Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 711
  • 373
  •   1
Отговори
Здравейте,
 Първо да се извиня ако темата ми не е точно за тук.
 Момиче на 21г. съм и имам сериозен проблем. Уча медицина, втора година, а петък, събота и неделя работя в едно заведение, като сервитьорка. Много ми харесва, но преди около месец едно нещо започна силно да ме притеснява. По принцип, като всяко нормално заведение си има редовни клиенти и проблема е именно в един от тях. Той е на 38 години, симпатичен, много интелигентен човек. Още от начало забелязвах, че ме гледа странно, но отдавах това на въображението си и не съм обръщала особено внимание.
 Така, по начало, всяка събота се събират редовните клиенти и шефа ми и пият, което не е било проблем, понеже не са невъзпитани хора с лошо пиянство. Шефа ми винаги ме е молил да поостана с тях, а не да се прибирам и така една събота след тежка смяна, реших да поостана. И така започна историята ми с горе споменатия редовен клиент. Ще го нарека Иван, да речем. Та Иван, винаги е търсил някакъв вид комуникация с мен, но въпросната вечер си и пийна и започнахме да говорим на всякакви сериозни теми, при което, той явно прецени, че съм доста умно момиче за възрастта си. Започна да ми говори, странни неща, каза ми "Ако ти си тръгнеш, тръгвам си и аз" и разни от сорта. Върха беше когато ме хвана за ръката, при което аз си я издърпах, но той продължи отново и отново, реших да се прибирам.
 След тази вечер, започна да идва на всяка моя смяна, да търси теми за разговор с мен и миналата седмица ситуацията беше сходна, отново се бяха събрали и Иван, отново започна със странните "признания", каза нещо от сорта, че ако не бил женен, щял да се ожени за мен, настоя да запиша номера му, а аз отказвах, но все пак накрая просто го записах, за да приключим с тази тема...
 Идва и страшното признание, мисля, че започвам да го харесвам, не знам какво да правя, наистина. Човека е женен, има и две хубави деца. Знам, че съм глупачка, много от вас сигурно ще ме осъдят, че едва ли не искам да разваля семейство.. Не мога да си позволя и да напусна, работното време ме устройва, както и заплащането, а дори и с шефа ми сме в приятелски отношения.. Какво да правя, посъветвайте ме?

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 15:57 от bubanka

# 1
  • Варна
Отрежи го. От раз, без коментари. Ще си спестиш много проблеми. И си потърси друга работа.

# 2
Не се занимавай с Ванката. Гледай си ученето и работата.
Що пък да сменя работата? Да смени Ванчо заведението.

# 3
Здравейте,

Скрит текст:
Първо да се извиня ако темата ми не е точно за тук.
 Момиче на 21г. съм и имам сериозен проблем. Уча медицина, втора година, а петък, събота и неделя работя в едно заведение, като сервитьорка. Много ми харесва, но преди около месец едно нещо започна силно да ме притеснява. По принцип, като всяко нормално заведение си има редовни клиенти и проблема е именно в един от тях. Той е на 38 години, симпатичен, много интелигентен човек. Още от начало забелязвах, че ме гледа странно, но отдавах това на въображението си и не съм обръщала особено внимание.
 Така, по начало, всяка събота се събират редовните клиенти и шефа ми и пият, което не е било проблем, понеже не са невъзпитани хора с лошо пиянство. Шефа ми винаги ме е молил да поостана с тях, а не да се прибирам и така една събота след тежка смяна, реших да поостана. И така започна историята ми с горе споменатия редовен клиент. Ще го нарека Иван, да речем. Та Иван, винаги е търсил някакъв вид комуникация с мен, но въпросната вечер си и пийна и започнахме да говорим на всякакви сериозни теми, при което, той явно прецени, че съм доста умно момиче за възрастта си. Започна да ми говори, странни неща, каза ми "Ако ти си тръгнеш, тръгвам си и аз" и разни от сорта. Върха беше когато ме хвана за ръката, при което аз си я издърпах, но той продължи отново и отново, реших да се прибирам.
 След тази вечер, започна да идва на всяка моя смяна, да търси теми за разговор с мен и миналата седмица ситуацията беше сходна, отново се бяха събрали и Иван, отново започна със странните "признания", каза нещо от сорта, че ако не бил женен, щял да се ожени за мен, настоя да запиша номера му, а аз отказвах, но все пак накрая просто го записах, за да приключим с тази тема...
 Идва и страшното признание, мисля, че започвам да го харесвам, не знам какво да правя, наистина. Човека е женен, има и две хубави деца. Знам, че съм глупачка, много от вас сигурно ще ме осъдят, че едва ли не искам да разваля семейство.. Не мога да си позволя и да напусна, работното време ме устройва, както и заплащането, а дори и с шефа ми сме в приятелски отношения.. Какво да правя, посъветвайте ме?
Пиян мъж говори на сериозни теми с тийн-сервитьорка?Сериозно?   Satisfied
Пича просто търси нещо бързо и лесно за чукане.
Ако не искаш да си скубеш косите после, просто се дистанцирай и стой настрана от подобни женени Дон жуани, пилеещи си времето по барове, вместо да си гледат жената и децата.

# 4
Там е работата, и аз го оправдавах с алкохола. Колкото и жалко да е, мъжете стават такива, като се напият. Виждам го постоянно и е страшно грозно. Нямаше да го отчета, като нещо ако беше само когато е пиян, проблема е, че далеч не е само като е пиян..

# 5
Не се занимавай. И не се притеснявай, няма да му развалиш семейството. Просто ще му станеш любовница и той ще ти се тръшка как ако обстоятелствата били други, как ако не било това, ако не било онова... Можеш да си мислиш, че си доста умно момиче за възрастта си, но просто си наивна. Пияните клиенти не говорят на "всякакви сериозни теми" с кварталната сервитьорка. Не се занимавай с него, това е. Не си напускай работата, но прекрати комуникацията с тоя.

# 6
Не се поддавай,ще съжаляваш.Моя приятелка какво си изпати с един женен мъж,не е за разправяне, накрая замина за чужбина,за да се разделят.Ако продължава така натрапчиво да търси вниманието ти,говори с шефа си,щом са приятели,да му дръпне юздите.

# 7
Мислех, че ще питаш как да съчетаваш учене с работа, пък то било поредния, който като се напие търси кое момиче да забие.
1. Тоя е дърт за тебе.
2. За какво ти е мъж, който всеки петък пие в кварталната кръчма и изневерява на жена си. Ако е с теб, значи ще изневерява на теб с друга сервитьорка.
3. Отрежи го и не му давай никакви надежди, иначе ще ти завърти главата с милите думи. Със сигурност не си му първата и знае как да го направи.
4. Ако смяташ, че шефа ти държи на теб - директно му кажи, че не ти е приятно пияните му клиенти да те свалят и да се налага заради тях да си търсиш нова работа.
5. Викни в две-три поредни смени някой твой МЛАД приятел, за да му секне ентусиазма на оня.
6. Смени работата

# 8
  • Варна
Е, и какво като ги говори същите и като е трезвен? Да не би да вярваш, че точно сега го е осенила великата Любов? Както каза Амур - търси си човека лесна бройка. Ама успява явно да ти позамаже очите, наполовина си сдала фронта.

# 9
  • София
"че ако не бил женен, щял да се ожени за мен", да бе да. Човекът си търси лесна бройка и почти си я е намерил. Не се връзвай на подобни приказки.

# 10
Ето, както си и мислех, извадихте си много погрешни изводи за мен, не съм такъв човек, дори наскоро се разделих с приятеля ми, който е бил единствения мъж в живота ми (ако разбирате за какво говоря).
Страхувам се, че ще излезе едва ли не, че аз завъртам главата на женените мъже за пари или нещо подобно, понеже той има възможности.
Имам толкова много проблеми в момента, в сесия съм и това ми идва много нагорно вече. Не знам какво да правя. Оставете нещата, които ми говори, ами и работа ми предлага, понеже има няколко обекта в града..
Чувстван се много гузна, а нищо не съм направила. Жена му, като дойде и направо не мога да я погледна.

# 11
Като бях на 18 имах абсолютно същата ситуация, до последната запетая. Може би даже щеше да го огрее, ако не бях заминала в друг град, ама ей го на. Та общо взето от време на време се засичаме в предишния град - човекът вече има 4 деца от различни 20-годишни пеперудки. Излизат с вече пълнолетния му син да забиват каки, накрая си тръгват и двамата с девойки на една и съща възраст... Не съм сигурна дали се е женил за която и да е от тях въобще... Тъй че да си знаеш...

# 12
  • София

Напротив, много добре знаеш какво можеш и какво не трябва да направиш.

Можеш да попълниш бройката в чукаческото му тефтерче, за да се хвали как още му връзват разни сервитьорки- студентки.
Можеш и да имаш малко самочувствие и самоуважение, и да му заявиш, че е стигнал прекалено далеч и че не желаеш да продължава да ти досажда.

ПП. Чудя се, с кой акъл въобще си решила да " пооставаш" в компанията на шефа и инвентарните номера на кръчмата?
И не ти ли мина през ум, че може просто да са се хванали на бас след колко време ще преспи някой от групата с теб? newsm78

# 13
Няма да си позволя да направя каквото и да е било, това е ясно. Въпроса е, че не знам как точно да подходя.
Реших да остана, защото шефа ми е много готин човек, страшно много ми е помагал и наистина мога да го нарека дори приятел, от уважение останах.

# 14
Мъжете около спомената възраст търсим интелигентни жени. Няма лошо. Така както се описваш и на мен би ми направила чудесно впечатление – учиш сериозна професия, най-сериозната от всички и даже и работиш, което е показателно, че си трудолюбив човек. Вероятно този мъж те е харесал заради тези ти качества. Лошото е, че в събота вечер не е със съпругата и двете си деца (предполага се, че те не са двадесет годишни, щом той е на 38 г.), а седи и пие. Първо ти трябва да си изясниш за себе си ситуацията и да си прецениш докъде би стигнала. Ако по цял ден мислиш за него, означава, че си влюбена. Ако от време на време се сещаш за него, значи е увлечение и е лесно преодолимо. Но щом е семеен, не е хубаво да се занимаваш с него. Не е хубаво да си сменяш работата заради едно влюбване. Въпросът е дали можеш да си намериш момче, което да замести това увлечение. Толкова ли не можеш да си намериш момче сред състудентите. Едни от най-стабилните бракове почват от студентските години. Потърси си мъж, който да ти даде бъдеще. Този господин, колкото и искрено да се е увлякъл по теб, не може да замести переспективата, която ще ти даде твой връстник.

Общи условия

Активация на акаунт