Чак започва да ме кефи тази жена. В началото сякаш не даваше вид на опитна плетачка, не ще да го е упражнявала това хоби. Щом гледаше съсредоточено и мноооого внимателно още заплитането на първия ред, когато им показваше бабата. За нула време схвана обаче и идеята, и начина.
Между другото, Виолета ако не правеше едни две излишни движения - да пуска куката, за да си наметне преждата, щеше да напредва още по-бързо. Ама и така става де, като гледам Елена колко е смотана горката... А им дадоха да плетат оризова плетка, т.е. само лицево. 

Алек "скача" за мъжкия дуел, но ако беше женски, тогава как би реагирал? Те това ми се иска някой да го попита, да видим как би отговорил. И ми се иска Валерия да разбере за всичките му думи и поведение, защото и нейната реакция ми се иска да видя в тази ситуация.
Това го забравих, но толкова малоумие не може да ми побере главата просто. Момчето си каза, че го избира, защото краят наближава и му е конкурент, Станко - не, избрал го, защото го е страх от него. Откачена история. 
. Потвърждава мнението ми, че всичко е било поза и натискане за въпросния амулет. И какво, като става рано? Какво върши?
Това искам да го видя. И чуя коментари после. 
. Потвърждава мнението ми, че всичко е било поза и натискане за въпросния амулет. И какво, като става рано? Какво върши?
Бая хейт излях върху нея по този повод.
Препоръчани теми