Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 954
  • 895
  •   1
Отговори
# 180
Аз вчера написах, че искам Калоян да мине И през дуел, но не за си заслужи наградата в моите очи, а по-скоро, за да затвори устите на злобарите. Защото смятам, че вече я заслужава, нямам нужда да видя дали може да тегли огнени каруци или да разпознава ракии. Видяното през тези 2 месеца ми е напълно достатъчно, за да го обявя за мой безапелационен фаворит за наградата, не защото го съжалявам, а защото видях в него съвкупност от качества, които искам да притежава всеки млад човек, включително и моето дете.
Естествено, има си трески за дялане, но на фона на останалите участници, неговите с мед да ги намажеш. Споменаването на бабата и дядото изглежда доста "телевизионно" за някои, но аз имам близък приятел също отгледан от баба си и дядо си при двама живи родители. Той по същия начин не спираше да ги боготвори и да ги нарича "истинските ми майка и баща", не се отдели от тях до края и се грижеше за тях както за децата си. Изпитва дълбока признателност и силна привързаност, която аз не винаги разбирах.
Niya-, Станислав беше фермер. Имаха скандал с Ивона за лещата, сеш' се? Wink

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 10:30 от pip4i

# 181
Анита направи Станислав фермер.

# 182
Алек дали не се отказа така бързо от битката с чушките, защото безценното му няма имунитет, та да се надява да ги пратят и двамката ратаи. Mr. Green

# 183
Няма ли вече промо да разберем кои ще са ратайчета, че много ме човърка. Twisted Evil Twisted Evil

# 184
  • Велико Търново
Калоян може да се обоснове с избора си на Станислав и Валерия като каже, че само те не са били ратаи - не виждам какво трябва да мрънкат, пък и Валерия си го каза - Аз и Станислав отиваме, защото не сме били на ратайския бряг.

# 185
Гледах промото мъжа ратай ще е
Скрит текст:
Станислав, дават го от "ратайската изповедалня"
Ето промото http://fermata.btv.bg/video/videos/tazi-vecher-vav-fermata-mazhe … shtu-kalojan.html

# 186
  • Варна
Започва да ме гони едно гузно чувство, че не симпатизирам на Валерия, не заради собственото и поведение, а заради поведението на Алек. Кръжи там някъв спътник досущ като една Луна около една Земя, освен приливи и отливи и други емоционални дисбаланси и енергийнни разклащания постига да му се не види и досадното търкало небесно. Вал можеше да ни е крайно симпатична ако не се беше оризилила с тия пешовски, шушински, алексови и т.н. драми. Всичко необходимо си има девойчето. Хъс, красота, умения, чувственост, физическа сила... дори мечти има ти да видиш... книга да напише... любовен роман при това, а не какъв да е. Grinning И да и се закачи на врата тоя досадник. Не е честно някак си, понеже тя можеше да се отскубне от него с една бухалка през носа, с един рязък камшичен удар на лентичката, да му наниже няколко обръча около коленете или просто да го бухне с топката в челото. Продължава сякаш трайно да демонстрира досада от натрапчивото му присъствие, защо продължава да се опитва и опитва да бъде деликатна?

# 187
http://fermata.btv.bg/video/videos/tazi-vecher-vav-fermata-mazhe … shtu-kalojan.html

Имаa - Станко е на ратайския бряг, но съм сигурна, че ще е той защото говори нещо на друг мъж, та може да е преди избора...

# 188
Видях промото, според Станко Диоген е известен художник, живял в бъчва.  JoyИ Калоян му се усмихва на "знанията".  Mr. Green

# 189
  • София
http://fermata.btv.bg/video/videos/tazi-vecher-vav-fermata-mazhe … shtu-kalojan.html

Имаa -
Скрит текст:
Станко
е на ратайския бряг, но съм сигурна, че ще е той защото говори нещо на друг мъж, та може да е преди избора...
ЕЕЕЕ, слагайте го в скрит текст де....

# 190
Калоян му прави компания... Учудена съм. Значи ни загатват кой ще е мъж ратай, за жената нищо не дават. Искам да видя на Алек кофите със сълзи Twisted Evil Twisted Evil

# 191
Аз само да кажа моето мнение, че не виждам смисъл да се слага в скрит текст нещо, което дават по тв и всеки един може да го види, но все пак се съобразявам и го правя.

# 192
И аз не намирам за нужно да се слага в скрит текст нещо, което всеки може да види. Simple Smile

# 193
  • София
Ми аз лично не гледам промотата, за да са ми по-интересни предаванията.  Wink

# 194

Имаa -
Скрит текст:
Станко
е на ратайския бряг, но съм сигурна, че ще е той защото говори нещо на друг мъж, та може да е преди избора...
ЕЕЕЕ, слагайте го в скрит текст де....

А защо? Какво видя, дето да можеш да преразкажеш? Аз нищо. Освен Диоген.
Е! на това му се вика - направи добро- изяш....

Общи условия

Активация на акаунт