Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 812
  • 895
  •   1
Отговори
# 510
  • София
За мен на финал заслужават за бъдат Яни, Калоян, Вили и Валерия.  Жалко, че не помня в онази междинна анкета, която имахме, какво попълних.

Помня обаче, че се колебаех тогава и май избрах Марина, а от мъжете още симпатизирах на Алек, но все пак май Калоян и Яни избрах.

И аз ще седна на пейката на Станислав, ако е срещу Гечо или Алек. Той имаше голям късмет, че беше ратай, че иначе подозирам, че щеше да се изложи най-много от тримата.

# 511
  • София
И друго - докато беше Галя там, все около нея, уж се учеше, помагаше, включваше в готвенето....сега Алек им готви и прави закуска, тя стои до него с чашката и...снима с камерата, коментирайки с тия умалителни Mr. Green Sunglasses. Потвърждава мнението ми, че всичко е било поза и натискане за въпросния амулет. И какво, като става рано? Какво върши?
Разбира се, че беше поза.  Peace Тя през цялото време гледаше с такъв празен поглед, че изобщо не зная мама Галя как й се върза. Подозирам, че просто й е било приятно някой да прояви интерес към това, което прави, защото останалите девойки изобщо не се трогнаха от уменията й и проявиха нулево желание да усвоят каквото и да било.  Laughing

# 512
  • Другата България
И да поясня, че не е необходимо да се влиза в конфонтации непрекъснато за да докажеш характер пред зрителите. Важно е обаче, когато имаш позиция и виждаш несправедливост да проявиш характер.
Да, и именно когато видя несправедливост в отношението на Алек към Калоян, тя прояви характер и... си замълча удобно. За да не се компроментира в очите му. Разбира се, после също така удобно не пропусна да сподели пред Калоян как е на негова страна.

# 513
Момчето си каза, че го избира, защото краят наближава и му е конкурент, Станко - не, избрал го, защото го е страх от него. Откачена история.  Crazy

Абе и аз доста се зачудих що така мъжете скачат срещу мъжките дуели.
След кратък размисъл Pensive стигнах до извода, че мъжете са се уговорили да останат само мъже на финала, така ще е най-мъжко, да премерят помежду си мъжки сили и да доказват мъжество, мъжко приятелство, мъжка дума и мъжка казарма и изобщо всичко мъжко.

Та Калоян казва на Станислав, че му е конкурент /с което му прави комплимент, чее силен играч/, а Станислав казва, че Калоян го е страх да влезе в дуел със него /което е много вероятно, ако са 4-ма МЪЖЕ на финала/

Ся да не скочите да ме биете, не защитавам Г+А+С, само се опитвам да разгадая мъжката логика, точно както и мъжете цял живот се опитват да разгадаят женската.

# 514
  • София
Иван пък има р.д днес, да не се прави на приятно разсеян, да почерпи и той.  Naughty

# 515
  • Другата България
Аз мисля, че мъжете там действат първосигнално, така че логика е трудно да се открие.
А и всичко е за едни 100000 лева, при такъв мотив целта оправдава средствата. Сред които логиката май я няма.

# 516
  • Велико Търново
Според мен, Алек нямаше толкова да скочи срещу женски дуел, не заради друго, ами защото е уверен, че неговата възлюбена ще спечели/още преди няколко серии беше й казал, че е сигурен, че тя може да победи всички жени във фермата/.

# 517
На промото, Валерия какво каза на Станко.Стори ми че му казва че ще е яко той да и е гадже.Така ли е или аз нещо не съм чула както трябва.

# 518
  • София
Със сигурност мъжете са се уговаряли, ама Калоян не е бил в сметките, това са от тези, при които има ядро и сателити, които им трябват, но е напълно ясно, че при нужда няма тримата да се гонят, а ще изгонят Калоян. Идеята им е била тримата и Гинчев, но не съм сигурна, че по правилник може четирима на финал, няма как да стане това.

# 519
На промото, Валерия какво каза на Станко.Стори ми че му казва че ще е яко той да и е гадже.Така ли е или аз нещо не съм чула както трябва.

Не каза, че щяло да бъде яко ако си има гадже и Станислав вика "Ти си имаш вече бе шматко"   Laughing Laughing

# 520
  • Другата България
Laughing Два пъти го слушам, не можах да я разбера.

# 521
Допада ми дипломатичността на Калоян, но в снощната ситуация, когато го нападнаха и то по такъв долен начин, трябваше да се защити по-усърдно. После ме подразни, че го хванаха угризенията, че се е развикал на Гечо. Усещам, че той като най-млад от мъжете, е несигурен в себе си и няма самочувствието да им каже в очите нещата, които говори пред камерата. Всичките му аргументи са много зрели и смислени, просто трябва да се осмели да ги каже пред тях. Алек и Гечо не пропуснаха да го нападнат директно в очите, въпреки че техните аргументи бяха присъщи повече на деца в началното училище. Тази несправедливост трябва да се поправи. Но и в живота е така - по-интелигентните обикновено си замълчават.

Изборът на втори дуелист ще е  интересен. Ако Станислав избере Алек или Гечо, ще има разрив в "мъжествената" групичка. От друга страна се страхува от Яни заради точките, които ще сложи на АлманахУ. От тримата глупаци най-противен ми е Алек, после Гечо и накрая Станислав. Искам да видя Алек или Гечо на дуел, защото са много смешни как прикриват страха си и си избиват комплексите чрез нападение срещу другите. И двамата сякаш нон-стоп са в отбранителна позиция и само чакат някой да им каже нещо за да го нападнат. Това е типично за комплексираните хора.

Да ви кажа, малко ме е яд, че Калоян не е ходил на дуел, защото смятам, че може да ги размаже и да им натрие носовете. Той е млад, танцьор, в добра физическа форма, а те ужасно много го подценяват. Мечтата ми е за дуел между Калоян и Алек, в който Калоян да го размаже. Евентуално на полуфинала се надявам да има подобно зрелище и да видя физиономията на Алек.

# 522
Със сигурност мъжете са се уговаряли, ама Калоян не е бил в сметките, това са от тези, при които има ядро и сателити, които им трябват, но е напълно ясно, че при нужда няма тримата да се гонят, а ще изгонят Калоян. Идеята им е била тримата и Гинчев, но не съм сигурна, че по правилник може четирима на финал, няма как да стане това.

Не мисля, че има мъжко ядро с уговорки. Още беше почти пълна мъжката юрта, когато Гечо агитираше всички /преди лягане ги даваха/, че жените не заслужават да стигнат на финал, били много мързеливи, не готвели, не чистели ... и т.н. /което не беше далеч от истината/.
Много от другите мъже мислеха като него и бяха съгласни с него. В онзи момент на играта са подценявали Калоян и изобщо не са смятали, че ще стигне толкова напред в играта. По-късно, пък са смятали, че дори и да намери място във финалната мъжка четворка лесно ще го отстранят на дуел.

# 523
  • Велико Търново
То, Калоян и да искаше, можеше ли да вземе думата от онзи льольо...Той ги наприказва и си тръгна..С такива като Алек, Гечо и Станко не може да се води диалог - ония си знаят тяхното и както и да се аргументира насреща им, дори с очевадния факт, че Станко също избра мъж дуелист, или че Гечо също не е ходил на дуел, няма оправия...Имала съм, хм..такива събеседници - все едно си пуснал радиоточката... ooooh!
И Калоян да излезе на дуел, и да ги победи, пак няма да му го признаят.

# 524
Алек си правеше криви сметки Елена да отпадне на дуела с Дарина, да избере Бьентлито за фермер и двамата да са защитени от дуел.
Много грозно отношение към жените има не само Гечо, а и Алек - да пожелава на Калоян женски финал, грозно, та отвратително. Да демонстрираш такова презрително отношение към женския пол, толкова гнусно ми звучи.  Sick Да обиждаш някого на жена - също, нямам думи просто... ooooh!
 А дано това в спойлера на Шокомен е вярно. Praynig  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт