Ясно е, че ще има раздяла, ама поне да бяхме откарали до към еп. 30 с недоразуменията, а не направо към развод да вървим. 
уби ме с тази плодовитост

Какво правят тия СЦ връщат ни пак в 3-4 серия!Отново АСУМАН.Отноно Назлъ ще крие от Ферит,за да защити Асуман.Отново ще иска да го напусне,за да прикрие Асуман.Отново ще лъже Ферит,заради Асуман-отново Ферит ще е потърпевш.
Надявам се Ферит да не се върже на искането на Назлъ и да търси причината,заради която тя ще иска да го напусне и то толкова скоро след като си разкриха чувствата и консумираха брака.Така е, когато в една серия си обещаят вечна любов и никога раздяла, и хоп още следващата ДРАМА и РАЗДЕЛИ.Как пък не разбраха,че срещу Хакан трябва да се борят заедно,а не като се лъжат и отказват един от друг!!!Да видим какво толкова е сторил бащата на Ферит,че Хакан толкова иска да унищожи Ферит и да си го върне на сем.Аслан.
Много ми е жалко,че романтичната ни комедия премина в драма,но явно тъй ще е ,заради по-дълъг сезон.Чудом им се чудя на комшиите как лошите побеждават серии наред и ние гледаме насилие,смърт,мъка и сълзи,но явно това прави рейтинг и предизвиква интереса у тях.Изкривена психика за нормалност
,
, извинявам се, но ако Назлъ се хване в този капан, значи нещо умът й не я слуша. Назлъ знае, че Хакан е човек с престъпни наклонности, лош и подъл; знае за начина му на действие - снимките, показани на делото за Булут с нея и Ферит, с Ферит и другото момиче, за да докажат че Ферит сменя жените често и т.н.; съмненията на Ферит, че той е убиецът на Демир и Зейнеп и т.н. Значи същият този Хакан й показва видео, в което Асуман убива човек. Първо, ясно е, че Хакан има зъб на Асуман (Назлъ знае, че Асуман си е имала вземане-даване с Демет и са си разменяли "удари"), второ - как това видео се е оказало в ръцете на Хакан?! Логично е да има връзка между Хакан и уж застреляният. Назлъ знае и за подставения сервитьор в ресторанта и как съботира работата й. Всичко това показва, че Назлъ не може да се довери на това видео, не може да се довери на автентичността му, нито на думите на Хакан, още по-малко на обещанията му. Какво й гарантира, че след като се разведе с Ферит, Хакан няма да покаже видеото?! Дори и да заплаши със смърт Ферит, каква е гаранцията че пак няма да се опита да го убие, въпреки евентуалното покорство на Назлъ?! Ако Назлъ има малко ум в главата ще се престори, че играе по правилата на Хакан, но всъщност ще действа разказвайки всичко на Ферит, може и да действат в комбина с Асуман и Дениз - т.е. четиримата. Лично за мен е най-логично тя да се довери на Ферит и привидно да се разделят и разведат. Всичко друго ще е глупаво, лично за мен, но май така ще стане. Ще я направят и Назлъ глупава като Фатош. Дано измислят нещо добро, дано не се спрат отново на клишетата - изнудвана, избягала, раздели, бременна и т.н. Нека има раздяла, но тя да е лъжлива, така могат да се покажат и комични ситуации например. Не искам Назлъ да крие такова нещо от Ферит, а той пак да се чуди какво става...това го гледахме вече веднъж и то точно заради Асуман.

много точно! Не трябва да се повтарят така, просто ще е тъпо. Дано са измислили нещо друго! На мен не ми се ще Ферит пак да търси причината, това също го гледахме - то не я питаше, разпитваше, та приказки разказваше...не ми се гледа пак същото: той да я пита, а тя да лъже или да мълчи и да бяга.

Злати благодаря за кафето и на всички ви за всичко споделено
не искам да съм черногледа
но все ми се струва ,че Назлъ този път ще сгафи
дано бъркам и СЦ ни покажат една жена готова да се пребори със всички и всичко и застане рамо до рамо с човекът който обича и който има нуждата от нейната подкрепа .
Честит празник и на всички именяци и на всички празнуващи 

, Честит Никулден и весело изкарване на празнуващите днес! Живи и здрави! Нека свети Николай Чудотворец да закриля всички ни!Препоръчани теми