Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 824
  • 895
  •   1
Отговори
# 495
Аз съм си с едно наум през цялото време и чак толкова не се вживявам, но ви чета с интерес. Снощи хванах един момент, в който Виолета и Елена разговаряха и ми се видя толкова заучена по сериалски размяната на реплики, че почти видях оная клапа, с която щракат в киното преди за започнат да снимат. Mr. Green Laughing Sunglasses
Това го забелязах и аз, но май някаква закачка имат - да се правят на много културни, защото и Гечо с Яни така нещо се държаха много театрално, работейки по навеса. Laughing Та май някаква игра-закачка е, нещо подобно  на майтапа при варенето на рачела примерно. Laughing

# 496
  • Разпиляна във въображението
Ако е момента, когато Елена залепваше камъните, тогава аз си помислих, че просто си се правят на интересни, за да е весело.

# 497
  • София
Понеже в плетенето баш Вила най-мощно напредва. Като някакъв паяк за нула време гледай що нещо изплете, другите дами се чудят още куките как да държат. Grinning Чак започва да ме кефи тази жена. В началото сякаш не даваше вид на опитна плетачка, не ще да го е упражнявала това хоби. Щом гледаше съсредоточено и мноооого внимателно още заплитането на първия ред, когато им показваше бабата. За нула време схвана обаче и идеята, и начина.
То защото плетенето по сложност се позиционира някъде между ядрената физика и мозъчната хирургия.  Joy Между другото, Виолета ако не правеше едни две излишни движения - да пуска куката, за да си наметне преждата, щеше да напредва още по-бързо. Ама и така става де, като гледам Елена колко е смотана горката... А им дадоха да плетат оризова плетка, т.е. само лицево.  Rolling Eyes

Снощният епизод мина под знака на кретенията. Неходилият до момента на дуел Гечо обвини Калоян, че се бил промъкнал без нито един дуел до финала. Сашка се ядоса, че дуелът е мъжки, при положение, че Калоян никога не е споменавал, камо ли пък обещавал, че ще прави женски дуели. На Валерия й се стори проблем това, че Алек е на 31. И това при положение, че ако са верни слуховете, че е била гадже на кмета на Стара Загора, човекът е на 37-38. WTF?!  Crazy
Иска ми се Иван и Андрей да пуснат на Валерия записа как Алек се пеняви за мъжкия дуел.  Mr. Green
Никога досега не съм пускала СМС-и, но тези ще ме накарат да пусна някой за Калоян.

П.П.: Хахахаха, Ензим, как ме разсмя хуйкото ти. ПУЙтесата май си намери сериозна конкуренция в твое лице.  Joy Joy

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 13:51 от Reinа

# 498
  • София
Е, стига де, тия дето не можем да плетем, какво да правим сега.  newsm56

# 499
Рейна, то е старо хуйкото, от нашата тема Joy , баш Пуйтесата ме вдАхНнови тогава. Joy  Hug
И нидьей така за плетенето, Sad  то за мене е по-сложна материя и от квантовата физика, не само от ядрената и от мозъчната хирургия.  Joy

# 500
  • София
Ензим, забравила съм го явно.  Blush Много е добро.  Heart Eyes
За плетенето - струва ти се сложно, защото не си пробвала сигурно. Не казвам, че всеки трябва да може да плете, а просто че ми е странно на Елена колко й е трудно, та то се учи за пет минути - две-три движения са само.

# 501
Скрит текст:
Аз съм си с едно наум през цялото време и чак толкова не се вживявам, но ви чета с интерес. Снощи хванах един момент, в който Виолета и Елена разговаряха и ми се видя толкова заучена по сериалски размяната на реплики, че почти видях оная клапа, с която щракат в киното преди за започнат да снимат. Mr. Green Laughing Sunglasses
Това го забелязах и аз, но май някаква закачка имат - да се правят на много културни, защото и Гечо с Яни така нещо се държаха много театрално, работейки по навеса. Laughing Та май някаква игра-закачка е, нещо подобно  на майтапа при варенето на рачела примерно. Laughing

Ако е момента, когато Елена залепваше камъните, тогава аз си помислих, че просто си се правят на интересни, за да е весело.
Може и така да е било. Peace

Да се свършва вече с тая ферма, че сутринта се чух да казвам на кучетата след разходката: "ГУаднички Уи сте?"  Crazy hahaha

# 502
  • Другата България
Снощният епизод мина под знака на кретенията. Неходилият до момента на дуел Гечо обвини Калоян, че се бил промъкнал без нито един дуел до финала. Сашка се ядоса, че дуелът е мъжки, при положение, че Калоян никога не е споменавал, камо ли пък обещавал, че ще прави женски дуели. На Валерия й се стори проблем това, че Алек е на 31. И това при положение, че ако са верни слухове, че е била гадже на кмета на Стара Загора, човекът е на 37-38. WTF?!  Crazy
newsm10 smile3521
Въпреки че бях подготвена, все пак ми дойде в повече. Към Алек и Гечо разбира се прибавям и мрънкоренето на Станко, че това не било истинската причина и бла-бла... Mr. Green, същия Станко, който досега нито ратай, нито дуелист е бил. Колкото и да си блъскам главата, продължавам да не разбирам поведението им, какво всъщност искат и на какво разчитат тия тримата? Гечо е ясен, поне аз смятам, че е разчитал единствено и само на трудолюбието си, предвид победителите Райно и Стоян. Но манталитета, поведението и характера му е на светлинни години от техния. Но Алек и Станко? censored Алек "скача" за мъжкия дуел, но ако беше женски, тогава как би реагирал? Те това ми се иска някой да го попита, да видим как би отговорил. И ми се иска Валерия да разбере за всичките му думи и поведение, защото и нейната реакция ми се иска да видя в тази ситуация.
Нямам идея кого би избрал Станко за противник, предвид всички спойлери си мисля, че ще е Алек. И Станко ще отпадне.
Друго, което искам да изкоментирам е отново поведението на Марина на масата, когато Алек се разкряка на Калоян. Евала на Виолета и Елена, но Марина седеше безмълвна като сфинкс през цялото време и ни вопъл, ни стон. Mr. Green После обаче, след като всичко беше отминало, отиде при Калоян и си изпя заучения репертоар. Дали такъв вид поведение се харесва на драгия зрител?

# 503
Марина не се обади, но физиономията ѝ беше доста красноречива, видимо възмутена/потресена от простотията на Алек. Тя гледа да не се конфронтира с никого, може би си е права, знам ли. Peace
Е, разбира се, другите момичета много повече ми харесаха, но всеки е различен.
Рейна,  Hug

# 504
  • София
Въпреки че бях подготвена, все пак ми дойде в повече. Към Алек и Гечо разбира се прибавям и мрънкоренето на Станко, че това не било истинската причина и бла-бла... Mr. Green,
А, да, благодаря за напомнянето!  Hug Това го забравих, но толкова малоумие не може да ми побере главата просто. Момчето си каза, че го избира, защото краят наближава и му е конкурент, Станко - не, избрал го, защото го е страх от него. Откачена история.  Crazy
Марина не ме изненада изобщо, тя си действа на принципа "всяка коза за свой крак". У нея никак не ми харесва това, че доста подмолно се опитва да печели съюзници и предимства - все гледа да очерни някого на ушенце пред силните на деня.  Confused

# 505
Четох спойлер, че
Скрит текст:
Алек губи от Виолета
предвид това, че остават 7 човека може би е възможно?!

# 506
  • Другата България
Марина не ме изненада изобщо, тя си действа на принципа "всяка коза за свой крак". У нея никак не ми харесва това, че доста подмолно се опитва да печели съюзници и предимства - все гледа да очерни някого на ушенце пред силните на деня.  Confused
И друго - докато беше Галя там, все около нея, уж се учеше, помагаше, включваше в готвенето....сега Алек им готви и прави закуска, тя стои до него с чашката и...снима с камерата, коментирайки с тия умалителни Mr. Green Sunglasses. Потвърждава мнението ми, че всичко е било поза и натискане за въпросния амулет. И какво, като става рано? Какво върши?
Четох спойлер, че
Скрит текст:
Алек губи от Виолета
hahaha Това искам да го видя. И чуя коментари после.

# 507
Четох спойлер, че
Скрит текст:
Алек губи от Виолета

Само заради това ще го призная този сезон за успешен.
Има ли промо за довечера.

# 508
Тя гледа да не се конфронтира с никого, може би си е права, знам ли. Peace

Марина наистина се старае да не се конфротира с никого, но специално с Алек най-вече внимава и това ясно си пролича. Миналата седмица Алек беше фермер и той я толерира, тя пък съветваше влюбените гълъбчета и изобщо си станаха близки. Та конкретно с Алек не би влезнала в спор, дори и в защита на справедливостта.

И да поясня, че не е необходимо да се влиза в конфонтации непрекъснато за да докажеш характер пред зрителите. Важно е обаче, когато имаш позиция и виждаш несправедливост да проявиш характер. Това е и което ми липсваше при Калоян, защото той чудесно се аргументираше пред камера, но пред играчите не. Много ми хареса как запази хладнокръвие снощи, дори в избухването си беше обран и справедлив.

Залагам на втори дуелист Гечо. Станислав може и да е работлив и да има много умения, но игрите са за сила и издръжливост, едва ли би предизвикал Алек, който се видя е издръжлив, но и Алек да е пак ще съм на скамейката на Станислав, на мен ми е симпатичен, дори в първичната си простота.

# 509
И друго - докато беше Галя там, все около нея, уж се учеше, помагаше, включваше в готвенето....сега Алек им готви и прави закуска, тя стои до него с чашката и...снима с камерата, коментирайки с тия умалителни Mr. Green Sunglasses. Потвърждава мнението ми, че всичко е било поза и натискане за въпросния амулет. И какво, като става рано? Какво върши?
Така е, и мен това ме дразни у нея. Peace Бая хейт излях върху нея по този повод.  Blush  Mr. Green

Има промо:
http://fermata.btv.bg/video/videos/tazi-vecher-vav-fermata-andre … oja-imen-den.html

Андрей ще празнува Андреевден, щото то нали е днес, преди повече от месец.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт