Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да добавя код за отстъпка към моята поръчка в онлайн магазина на H&M?
Как мога да проследя пратката си след закупуване от онлайн магазина на H&M?
Как мога да намеря правилния размер на H&M за мен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да добавя код за отстъпка към моята поръчка в онлайн магазина на H&M?
-
Как мога да проследя пратката си след закупуване от онлайн магазина на H&M?
След като започнат да опаковат поръчката ви, ще получите имейл с информация за доставката и връзка за онлайн проследяване на поръчката. Можете също така да проследите Вашите поръчки в раздела „Покупки“ на сайта – в „Моят H&M“. Това ви дава възможност да бъдете информирани за статуса на доставка след покупка от онлайн магазина на H&M.
-
Как мога да намеря правилния размер на H&M за мен?
Използвайки таблицата с размери на H&M, можете лесно да определите вашия размер. Размерите на дрехите могат да варират в зависимост от кройката. H&M следва стандарти за измерване на тялото въз основа на средните телесни мерки за всички размери. Размерите на дънките се показват или със стандартна номерация (като панталони), или в инчове, често с две числа: например 30/32. За да конвертирате в сантиметри, умножете по 2,54. За допълнителна информация относно размерите на дрехите посетете уебсайта на H&M или разгледайте индийския уебсайт, където има действителни размери за повечето артикули.
-
Мога ли да върна артикули, закупени онлайн от H&M в магазин?
-
Какви са условията за връщане на дрехи в магазините на H&M?

Мерси за темата! 🌺
.
Надявам се този месец да ми позволят да пазарувам при тях! 😂