Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 779
  • 895
  •   1
Отговори
# 660
  • Другата България
По мои сметки мъжки дуел другата седмица няма как да има, освен ако фермер не е Калоян или фермера е жена . Сега ще отпадне мъж, друг мъж ако е фермер, то остават двама. Единия ако е Калоян, има амулет.
Технически има - ако фермер е Гечо/Станислав, то остават трима мъже. Единият е с амулет, останалите двама - Алек и Яни спокойно могат да излязат на дуел.

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 14:16 от Merri_An

# 661
  • Пловдив
Да бе, забравих Яни, хахахахахахахаха. Да, права си, пууу. Е, ще е интересно тогава.

# 662
Дами, имаме проблем . Една част от нас не знаят къде да седнат в неделя, другите сядат с "отвращение" зад Гечо или Станко. Smile 
Никого от двамата не подкрепям , Гечо имаше шанс да е "темела" на фермата, ама го изтърва , а накрая се покри с позор заради мрънкането си против жените. Най злорадо си мисля, че в къщи не е тиранин , той може да е главата, но жена му е врата. Mask Знам ги аз мъжките майки, хич не си представям смачкана женица до него, по скоро подминава пърпоренето му с мълчание и си прави каквото е решила.  Yum Затова избива комплекси и се прави на ....(няма да го кажа, повръща ми се от тази дума вече).
Станко няма да го харесам, даже с изненада научавам от Вас, че имал вишу. Как си е взимал изпитите , на какъв език е говорил с преподавателите и как е писал ? Сетихте уи се , колоквиуми, курсови работи....как ?
Довечера като видим игрите , ще знаем и кой е победителя , така, че  няма да им дремя на студа Mask

# 663
  • Другата България
Станко няма да го харесам, даже с изненада научавам от Вас, че имал вишу.
Това и мен много ме изненада.

# 664
Ни са изненадвайти толкоз, бизнес администрация е завършѝл някак си, някъде си, не медицина. 😂

Пропуснах да кажа нещо, мира не ми дава  Mr. Green
П. С. Имала съм приятел, който учеше в НСА и не е чак цветя и рози там, твърдя, че моята приятелка в УНСС й беше по-лесно образованието. Simple Smile Имат и биохимия, и биомеханика, и анатомия и то сериозно се учи. Не ги подценявайте така. Не знам последните 20 години как са се променили нещата, но тогава не беше съвсем пей сърце.
И знаеш ли защо толкова нанагорно му се е видяло? Защото преди това не му се е налагало никога да учи. Mr. Green
Освен ако е учил кинезитерапия, разбира се.  Peace

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 16:11 от Ензим

# 665
  • София
То отдавна образованието не е това, което беше, за съжаление.  Confused

# 666
  • Другата България
То отдавна образованието не е това, което беше, за съжаление.  Confused
Права си, за съжаление.
Да бе, забравих Яни, хахахахахахахаха. Да, права си, пууу. Е, ще е интересно тогава.
Аз вече казах, че поне според мен интрига няма да има - женски ще е дуела, който от двамата да е фермер, ще направи женски дуел. Гечо е ясен, а Станко ако е - нали трябва да изпрати Алек на дуел, не би го направил. Но това са си мои разсъждения. Peace

# 667
  • София
Аз не съм много сигурна, че Станко би направил женски дуел. Той и предния път така говореше, пък....  Rolling Eyes

# 668
  • somewhere near the sea
Станчо си е повярвал, че ще спечели. ooooh! Той, Гечо и Алек забравят, че накрая ще има камъчета от напусналите и точки от зрителите. След Калоян Яни трябва да е финалист от мъжете. А от жените.... newsm78 Направо не знам.

# 669
  • София
То много зависи и дали има имунитети от ратайство, защото ако Яни го спечели, Станко не би изправил Алек срещу Яни като Яни поставя точките. Водят се приятели и би го било страх от настроенията навън. Все пак в техните очи те са мъжете и не би било "братско" да си изгониш най-близкия. Но така или иначе това е без значение, само те не го знаят още, че нито Станко, нито Алек имат шанс да вземат парите. Grinning

# 670
  • Другата България
Аз не съм много сигурна, че Станко би направил женски дуел. Той и предния път така говореше, пък....  Rolling Eyes
Така де, ама сега трябва да изпрати верния си другар, не знам дали би го направил. Thinking

# 671
  • София
Според мен би го направил без да му мигне окото. Ще измисли ново сравнение а ла диаманта Гечо и воала. 😒

# 672
  • София
Така де, ама сега трябва да изпрати верния си другар, не знам дали би го направил. Thinking
Колко да е верен, като от другата страна на везната стоят 100 000? Може и да съм мнителна, но не му вярвам на селския тарикат изобщо.  Laughing

# 673
Сега ми остава само да се моля любимецът ми Яни да спечели имунитет от ратайство другата седмица. Praynig

# 674
Гечо ми прилича на самотен индианец, жилав и особняк. От двамата не зная кой предпочитам.
Гечо може да се окаже същата дърта черна нинджа като Дарина и да отвее СУавчо на дуела.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт