Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 809
  • 895
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Много се чудя, дали ги е срам сега от поведението си като гледат?

Едва ли. 😒
Срам ги е, даже и там ги е срам, но ги е и яд и са безсилни да направят нещо срещу Калоян и се чудят как да го дискредитират пред нас. Не знаят, че не им се получава,а точно обратното. Вече са видяли, ама късноооо..

# 601
Станислав все пак не отговори на въпроса на Андрей, защо никой не го обвини когато беше фермер и изпрати мъж дуелист, а точно тогава се говореше най-много как трябва да се гонят жени, а Калоян като гони мъже ДВЕ седмици преди финала, е съден.На Гечо също му беше зададен същият въпрос, но резултата бе същият.

Само аз ли се съмнявам че Алек реално спечели играта за награда, или продукцията му е подшушнала отговорите, за да им гледаме пак сеира на тия ?

# 602
Станислав все пак не отговори на въпроса на Андрей, защо никой не го обвини когато беше фермер и изпрати мъж дуелист, а точно тогава се говореше най-много как трябва да се гонят жени, а Калоян като гони мъже ДВЕ седмици преди финала, е съден.На Гечо също му беше зададен същият въпрос, но резултата бе същият.

Само аз ли се съмнявам че Алек реално спечели играта за награда, или продукцията му е подшушнала отговорите, за да им гледаме пак сеира на тия ?

Пу ,аз първа изразих съмнения в чистата победа на Алек, някъде преди 1-2 страници Smile
И аз не чух обяснения защо единия е мъжкар, а другия внучка, пуснаха пак плочата с промъкването, съжалението.....

# 603
Яни защо е зяпнал така Виолета Satisfied

# 604
  • София
И този път Елена бе права за всичко, което каза за Гечо и Алек.

# 605
Станко срещу диаманта на дуел. Не знам срещу кого повече да викам в неделя!
Колко по-приятно щеше да е предаването ако вместо Алек и Валерия ни показват Яни и Виолета. Едните са скучни и ме натоварват, а другите ме забавляват.

# 606
  • Пловдив
Елена беше права, но е ясно, че използва момента, за да замете собствената си случка за сметка на неприязанта към мъжете, като тънко плюе. И успява, очевадно. Поне в моите очи тя продължава да е кандидат за последното място във формата. Явно обаче, за повечето хора нещата са се променили.

# 607
Елена беше права, но е ясно, че използва момента, за да замете собствената си случка за сметка на неприязанта към мъжете, като тънко плюе. И успява, очевадно. Поне в моите очи тя продължава да е кандидат за последното място във формата. Явно обаче, за повечето хора нещата са се променили.
Случката с Елена няма нищо общо с простотията на мъжете от тази седмица. Тя никой не е обиждала и унижавала така както го правят тримата мъже и най-вече Алек. Това, че Елена наруши някакво правило и я наказаха за мен лично е нищо в сравнение с тази злоба и комплексарщина която наблюдавам от понеделник.

# 608
  • Пловдив
Общото е, че тя изплува като Феникс, като включително си помага с плюене зад гърба, което (аз) никак не одобрявам. Мъжете си казаха нещата направо пред всички, не зад гърба все пак, това и даде възможност НА Андрей да им покаже и друга гледна точка, та да се замислят.
Иначе, умрях от смях с този иконом, голям гърч,това момиче няма сърце Simple Smile

# 609
Общото е, че тя изплува като Феникс, като включително си помага с плюене зад гърба, което (аз) никак не одобрявам. Мъжете си казаха нещата направо пред всички, не зад гърба все пак, това и даде възможност НА Андрей да им покаже и друга гледна точка, та да се замислят.
Иначе, умрях от смях с този иконом, голям гърч,това момиче няма сърце Simple Smile
Е тя нали точно всичко си каза на Гечо вчера на масата. Нищо не му спести. Защо да ги плюе зад гърба им?

# 610
И аз подозирам нагласена победа на Алек,  Mr. Green но няма значение, яд ме хвана на Яни, дано не си го е сложил много вътрешно..  Close Но пък се забравя, това го знам, ако сега ме изпитват на теория по моята специалност, без да съм си опреснила знанията, няма да имам шестица.  Mr. Green
 Тари, и да е бъркал Яни, пак знае много повече от другите и би сложил 5 точки на алманаха. Simple Smile
Беше ми отвратително да гледам и слушам "големите мъжаги" , когато дойде Андрей за избора на втори дуелист, беше твърде грозно и труднопоносимо за мене, отвратена съм за пореден път от тримата глупаци.  Sick
Вечерята я превъртях в по-голямата ѝ част, много дълга и досадна ми се стори. Едва ли съм пропуснала нещо интересно.
Яни, Яни, каквото сам си направиш, да...  Mr. Green Голям майтап са Вили и Яни, много ме забавляват.
Интересно ми е Марина с какво се занимава през тази седмица. Thinking Вили и Ленчето плетат, Маринка какво работи, някой видял ли е, разбрал ли е?

Резултати от Анкета
Кой според Вас ще бъде втори дуелист тази седмица?

Резултати Гласували: 71

Акек - 7 / (9.9%)
Гечо - 48 / (67.6%)
Яни - 16 / (22.5%)

# 611
  • Варна
Марина шие ризи които да продават, това казаха и показаха в някакъв момент.

# 612
Случката с Елена няма нищо общо с простотията на мъжете от тази седмица. Тя никой не е обиждала и унижавала така както го правят тримата мъже и най-вече Алек. Това, че Елена наруши някакво правило и я наказаха за мен лично е нищо в сравнение с тази злоба и комплексарщина която наблюдавам от понеделник.
Аз пак да попитам дали картинката щеше да бъде по-различна, ако Марина беше взела амулета? Вил, Вал и Ел щяха да си оплюят брадите направо. Сега им е широко около врата и виждат доста по-трезво нещата.

Андрей не трябваше да пита Станислав, а останалите отворковци защо не му се сърдят, че е направил мъжки дуел.

Яд ме хвана на Валерия, че пак подава смесени сигнали. Очевидно не се зарадва на "топлото му посрещане" след ратайството, а на вечерята какви глупости му говореше...

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 23:05 от pip4i

# 613
  • инфантилно и разглезено хлапе
Валерия и Станислав за два епизода имаха повече химия помежду си отколкото Валерия и Алек за цял сезон. Тя направо стана нов човек откакто е далеч от онзи енергийния вампир.
На мен ми изглежда, че Валерия харесва Станислав, а не Алек. Използва Алек като подкрепа и гръб за да се добере успешно до финала. Забелязвам, че когато той говори с нея, бентлито е с празен поглед и безизразно лице.

# 614
  • Вестерос
Въпросите за Фердинанд и Крум бяха елементарни... Яни сбърка от бързане според мен.

Валерия как може да е толкова инфантилна!!! Ние гаджета ли сме ляляля ти на колко си,аз съм на 12

Общи условия

Активация на акаунт