Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 718
  • 895
  •   1
Отговори
# 810
  • Другата България
Вчера видях Алек в мол Сердика, беше с някаква жена, имам подозрения, че не е с Валерия.
Laughing Може да му е братовчедка. Или клиентка, нали е бизнесмен.
Ама не е задължително Валерия да е с Алек, може пък да е със Стасик.  Joy А Елена - с Алек.  Joy
Виж, за това не се сетих.... newsm78
Би ми било странно да поддържат приятелски отношения, ако не са заедно. Той умира за нея и какво беше още там и е толкова задушаващ, как ще я остави да му бъде само приятелка, не ми се вярва. Или много бързо му се е изпарила любовта след като е излязъл, но

Скрит текст:
все пак се е отказал от 100 000 лв заради нея, това не, че го издига в очите ми, но ми говори, че е наистина обсебен от нея. Ще се разбере рано или късно, най-малкото на финала ще ги питат със сигурност.

Интересно защо Вили не е там, а вместо нея Елена е там, която не бих казала, че е чак толкова близка с никой от другите трима... Rolling Eyes
И двете неща и аз си ги помислих. Стасик поне ги забавлява, сигурна съм, не може да му се отрече, че е забавен и духовит. С интерес ще гледам дуела след малко, дано поне лафове пуска. Grinning

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 19:05 от Merri_An

# 811
Вили може да е на гости в Козлец Ill

# 812
От Вили очаквам включване от Козлец.  Grinning Grinning Grinning Иначе странно да, може да е била там, но просто да не съм забелязал или Стасик да не я е хванал с тела?! newsm78 newsm78

# 813
Вили може да си гледа усърдно двете малки дечица вече  breastfeeding

# 814
Станко няма ли си прятелка.
Онзи ден питаше брат си за Теди.
Да не са му били дузпата
А живото от дискотеката е изтрито явно, защоти те нали все още са във фермата.Така де.

# 815
Днес им разглеждах профилите на повечето в инстаграм. Калоян следва само Виолета и Диана от участниците тази година. Яни няма профил. Валерия следва всички.

# 816
https://www.facebook.com/qni.andreev
Това е профила на Яни във ФБ
обаче. Има интересни снимки.

# 817
Не съм гледала промото. Как така са спукали козата? Да не са наранили горкото животно тия ламтящи за пари и слава дебили?!!? Rage

# 818
  • София
Във фб Яни си е написал, че живее в София. Неприятно впечатление ми направи, че пише на латиница и то с грешки.
Впрочем има статия  за това кой бие и как протича двубоя.

# 819
Във фб Яни си е написал, че живее в София. Неприятно впечатление ми направи, че пише на латиница и то с грешки.
Впрочем има статия  за това кой бие и как протича двубоя.
Дай линк.

# 820
Виолета не следва нито Алек нито Станко в инстаграм. Явно не е в групичката на четиримата които са били на дискотека.

# 821
  • София
Виолета не следва нито Алек нито Станко в инстаграм. Явно не е в групичката на четиримата които са били на дискотека.

Може ли линк за инстаграма на Валерия  Simple Smile

# 822

Може ли линк за инстаграма на Валерия  Simple Smile
Напиши valeriq93

# 823
Ето кой е победителя тази вечер

# 824
  • Sofia
Нещо не разбрах  Thinking
При равенство 3 на 3,и четвърта и пета битка ще са по 4 точки.И ако си разделят по една игра,кой е победител тогава?Още игри ли ще има  newsm78
И въобще,от какъв зор тия нововъведения в края на играта?

Общи условия

Активация на акаунт