Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 896
  • 895
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Силно се надявам Валерия да се отърве от тоя мухльо Алек. Може да не е супер интелигентна, обаче има много приятен и слънчев характер и е борбена за разлика от него.

# 361
  • София
И аз мисля, че ако не беше Алек, Валерия щеше да се представи в по-добра светлина. Да, не е от най-умните, но това хората го прощават. Видяхме, че въпреки постоянното подковаване от страна на Алек да говори лошо за хората, които тя харесва, не ѝ повлия. Беше много рязка спрямо лошите думи за Вили, както и за Калоян не се подведе, а напротив, каза, че е добро момче. Като цяло и нямаше много избухвания по време на играга. Вътре е и една от най-работливите, мъжкарана си е леко, не ѝ харесва да стои в кухнята, но от другата работа не бяга.

Според мен тя заслужава да стигне до финал, за победа - не, но заслужава място в топ 4. Дано след предаването се замисли за бедния си речник, дори Златките имат по-богат.

# 362
  • Essen
Алек не иска да се спасява от грехове,....дали пък не е решил да си пререже вените ?!
Не мога да повярвам, че Валерия започва да ми харесва.

# 363
И аз на опашката да изкажа възмущение от тримата женчовци. И тримата бяха фермери на седмицата, Алек дори прати Калоян ратай, защо не го пратиха на дуел? И откъде-накъде ще му държат сметка кого да избере за ратай и кого ще прати на дуел? На този етап на играта, когато финалът и респективно парите са вече все по-близо, не е ли най-нормалното нещо всеки да си чисти пряката конкуренция? Кой му е крив на Алек, че не използва възможността да прати Калоян на дуел, ами реши да разчиства пътя пред Бентлито? Сигурно, горкичкият, си въобразява, че ако хипотетично тя вземе парите, ще си живуркат двамката с тях.  Joy  Най-големият смях щеше да бъде Елена да викне на дуел Бентлито и да я отстрани. Тогава нещастният джмульо сигурно щеше да се самоубие ритуално. А Бентлито толкова спокойно и щастливо изглежда, откак е ратай...Имах чувството, че няма търпение да се отърве от ревльото. То това неговото не е любов, това е мания. Затова когато беше ратай, И и А се принудиха да обясняват, че Валерия е жива и здрава и зрителите да не се излъжат от тръшкането на Алек  hahaha
Та така. Много ниско паднаха тримцата и се надявам довечера Калоян да не допусне да падне на тяхното ниво.

# 364
  • София
Тримата постоянно плюха по жените, сега жените стават все по-харесвани, тримата постоянно плюха и по Яни и Калоян, двамата стават все по-харесвани. Да се сърдят на себе си после.

# 365
Най-големият смях щеше да бъде Елена да викне на дуел Бентлито и да я отстрани. Тогава нещастният джмульо сигурно щеше да се самоубие ритуално.
Само преди това Елена щеше да бъде наречена "мишка" и "женка" задето е отстранила мазола. Joy

# 366
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много е забавно да се гледа групичка (от простовати) мъже как плюе по друг мъж зад гърба му.Това по принцип е дейност на жените и в такъв случай никога не би ми направило впечатление,но от устите на мъжете изглежда наистина комично.

Алек,Алек....жестоко падение си.С всеки изминал епизод слизаш надолу..а как хубаво тръгна.Ето,и в промото пак драматизира и циркаджийства. Mr. Green

# 367
Мисля, че Алек се настърви първо, защото мислеше, че Фр ще го направи фермер, а стана Калоян и Алек отиде ратай. После на дуела Алек извика И Г защото знаеше че ще го бие и се уговориха за фермер на седмицата. После в седмицата на Алек той си мислеше че ще отпадне Елена и БентлитУ ще е фермер, пък то какво стана пак Калоян. Пък старите фермери решиха да дадат амулета на Калоян и БентлитУ като е ратай и тоя съвсем се побърка.

# 368
Тя отдавна му е била шута според мен, някой сподели тук профила и, не видях ни една снимчица с него. Това неговото за жалост не  е любов, това е нещо маниакално и плашещо. Язък, така добре започна

# 369
Аз друго не разбирам. Тези хора, като са влезли в това предаване, нали са наясно с правилата? Че има фермер, ратаи, дуели, че залогът за победата никак не е малък. Не е ли най-естественото нещо всеки да гледа себе си и да се стреми да вземе парите? То не беше тръшкане като ги избират за ратаи и за дуелисти, то не беше чудо. Та и силни думи се използваха-лицемери, предателство...Като вземат така да се филмират по тези риалити-формати, да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли...

# 370
Бубе, разбира се, Алек затова толкова рев му удари, докато беше ратай, не от мъка по най-скъпото. Нека си фучи сега от яд, че Калоян отива във финалната седмица, без да е бил на дуел, някой да му е крив на Сашка, тъпак. Те и тримата глупаци си умират от яд, де, да ти е кеф да ги гледаш как злобеят. 😂 Но Гечко ще е доволен, ако дуелът е женски, тюх, няма да видя страха в очите му. 😂

Още малко лично "творчество" :

Скрит текст:
Гечко - работар от класа
Мъж на място - няма спор
Все с ракийката на маса
Сутрин става той със зор.

От дуели се страхува,
Нищо че е мъж голям
Все жените критикува,
Че били резил и срам.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 15:16 от Ензим

# 371
Когато Вал искаше да прекрати всичко между нея и Алек и искаше да каже на всички, Алек я убеждаваше нищо да не казва. Още тогава Алек много ми падна в очите и заподозрях че иска да стигне до финала закачен за Вал. Вярно в началото беше фаворит на голяма част от зрителите, работлив, не се скатава, но после всичко се завъртя на 180°. Мисля че неговата схема е била точно такава закача се за момиче, много я харесва, много я обича не иска да се разделят, но и много работи, готви и т.н. хем стига до финала благодарение на нея, хем е работил.

# 372
Гледах и аз промото, Алек да се гръмне вече, как може да е толкова противен, умът ми не го побира. От Станислав и Гечо не очаквам друго, те са си елементарни, но Алек изглеждаше малко по-интелигентен от тях... изглеждаше. Пълен идиот, иска ми се да му гледам някакви скорошни интервюта, след като се е гледал вече отстрани и е видял мнението на хората за него, сигурно ще се самоизяде, че така си пропиля шанса. И аз силно се надявам Вал да му е била шута, а ако го направи докато са във Фермата, още по-добре. Imp

Калоян, колкото и да дълбае, просто няма как да стигне тяхното ниво. След всички провокации и грозни коментари срещу него в последно време, е напълно в реда на нещата да избухне, даже по-рано трябваше!

# 373
  • София
Аз друго не разбирам. Тези хора, като са влезли в това предаване, нали са наясно с правилата? Че има фермер, ратаи, дуели, че залогът за победата никак не е малък. Не е ли най-естественото нещо всеки да гледа себе си и да се стреми да вземе парите? То не беше тръшкане като ги избират за ратаи и за дуелисти, то не беше чудо. Та и силни думи се използваха-лицемери, предателство...
Абсолютно!  Peace Седнали да държат сметка, все едно са си братя. Ами така решил - така направил, ай сиктир! Никой не им е длъжен на Сашка и на Станко. Разните си претенции да ги заявяват вкъщи.  Confused

Ензим, браво!  Hug Давай и за другите.  Laughing
На мен Гечо ми беше особено смешен на играта с лютите чушки, като викаше на Андрей "Готови смИ."  Laughing

# 374
Преди време се чудихте дали майорът познава Елена и от къде. И май за някаква "махала" говориха.
Скрит текст:
Имали са предвид Maximal Adventures (на Димитър от първия сезон проект). Ето снимка: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1272183976128128&set … ype=3&theater

Най-долу в дясно е Елена. Май са я обучавлаи доста фермери от първия сезон. 

Общи условия

Активация на акаунт