Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 712
  • 373
  •   1
Отговори
# 360
Много лесно можеш да разведеш някого, стига да решиш. Достатъчно е половинката му да е достатъчно ревнива. Той/тя сам/а ще сложи край на брака, а за теб остава лесното накрая – да докопаш плячката, играейки ролята на утешител/ка.

Скрит текст:
Действителен случай – ученичка си харесва много един батко, ама той за зла беда е женен. Действието се развива по времето на соца, когато имаше само стационарни телефони. Звъни момата у тях да го търси по време, когато знае, че той отсъства, а само жена му е вкъщи. На жената ѝ писва онзи да отрича, че има любовница, и подава молба за развод. В това време ученичката завършва училище и го оженва набързо за себе си. В началото са нямали връзка, любовта е била еднопосочна и несподелена.

# 361
Разпознавам теб в тази история.

# 362
Ми да. То да е само един...
Знаеш ли колко мъже съм развела досега?  Laughing

# 363
  • София
Звъни момата у тях да го търси по време, когато знае, че той отсъства, а само жена му е вкъщи. На жената ѝ писва онзи да отрича, че има любовница, и подава молба за развод. [/spoiler]
Що, баткото насила ли я е....
Освен това, явно му е писнало от ревността на жена му, и аз бих се отказала от човек, който хептен пък не ми вярва. Ще треперя кой ще звънне вкъщи, айде нема нужда
Той в крайна сметка разбрал ли е причината за развода?

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 12:01 от Cuckoo

# 364
Що, баткото насила ли я е....
Освен това, явно му е писнало от ревността на жена му, и аз бих се отказала от човек, който хептен пък не ми вярва. Ще треперя кой ще звънне вкъщи, нема нужда
Той в крайна сметка разбрал ли е причината за развода?

Ама разбира се, че жена му е луда и ревнива откачалка, която не вярва на мъжа си. Интересно ми е коя от тук присъстващите би повярвала на съпруга си, че няма нищо, ако постоянно вкъщи й звъни някакво момиче да го търси. Ама честно!!!!

# 365
Ние имахме една много нахална студентка, ама тя нямаше романтични мераци (си мисля). Просто беше от тия дето мислят, че персоналния контакт е добър начин да се помазниш малко на преподавателите си и да дръпнеш напред. Звъня му няколко пъти по телефона, който беше взела от друг преподавател (по учебни въпроси). За мен беше недопустимо, не защото е студентКа и щото ме тресе дива ревност, а защото не е редно студентите да получават ей така телефоните на преподавателите си и да ги тормозят по всяко време, аз съм много против това. Всеки семестър през катедрата минават сигурно поне 200 човека, за една година двойно. Ако всичките започнат да звънят за щяло и не щяло, ще се побъркаме, и ние сме хора. Та след 2-3 такива случая не й вдигна няколко пъти и тя престана. Ама не ми беше приятно и то не по "женски" начин ала самка, пазеща самеца, а ей така, беше ми неприятно и възмутено.

# 366

Ей това ми е най-чудно!? Как може някой да " разведе" някой друг? Това е невъзможно! Все едно аз да кажа, че любовницата на бившия ми ни е развела. Ми не е така. Аз се разведох. Мое беше желанието, а причината е неговия избор, а не конкретната жена. На нейно място може да е всяка. Важен е избора на мъжа да постъпи по този начин.

Това че мъжът избира как да постъпи, е съвсем вярно.От там тръгва всичко.Но в никакъв случай да не подценяваме действията на любовниците! В повечето случаи те са наясно,че се навират в отношенията на едно семейство. Не мога по никакъв начин да оправдая подобно поведение, особено ако в картинката има деца,които ще понесат най-тежките последици от развода на родителите си. Някои са толкова изкусни манипулаторки, така могат да завъртят главата на мъжа, дори не и със секс, а само със сладки приказки, и много лесно се стига до мисълта за развод в мъжката глава. Така че, не е случайно като казват хората "тя го разведе".

# 367
  • Linz
Това въобще не е истина.
Истина е, макар че често "жертвата на обстоятелствата" не го съзнава.

# 368
Не можем да очакваме някакви жени да мислят за децата на друг човек - когато нямат свои, реално нямат идея какво причиняват на чуждото семейство, освен ако те самите не са имали негативен опит със своите родители. Ако пък имат свои, в повечето случаи мислят за тях, а не за някакви имагинерни чужди, които не познават.
Съпрузите трябва да мислят какво правят, те имат отговорност към децата си.

# 369
Това въобще не е истина.

Ами не е истина. Любовницата, която познавам, има чудесен мъж, който я боготвори и й е напълно верен. На всичкото отгоре е и красив. Ако се стигне до развод, след като я хване, че му кръшка, ще е по нейна вина. Не винаги за провала на брака е виновен мъжът.

# 370
  • Linz
Това въобще не е истина.

Ами не е истина. Любовницата, която познавам, има чудесен мъж, който я боготвори и й е напълно верен. На всичкото отгоре е и красив. Ако се стигне до развод, след като я хване, че му кръшка, ще е по нейна вина. Не винаги за провала на брака е виновен мъжът.
Това е, което се вижда отстрани. Конкретните причини за ситуацията обаче остават скрити. Потърпевшата страна не носи отговорност за действията на другия, но носи отговорност за своите действия и реакция. А нещата винаги са многопластови и натрупвани с времето. И за успешното справяне с проблема са необходими общи усилия, понякога с външна помощ, в частност- работа с терапевт.

# 371
В случая съм повече от страничен наблюдател. Самата жена ми е споделяла, че го прави, защото иска да се разнообрази.

# 372
  • Linz
Тривиално. На повърхността на всяка изневяра е нуждата от разнообразие. Но защо го има това желание (при положение, че си получава секса вкъщи) остава скрито, често дори от извършителя.

# 373
Авторке,къде изчезна?

Общи условия

Активация на акаунт