Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 701
  • 895
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Станко е наистина като машина  smile3501
И луната да може да сцепи с брадва, е толкова глупав и елементарен, че не заслужава да си отваря устата. Рядко виждам същества, които ми носят непоносимост на органично ниво с простотията си.
Нямат място такива амеби по телевизията, дори да става дума за силови състезания.

# 841
  • София
Много ме издразни Гечо как обиди хората, които са го подкрепили. Мъжете били на арената, а антимъжете, залагащи на алманаха - на пейката. Въобще не заслужаваше подкрепа.

# 842
  • Вестерос
Точно!

# 843
  • София
Какво му висеше на Станко от пръста, брутално. 😶😶😶

# 844
  • София
Мозъкът Laughing

# 845
  • Пловдив
Какво му висеше на Станко от пръста, брутално. 😶😶😶
Самия пръст. Гадост, гадост. Абе големи сладури са всички, а битката е жестока. Браво! Дават всичко от себе си и играят за победа.

# 846
  • София
Малко съм назад с материала, защото гледам повторенията през почивните дни. И двете блондинки се възползват най-егоистично и това е! нали Валерия щеше да му казва, че не са един за друг, ама не иска да изпуска далаверата. другата и тя същата.
А за Яни като чуя, че бил момче, направо извивявам. Какво момче, отдавна е мъж за женене, те момче му казват!

не предполагах, че Гечо е толкова жилав и бърз. Младокът едва-едва  го конкурира.

# 847
Напротив,Валерия каза на Алек,че имала всъщност чувства към него.Уж!

# 848
Харесва ми дуела.И двамата са добри и се борят до край.

# 849
  • На морето!
Като се оказа, че спойлерът за тази вечер не е верен, дали това ще означава, че и този за финалната 4ка е лъжа?
Все ми е тая кой ще отпадне, Гечо се бори като лъв, Станислав е пренавит. Победителят ще е фермер, такава им е уговорката и Яни сигурно ще е ратай, предполагам с Елена.

# 850
  • София
какви чувства? във всеки случай не любовни. Нали я гледах какво говори и какъв е езикът на тялото й! държи се и говори с недомлъвки, не отговаря на прегръдки и подобни като влюбена и физически привлечена жена, не дава да я целуне, дори му каза, че било прекалено.

# 851
Поизсили се доста Гечо тука.
Много пясък сложи и това ще му гътне времето и играта.

# 852
Тази игра е за Станислав най-вероятно.

# 853
  • Вестерос
За финала е верен.

А спойлерът,
Скрит текст:
че Гечо пада от Калоян не знам кога се появи и дали е достоверен въобще.
Аз помня , че беше, че Гечо отпада при последния дуел .

# 854
  • Sofia
И на мен ми харесва дуела.
Харесва ми и това,че и от двата отбора помагат на Гечо.

Общи условия

Активация на акаунт