Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 699
  • 895
  •   1
Отговори
# 855
За финала е верен.

А спойлерът,
Скрит текст:
че Гечо пада от Калоян не знам кога се появи и дали е достоверен въобще.
Аз помня , че беше, че Гечо отпада при последния дуел .
Скрит текст:
Аз помня пък ,че Марина пада на последния дуел другата седмица

# 856
  • София
Уф, яни няма ли да  млъкне! Става ми все по-неприятен. не знам какво му харесват толкова - един ревльо в прекия и преносен смисъл.

Мисля, че днес много излъгаха с този Андреев ден. Всичко зелено наоколо, половината фермери по къс ръкав, а Андрей носи почерпка и обяснява как "днес" било 30 ноември. Баси, точно тогава беше студ на кутийки и сняг навсякъде!

# 857
Много ме дразни, че някои игри ги гледаме за вече трети път. Толкова ли няма какво да измислят, поне в един сезон да не се повтарят игрите. Unamused

# 858
Само мен ли ме дразни това "гътай", "гътай"?Rolling Eyes

# 859
  • София
Не само.
козите как стоят мирно, все едно не са живи, а картонени модели. Много кротки тези животинки.

# 860
Много ме дразни, че някои игри ги гледаме за вече трети път. Толкова ли няма какво да измислят, поне в един сезон да не се повтарят игрите. Unamused
И мен ме много дразни. Само се хвалят колко зрители имат. Еми като имате постарайте се повече. Вложете малко повече пари в предаването и измислете поне още 10 нови игри иначе става еднообразно.

# 861
Само мен ли ме дразни това "гътай", "гътай"?Rolling Eyes
Мен ме притеснява някой да не се гътне 😧 в частност Яни, така нажежява обстановката с тези крясъци. Дори да са от добро желание, резултатът е друг. Алек много по-уравновесено помага.

# 862
Станко сигурно снощи е пирувал предстоящата си победа с близките си колеги-фермери на дискотеката dance

# 863
Права си.Тази количка с този пясък и това гътай, гътай...
Обаче е огромна разликата в помощта на Яни и Алек.
Яни крещи и стресира допълнително дуелиста и го напряга излишно.В повече ми идва поведението му на дуелите.
Алек много спокойно помага, бавно разбрано без стрес и паника.

# 864
Раздадоха се, ама малко го прехвалиха Иван и Андрей дуела. Имаше и по-интересни този сезон.

# 865
  • Вестерос
Падна прокобата над Виолета Grinning

# 866
Най добре ще е Яни на следващия дуел да си стои във фермата.
Не знам дали Вила е лошия късмет, но определено подкрепата на Яни пречи, много пречи.Разконцентрира, стрсира , пресира с виковете си този който подкрепя.
Браво и на двамата за добрия дуел и за спортсменския двубой.

# 867
Само мъжете хвали естествено.

# 868
  • София
опусумите казват "никога не е късно...", и аз спонтанно си го допълвам с "... да станете за резил". И го правят всеки път- не могат да се въздържат да не кажат поне една простотия.

# 869
Поздравления за Станислав . Не съм писала от месеци, но следя формата
След миналата година, когато бях за Юлиана и против лиглите модели  разбрах колко навътре приемат някои шоуто и нямам желание за спорове за това не пиша .
Сега ме дразни ревльото Яни и мекането "нидей, нидей " сълзите , сополите и манипулациите на грешния Калоян.
Гечо беше приятен , ярък участник , но Станислав заслужава да получи голямата награда .
Сещайте се защо . Сети ли се Smiley

Общи условия

Активация на акаунт