Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 743
  • 895
  •   1
Отговори
# 765
Мери Ан, за нищо. Сега като се рових, видях, че наистина болшинството са за Калоян. Грамотно пишещите са за него, тези с шльокавицата, без препинателни знаци и с главни букви са за Станко и Гечо. SmileСамо май за Алек мненията са все негативни, но то там е ясно. Laughing

# 766
"лелки-зелки или казано дърти чанти мачкан лак"JoyJoy с това няма да се разберем, аз се имам за какичка още 🤔

Май ще съм за Станко, по някакъв странен начин предизвиква симпатии в мен.😂 От една страна Вили, от друга Гечо, това ще е сблъсъкът на черен късмет, интересно ми е кой ще е по-лош.

Въобще не чета във фейсбук, много са ми хаотични коментарите и трудни за четене, пък за агресията въобще няма да отварям дума.

# 767
  • София
Определено Станко е по-приятен за гледане, забавен е, докато Гечо само натоварва, но пък ако Станко отпадне, на Алек ще му се свият перките, искам да му видя физиономията. Grinning

# 768
  • София
Аз пък си го харесвам Калоянчо и нека да съм лелка-зелка bowuu Той долу-горе е на възрастта на големият ми син. Такива селски задръстеняци като Гечо със салатка и ракийка - твърдо НьЕ! Crossing Arms

# 769
Ето, че всъщност Елена успя да покаже същността на Гечо, благодарение на която го намразихме още повече. Peace Peace

# 770
Beautyholicа играех когато се регистрирах тук. Сега не чак толкова.
Не знам как имате желание да четете тези глупости във фейсбук. Много важно какво бил казал сулю и пулю там. Тези страници на предавания се превърнаха в състезания по комплексарщина и простотия. Щом уж и в най-градивното предаване е такова положението не искам да си представя какво е на страницата на вип брадър Laughing

# 771
Според мен, тези коментари са предимно от приятели и познати на тримата(Алек, Гечо и Станислав). Разбира се, със сигурност има и такива, които са от странични хора. И все пак мисля, че зрителите на Фермата са по-интелигентна аудитория от тези на голяма част от риалититата в България, което е видно и от тази тема. Надявам се на финала това да се види. Но истината е, че докато слагаме на пиедесетал разни подобни мъжкари с нагло поведение, ще продължаваме да западаме като нация.

# 772
Аз поглеждам във фейса, защото е официалната страница на предаването и всяка вечер И+А ни канят, та канят да споделяме мнения...Mask Не го правя , но забелязах , че според коментарите леко променят излъчваните материали. Набиха  в главите на драгия зрител , че Марина е ранобудна,  някак си всички решиха и че е работлива , та трябваше да пуснат цял епизод с 'отварянето" на очите , да нормализират нещата. Въпреки това във фейса се повтаря, че само тя заслужава финал. Вила е мързелива, Валерия кифла, Елена продукцията я изложила . сякаш продукцията и сложи в устата: "няма да работя като алтава ".
Срещнах и ново име на Алек - Ревъла Smiley Не може да трогне зрителските сърца тая любовна история и това е. Сценаристите да сядат и да мислят къде сбъркаха , дали не сгрешиха с артиста Satisfied
От вчера има атака срещу Калоян и възторжени призиви за Станко. Та си мисля, дали Станко не е един от финалистите и да е активизирал тролове за обръщане на зрителското мнение.  Защото и обидите към Коко са без обосновка, просто се цвъква лоша дума казана вече от Станко или Алек.
Не го виждам Гечо да се справи , годините, цигарките , ракийката....

# 773
А това което се визираше в онзи коментар за скатаването изобщо не беше така. Яни предложи на Калоян да не бързат толкова с работата и да си скрият няколко яйца и Калоян му отказа. Владо чу разговора им и заради него реши да направи Яни дуелист.
"Прегрешенията" на Калоян дотук във фермата са:

- прави мъжки дуели
- говори за баба си и дядо си

Същински демон на злото просто! Не знам как спи спокойнo през нощта с тези тежки провинения Laughing Чак пък Гечо беше тръгнал да му казва как всички негови роднини ще се срамуват от него. И момчето пак не е злопаметно, ще го подкрепя утре на дуела. Аз ако бях щях да попитам Иван и Андрей дали мога да стоя при тях за да не съм в никоя агитка.

# 774
  • Вестерос
Тари, Калоян го плюят там един и същи 10,20 човека, които яростно пишат и защитават Станислав. Единият почти на всички на различно мнение от неговото отговаря, имам съмнение, че е самият Станислав Grinning

# 775
Има жени, които харесват мъже като тримата глупаци,  Shocked това е писано от жена:
Цитат
и двамата равностойно ги харесвам.може да са по-грубовати и простовати но притежават качества които бихме искали да имат нашите мъже -работливи,кадърни,никоя работа не може да им се опре,раздават се на макс като работят и имат младежки дух,и страст
Госпожата вижда младежки дух и страст у тях, какво пък. Joy  hahaha

Но има и такива, които мислят като мене, де:
Цитат
Горко ни на нас жените,ако всички мъже са като Гечо Алек и Станислав.

Шири се мнение, че Гечо и Станислав са съградили фермата, да бе, да, другите мъже са лежали. Stop

# 776
Tiffany А, няма начин да е самият Станко. Той не чете , може би не е мъжко да пише, знае ли човек.  Smile
Но една от яростните му защитнички е такава находка ..грешка до грешка, а в профила и забавлението е по-голямо. Пишат и колко е слаТка, за кучИто и...
Боже, имам ново хоби - да откривам залежи от неграмотност и да се забавлявам.
Както казваше един познат : "Нека да не знаят, така аз ще изпъкна" Smile

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 00:42 от Tary

# 777
  • out of space
А, сега де! Аз харесвам Алек, Гечо, Коки и Станислав. Какво се случва с моя женски образ? А, единствено Яни ми е по-така...никакъв.

# 778
Няма лошо,  Ери. Харесваш всички мъже, независимо от характера и действията им. Широко сърце имаш. Joy

# 779
Не съм чела/искала спойлери до сега, но се надявам КалоЯни да са на финал. Blush

Общи условия

Активация на акаунт