно Назлъ ще се окаже бременна, това си е направо класика в жанра. А и знаем за невероятната плодовитост на турските мъже дето жените им забременяват от раз. Laughing Това не го мисля сериозно, просто се опитвам се да приемам нещата откъм смешната страна.

Няма смисъл да се настройваме негативно, защото със сигурност няма да стане както го мислим. С фраговете яко ни хвърлят по върбите. Нищо чудно Деметката да подслуша някой разговор и да предаде Хакан, за да спечели дивиденти пред Ферит. Или Асуман, за да спести страданията на сестра си сама да каже истината на Ферит или дори да отиде да се предаде в полицията, което много ще ми хареса, защото ще се разкрие шантажа на Хакан. Предполагам, че и Дениз няма да стои със скръстени ръце

Очаквам също в някакъв момент Асуман да намери диктофона на Демет в дома на Дениз и хубаво да им натрие носовете и на двамата. Много надежди залагам на Асуман, но тя има потенциал и сега като е притисната в ъгъла, дано й проработи мозъка на пълни обороти.

Като последна наивница смятам, че Ферит няма да допусне някой да го раздели с Назлъ. Сега е време да ни покаже железния си характер и да защити любовта им.

Много са интересни думите на Хакан към  Леман от фрага: „ А вие наясно ли сте какво причини мъжа ви на моето семейство?“. Рускините яко са се развихрили в предположения, но повечето са абсурдни.

Слагам едно романтично клипче с кадри от 22 епизод за разтуха.

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456239689%2F32e … l_wall_-146912950
Приятна вечер!

# 633
Дъгичке  Hugуби ме с тази плодовитост Joy Joy Joy
Аз напълно очаквам Назлъ да се окаже бременна - първо, никога в турско дизи не съм попадала да говорят или да насърчават към безопасен секс, второ - Ферит, като е хукнал да търси Назлъ, надали е тикнал набързо два презерватива в задния джоб за всеки случай... Mr. Green Бременността (ако има такава) ще дойде като гръм от ясно небе, но ще свърши добра работа - тогава Назлъ ще, не ще, ще каже на Ферит всичко, не вярвам да постъпи като Пелин. Но ако сценарият е друг, може само да се молим Назлъ да не играе по свирката на Хакан и Ферит да се усети какво всъщност става. За записа, убедена съм, че именно Асуто ще го намери - дали при един от уроците по китара или при развой във връзката с Дениз - резултът все същият. Иначе сценарият им тотално ще закъса. Както каза Дъгичка, Асуто като персонаж има страхотен потенциал, може много нещо да изстискат от нея сценаристите.

# 634
Самби, ти пък ме уби с безопасния секс и презерватива. Joy Joy Joy
Ама си права. Пък и бабката им даде и на двамата да ядат там разни работи дето помагали. Joy Joy Joy

Момичета, тази снимка виждали ли сме я?

Ферит май е със същото палто дето е на снимката, която Злати е сложила по-рано днес.
Край брега на морето усмихнат и с кафенце в ръка.

Скрит текст:

# 635
Самби, ти пък ме уби с безопасния секс и презерватива. Joy Joy Joy
Ама си права. Пък и бабката им даде и на двамата да ядат там разни работи дето помагали. Joy Joy Joy

Момичета, тази снимка виждали ли сме я?

Ферит май е със същото палто дето е на снимката, която Злати е сложила по-рано днес.
Край брега на морето усмихнат и с кафенце в ръка.

Скрит текст:
Скрит текст:
О, боже, заради едно такова палто се ожених за мъжа, който го носеше. Толкова е мекичко и елегантно.

# 636
 Hug Hug Hug

Добра ви вечер,момичета!!!Направо съм без думи! #2gunfire #2gunfire #2gunfireКакво правят тия СЦ връщат ни пак в 3-4 серия!Отново АСУМАН.Отноно Назлъ ще крие от Ферит,за да защити Асуман.Отново ще иска да го напусне,за да прикрие Асуман.Отново ще лъже Ферит,заради Асуман-отново Ферит ще е потърпевш. ooooh! ooooh! ooooh!Надявам се Ферит да не се върже на искането на Назлъ и да търси причината,заради която тя ще иска да го напусне и то толкова скоро след като си разкриха чувствата и консумираха брака.Така е, когато в една серия си обещаят вечна любов и никога раздяла, и хоп още следващата ДРАМА и РАЗДЕЛИ.Как пък не разбраха,че срещу Хакан трябва да се борят заедно,а не като се лъжат и отказват един от друг!!!Да видим какво толкова е сторил бащата на Ферит,че Хакан толкова иска да унищожи Ферит и да си го върне на сем.Аслан.
Да видим защо отново ни натресоха на Асуман и поредната и грешка.Дали отново ще си трае и Назлъ ще го отнесе или ще ни я покажат в нова светлина-променена и да защити сестра си и да и помогне срещу Хаканови и Пелин. ooooh! ooooh! ooooh!Много ми е жалко,че романтичната ни комедия премина в драма,но явно тъй ще е ,заради по-дълъг сезон.Чудом им се чудя на комшиите как лошите побеждават серии наред и ние гледаме насилие,смърт,мъка и сълзи,но явно това прави рейтинг и предизвиква интереса у тях.Изкривена психика за нормалност  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 23:29 от Keskinowa

# 637
Здравейте Hug,

Видях фрагмана и си мисля, че е доста плоско това с видеото Crossing Arms Whistling ooooh!, извинявам се, но ако Назлъ се хване в този капан, значи нещо умът й не я слуша.  Назлъ знае, че Хакан е човек с престъпни наклонности, лош и подъл; знае за начина му на действие - снимките, показани на делото за Булут с нея и Ферит, с Ферит и другото момиче, за да докажат че Ферит сменя жените често и т.н.; съмненията на Ферит, че той е убиецът на Демир и Зейнеп и т.н. Значи същият този Хакан й показва видео, в което Асуман убива човек. Първо, ясно е, че Хакан има зъб на Асуман (Назлъ знае, че Асуман си е имала вземане-даване с Демет и са си разменяли "удари"), второ - как това видео се е оказало в ръцете на Хакан?! Логично е да има връзка между Хакан и уж застреляният. Назлъ знае и за подставения сервитьор в ресторанта и как съботира работата й. Всичко това показва, че Назлъ не може да се довери на това видео, не може да се довери на автентичността му, нито на думите на Хакан, още по-малко на обещанията му. Какво й гарантира, че след като се разведе с Ферит, Хакан няма да покаже видеото?! Дори и да заплаши със смърт Ферит, каква е гаранцията че пак няма да се опита да го убие, въпреки евентуалното покорство на Назлъ?! Ако Назлъ има малко ум в главата ще се престори, че играе по правилата на Хакан, но всъщност ще действа разказвайки всичко на Ферит, може и да действат в комбина с Асуман и Дениз - т.е. четиримата. Лично за мен е най-логично тя да се довери на Ферит и привидно да се разделят и разведат. Всичко друго ще е глупаво, лично за мен, но май така ще стане. Ще я направят и Назлъ глупава като Фатош. Дано измислят нещо добро, дано не се спрат отново на клишетата - изнудвана, избягала, раздели, бременна и т.н. Нека има раздяла, но тя да е лъжлива, така могат да се покажат и комични ситуации например. Не искам Назлъ да крие такова нещо от Ферит, а той пак да се чуди какво става...това го гледахме вече веднъж и то точно заради Асуман.
За Леман - явно има нещо в миналото и дано това малко я посъбуди и да помогне на сина си, а не да му пречи.
Фатош - жалко за образа, просто я направиха нетърпима и дори страшно досадна, иде ми да й лепна един шамар; Манами - защо я вдетиняват така не знам, но цялата тази история вече започва да втръсва. Тарък ми е симпатичен. Явно комедията са я оставили в тази групичка, а другите са в драмата. Енгин - вече хич го няма на екран, наистина е като мебел...защо не развият образа, малко да го усложнят, да го въведат в интригата. То, помощника на Хакан е по-деен и повече на екран. И Фатош и Енгин не успяха да ги развият добре.

bouquet bouquet bouquet

Цитат
Какво правят тия СЦ връщат ни пак в 3-4 серия!Отново АСУМАН.Отноно Назлъ ще крие от Ферит,за да защити Асуман.Отново ще иска да го напусне,за да прикрие Асуман.Отново ще лъже Ферит,заради Асуман-отново Ферит ще е потърпевш.
newsm10 newsm10 много точно! Не трябва да се повтарят така, просто ще е тъпо. Дано са измислили нещо друго! На мен не ми се ще Ферит пак да търси причината, това също го гледахме - то не я питаше, разпитваше, та приказки разказваше...не ми се гледа пак същото: той да я пита, а тя да лъже или да мълчи и да бяга.

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 23:47 от dana78

# 638
Добро утро! Hug Hug Hug

Честит Никулден!Честито на всички,които празнуват днес! smile3525 smile3525 smile3525
Скрит текст:

Да почерпя,тъй като днес е празник и на гр.Бургас! Wink
Скрит текст:

Пълнолуние фраг от 23 епизод с BG SUBS
https://vk.com/club139981426?z=video-139981426_456239270%2F40f82 … l_wall_-139981426

Прекрасен ден за всички! Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

# 639
Здравейте момичета кокичета  Hug Злати благодаря за кафето и на всички ви за всичко споделено  bouquet  не искам да съм черногледа  Tired но все ми се струва ,че Назлъ  този път ще сгафи  Tired дано бъркам  и СЦ ни покажат една жена готова да се пребори със всички и всичко и застане рамо до рамо с човекът който обича и който има нуждата от нейната подкрепа .Praynig

Злати Честит празник на хубавия Ви град  bouquet  Честит празник и на всички именяци и на всички празнуващи  bouquet

https://www.youtube.com/watch?v=LUqa8hP5sfo&index=6&list … wbh5L8LDMIgtBg8kA

# 640
Добро утро/добър ден и от мен!
Честит празник и поздравления към всички именници!

# 641
Здравейте! Hug
Честит празник на всички празнуващи. Благодаря за фрагчето с бг субтитри. Мамашите са се юрнали да правят най-интересни и неочаквани догадки за миналото на Хакан. Предполагат, че баща му и бащите на Демет и Ферит са започнали бизнес заедно, после като са основали компанията, са изгонили Хакановия татко от алчност, затова Хако е израснал в такава бедност (нали разказваше веднъж на Булут). И че бащата на Ферит изобщо не бил толкова благороден и добър човек, колкото го помнел Ферит...горкият Хакан, жив да го ожалиш направо...Rolling Eyes

# 642
Здравейте Hug, Честит Никулден и весело изкарване на празнуващите днес! Живи и здрави! Нека свети Николай Чудотворец да закриля всички ни!

Охх, честно казано, ако Назлъ сгафи, то вече тази тяхна любов ще ми изглежда повече на думи, отколкото на дела, особено от нейна страна. Разбирам, че обича Асуман и тя й е сестра, но ако се подведе по думите на Хакан и се разведе с Ферит, тя отново ще застраши Булут, ще го накара да страда, също така ще нарани и Ферит, а и ще донесе големи беди на фирмата, защото ако Хакан се върне, той ще я съсипе, ще съсипе кариерата и на много служители там. Т.е, Назлъ трябва добре да си помисли този път. Защото вече залозите са изключително високи. Ако преди не знаеше, че Хакан е толкова ужасен, то сега знае. А също така знае, че в дома им има скандали, знае на какво Хакан учи Булут. А относно Ферит - вече си разкриха чувствата, нещата са много по-различни. Ако Назлъ този път не сподели с Ферит, то за мен нейната любов не е такава, каквато трябва да бъде. Ако заради една Асуман е готова да рискува съдбите на много хора, в това число и на малко дете, то тя нама и капка мозък в главата. Разбирам, че трябва да се продължи сериала, но лично за мен, не й с цената на "оглупяване" на един от ГГ до максимална степен и разваляне на образа. Надявам се, сценаристите да са измислили нещо по-интересно, нещо по-нестандартно, но пак бягаща Назлъ не ми се гледа. Още по-малко пък разплакания Булут, който го размятат като кукла ту там, ту насам и един Ферит, който се чуди какво става и как да измъкне с ченгел някакво обяснение от Назлъ. Това вече го гледахме и не ми се гледа отново. Яд ме е, честно казано, защото въпреки надеждата за нещо интересно, все ми се струва, че ще ни поднесат пак тъпотия, която няма да ми хареса. Надявам се нещо да се случи, та да предотврати това развитие на нещата. Достатъчно други нишки има: Леман и старата история с бащата на Хакан, онзи човек на Хакан от стадиона, който работи с Ферит...в крайна сметка не може по всички линии само Хакан да напада и атакува, а нашите да страдат. Нека и нашите да имат някакъв коз и това да е ситуацията с видеото, която ситуация да е умно разиграна от Назлъ. Писна ми вече да я гледам като пасивна, нека малко "извади нокти", малко да влезе в настъпление и към Палин и към Хакан, заради Асуман. Нека видим и способностите на Асуман, когато са я притиснали в ъгъла.

# 643
# 644
  • София
Здравейте,

честит празник на всички!

Благодаря за фрага с превод и за снимките. На последните снимки са много сладки Ферит и Назлъ. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт