Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 852
  • 895
  •   1
Отговори
# 480
  • София
За втори дуелист съм разколебана между Яни и Гечо.  Laughing

# 481
Направи ми впечатление колко сръчно дои Валерия, а не е стъпвала в обора досега, поне като ратай. Но сигурно в нератайските дни го е правила или пък се е подготвяла предварително. Видях вчера снимка от ФБ, от която става ясно, че е гостувала на Райно след приключването на снимките, но дали не му е гостувала и преди това?
За Виолета и Елена, както и за Марина е нормално да подкрепят Калоян, все пак спести на жените един дуел, но по принцип бяха прави във всичко, което казаха. За Гечо и Станко отдавна имах подозрения, че се страхуват от дуел, защото помня уплашените им физиономии отпреди дни, когато се избираше втори дуелист. Но Гечо се оказа най-голямото шубе Mr. Green, Станислав прие много по-мъжки избора на фермера.
А на Алек женските истерии и злобата са ми крайно неразбираеми - здрав физически, подготвен...може да пребори всеки, ако поиска. И защо е толкова сигурен, че е направил грешка, като не е пратил Калоян на арената, когато можеше. Калоян изобщо не ми изглежда слаб противник. Но най-много ми хареса другото - лъсна истината и се спука сапуненият мехур на голямата му любов. Толкова яд за мъжкия дуел показа, че всъщност не му дреме за Валерия, защото иначе щеше да се радва, че тя е отървала битките поне за тази седмица.

# 482
  • София
Яни почва с +5 точки за Алманаха. Все някоя от игрите няма да е силова и Станиславчо гори. Според мен няма да го избере  Wink

# 483
А на мен Алек не ми се стори физически подготвен нито психически ма дуела, сам фучеше мисля,че в бягането и футбола може да е добър , но на арената не ми хареса никак, дразни ме поведението за двойния аршин,по неговата логика щом е мъж и му е приятел, не се води битка, това означава, че е трябвало да подарява голове и апартаменти на дружките си, най-общо казано

# 484
  • София
Яни почва с +5 точки за Алманаха. Все някоя от игрите няма да е силова и Станиславчо гори. Според мен няма да го избере  Wink

Именно заради това се чудя.  Laughing

# 485
  • Асеновград
Ей, насраха се от страх тези ,,мъже ,, така се изкефих ...
Ревльото изобщо вече не ми се коментира , той достатъчно се изложи пък и Валерия като  му бие шута навън , ще е голяма драма.
Браво на жените , казаха им в очите цялата истина.
Валерия и Станислав , си прекарват чудесно на ратайският бряг , много ми стана смешно за Пикасо и Пикасина....ех де да не беше толкова злобен Станьо.
На финала ще пускам и аз смс , за Калоян...

# 486
И на мен ми е интересно кого ще избере Станислав - Алек няма да е, Яни е опасен с Алманаха, обаче пък с Гечо са една партия тези дни и след всички думи за жени и мишки не знам как ще се обоснове, за да избере него.

Гечо, съща Дарина, се надяваше, че като стар и болен няма да го викат на дуел и ще се добере до финала, лицемер.

Снощи тъкмо бях почнала да точа лиги по баничките на Алек и Станко с обясненията си за кафявия цвят рязко ме отрезв, а после проведеният научен опит ме довърши Joy

# 487
  • София
Харесва ми, че в предаванията на Иван и Андрей гласовете наистина се зачитат, а не са нагласени резултати като в ББ. Дали с точност се отчитат, не знам, но наистина гласовете се печелят от хората, които са най-харесвани.

А за втори дуелист се чудя кой искам да е повече - Яни и да го размаже на арената, да се видят, че слабите не са слаби или пък някой от другите  двама и да си развалят приятелството.

# 488
А защо пък Станко да е по-силен физически от Яни?  Thinking Яни не е никак слаб. Калоян също е масово подценяван, а според мен изобщо не е слаб физически.

Niya, и аз така - искам Яни да размаже Станко, но не вярвам да стане, най-вероятно Гечко ще е втори дуелист.
Пък Яни печели и праскова, ако ходи сега на дуел. Ако не - ще слугува на любимата. 😂

Снощи тъкмо бях почнала да точа лиги по баничките на Алек и Станко с обясненията си за кафявия цвят рязко ме отрезв, а после проведеният научен опит ме довърши Joy
Joy  Joy Мен обясненията за кафявия цвят не могат да ме погнусят.  Joy Но пък баничките - определено. Само като си представя колко са мазни, апетитът ми е избегАл за цял ден поне. Joy

Алек още по-противен ми стана с това за лакомията, откъде се била появила така изведнъж..  Sick Даа, тя наградата му се пада на него по право, пффффф. hahaha  hahaha

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 11:35 от Ензим

# 489
  • Асеновград
Искам Станислав да избере Яни , и Яни да го победи....
Снощи Вила с плетката и Яни с Алманаха , много бяха сладки...
Калоян  горкият, след всичките обиди които му отправиха , пак му стана съвестно че бил избухнал срещу Гечо , не се почуства добре....това си е то възпитано и интелигентно момче  ....Близките му трябва много да се гордеят...

# 490
Калоян избухна, с право избухна, но никого не нагруби, нищо обидно не каза в отговор на тъпаците.

# 491
Ох, много искам Станислав да избере Алек. Гледа ми се многострадалната физиономия на Алек. Гадна съм, ама това момче ме дразни много.

# 492
Според мен Алек и Гечо са доста по злобни и по страхливи от Станко.
Гечо е излязъл от селото, но селото не е излязло от него.Където и да отиде да живее ще си остане селяндур.
Алек обаче е най зле от тримата според мен.Има мнооого високо мнение за себе си и се смята за по- по- най от всички мъже.
А високото самочувствие с огромен егоизъм и абсолютна простория е ужасна комбинация.
Станко е простоват, злобен е , но ми се струва че бързо му минава и не е злопаметен като Алек.Не може да му се отрече че и забавен за разлика от другите двама.
Искам Алек и Станко на дуел.
Ще седна на скамейката на Станко аз ако това е дуела.

# 493
Докато гледах Станко и Валерия на ратайския бряг си мислех -е, тЕ тия двамата баш как са един за друг. Станко чел не дочел нещо, но влага някаква мисъУ,  от прочетеното. И се опитва да обясни нещата с малкото дето подочул- попрочеУ. А има и чувство за хумор. Разсмя как каза, че той с тая крава нЕма да се занимава. Отделно се дистанцира от любовните "страсти" на Бентлито, по Диогенски. Та и аз започнах да му симпатизуирам, но осъзнавам, че това се получава само защото е отделен от останалите завистници. Ако не беше ратай - първи щеше да дава тон на хейта, сетиУ Уи се.

# 494
Аз съм си с едно наум през цялото време и чак толкова не се вживявам, но ви чета с интерес. Снощи хванах един момент, в който Виолета и Елена разговаряха и ми се видя толкова заучена по сериалски размяната на реплики, че почти видях оная клапа, с която щракат в киното преди за започнат да снимат. Mr. Green Laughing Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт