Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 798
  • 895
  •   1
Отговори
# 585
Ще ѝ преседне вечерята на Вал. Като се почне пак "ще умра за теб" и всичките други тъпотии. Вече си мисля, че Алек не може да води нормален разговор и запълва времето по този начин. Ама какво ли искам и аз от човек, изкарал с една тетрадка от 8-ми до 12-ти клас. Joy

# 586
Абсолютно ми е безразлично, поне на мен. Алек и да стигне финал, никакъв шанс няма да го спечели - нито
някой от бившите фермери би го подкрепил, нито зрителите.
Боя се, че много от старите фермери харесват Алек, и то доста Sad

# 587
Алек моля те гръмни се!

# 588
Абсолютно ми е безразлично, поне на мен. Алек и да стигне финал, никакъв шанс няма да го спечели - нито
някой от бившите фермери би го подкрепил, нито зрителите.
Боя се, че много от старите фермери харесват Алек, и то доста Sad
Дори и да спечели гласовете на фермерите, зрителския вот е определящ
А зрителите не харесват Алек.
Само ако прочетете фейса, тоест Алек ако го прочете най добре ще е да се застреля.

# 589
  • София
Повръща ми се от този поплювко Алек! Как реши, че ще иде на финал тоя льольо.

Аз пък те съжалявам, Станко, защото си рядко прост!

Уу съжалявам за негативния пост, но ми е безкрайно грозно всичко това!

# 590
Боже тези чуват ли се? Нормални ли са?

# 591
Е, миличкият Калоян Disappointed Relieved Ужасно е това!!!
Но, така само го издигат повече.
Излагат се възрастни мъже!

# 592
  • София
Нито са нормални, нито са възпитани, нито пък някога бих искала да имам нещо общо с "мъже" от подобен вид. Толкова прости хора, че чак кънти у нас през телевизора на кухо.

# 593
Превключвам тази вечеря. Изобщо не ми се гледа този смешник.

# 594
  • София
Леле, тия продължават да копат ooooh! Ще прокопаят тунел от другата страна на земята, ако предаването продължи още малко Close

# 595
Разбрахте ли сега кое е мъжкарско ? Да избереш най-стария и слаб за дуел. Алек и Станко са като мутрите на фермата , каквото те кажат това е ! Алек не спря да повтаря какво искал той за финала, той ли е продуцент, той ли дава парите?
Вече се повтарят с обвиненията си към Коко, антиженската коалиция зацепи и ще загуби един член. Гечо е толкова объркан, не се чува какво говори.

# 596
  • София
Добре че са Вила и Яни с малко смях, адски са ми забавни! 😍

# 597
Та каква точно е разликата между това Станко да прави мъжки дуели и Калоян да прави мъжки дуели? Защо единия е мъжкар пък другия трябва да се срамува едва ли не, че се е родил? Злобни, прости, грозни, лицемерни и елементарни хора. Това са тримата пишман мъжаги.

# 598
Разбрахте ли сега кое е мъжкарско ? Да избереш най-стария и слаб за дуел. Алек и Станко са като мутрите на фермата , каквото те кажат това е ! Алек не спря да повтаря какво искал той за финала, той ли е продуцент, той ли дава парите?
Вече се повтарят с обвиненията си към Коко, антиженската коалиция зацепи и ще загуби един член. Гечо е толкова объркан, не се чува какво говори.

Икаше ми се Андрей да го попита в прав текст :Алек, ти мислиш, че  Калоян трябваше да избере Валерия за дуел ли?
Да чуя какво ще измисли тъпчо!

Чак не ми се вярва какво стана на играта? Той до сега във всичките игри общо надали е дал 3 верни отговора?

# 599
  • София
Много се чудя, дали ги е срам сега от поведението си като гледат?

Едва ли. 😒

Общи условия

Активация на акаунт