Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 98 603
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 420
  • У дома
Не го гледам, като чета темата мисля, че вече са изорали и дъното..докъде ли ще стигнат сценаристите и редакторите на тоя бълвоч. Жалко, че съсипаха хубавия формат. Неискам дори да си представя, че родители може да допуснат дете да гледа тая пошлост....това не е истина Close Гала какво излъчват, нещо интересно там или и те дъвчат едно и също?

# 421
Вече толкова ли сме свикнали с изкуствените ченета, че нормалните зъби изглеждат грозни? Не че Патрашкова съм я заглеждала, но като принципно положение.
Нищо подобно. Поне не за мен.

Зъбите на Патрашкова са ми грозни, защото са криви (по-малкият проблем) и тютюнджийско охрави.

Например, Радина Кърджилова, която се накичи и тя с кастанети ужасни, които я правят на съвсем нищо да не прилича, а нямаше никаква нужда, харесвах много повече с нейните зъби, нормални си бяха и на белота, и всякак.

# 422
Абе аз да ви отперя един въпрос малко в страни, в сферата на стоматологията тъй да се каже - зъбите на Луна например, какви са точно - как се води туй нещо, дето Фънки го определи като чинии - изкуствено чене ли е, импланти би, що ли....и как, как се ползва, за какво е, как се ползват тия зъби...Simple Smile

# 423
Може би фасети (те са много, така да се каже, на мода)?! Предположението ми е лаишко, АФКОРС.

# 424

И да си кажа, че през ум не ми е минавало да позволявам на децата си (на 9 и на 10г.) да гледат такива простотии. Дори би ме учудило сериозно да проявят интерес. 

И аз бях изненадана. Моето дете е на 10г. и от 21 до 22ч. си е така да се каже неговия спокоен час преди сън(приключили сме с домашни, тренировки, вечеря, баня...). Аз гледам шоуто на лаптопа със слушалки Relaxed Но след всичките вербални, че и физически схватки в този и предния сезон сериозно си мисля, че трябва да се излъчва след 22ч.

# 425
  • София
Каквито и да са й зъбите на Патрашкова, поне са си нейни. Не е длъжна да ги прави нещо, само защото на някоя от телевизора не й харесва и не й изглеждат добре. Трябва да ги изпили и да сложи фасети за кефа на някоя потребителка от бегемама ли? Ми, то, на мен може и носа на някого да ми се струва крив на мен, дай сега да обвинявам човека, че не си е направил пластична операция! Нека всеки да отговаря за собственото си тяло, а в най-добрия случай критиките да са по отношение на маникюр и прическа, защото и косата, и ноктите растат.

# 426
  • somewhere near the sea
И на Мариелка зъбчатката беше охра. Рекордьорката пък беше първа и тук. Как се кълчеше на танците! Лозарева на кола ряпа да яде.

Скрит текст:
Доколкото знам фасетите са специална фина конструкция, която се изработва от керамика или са фотополимерни. Тази конструкция се залепва върху предната  повърхност на зъба чрез специално естетично „лепило“. При поставянето им е необходимо зъбите да се изпилят с приблизителна дебелина от 0,3 до 0,6 мм, което най-често засяга единствено емайла на зъбите. При посочения начин на поставяне, предната страна (от към устни и бузи) изцяло е покрита от керамика, а от вътрешната страна остава естествена и непроменена. Всичко се изработва в лаборатория по индивидуален отпечатък, като е необходимо и точно да се възпроизведе цвета и спецификите и на съседните до фасетите зъби. . Един брой струва от 200-400(порцелановите са около 600-700)лева. Но пък порцелановите траят около10 години, а фотополимерните-4-5 години. Това на Сашка и Луна е груба металокерамика(макар че имам чувството, че Луна ги е подменяла, но пак не се е получило. Все пак миналия път бяха по-груби), което се прави ако има изваден зъб. С една дума- мост или коронка.

# 427
  • София
Всичко това е намеса и нарушаване на естествената структура на зъба. Няма такова нещо като "само емайла". Все едно да  отрежат пръста само до първата фаланга. В книгата и филма Лавина имаше точно такава реплика към единия герой - ще режем само до коленете.

# 428
  • София
На Лозарева ще и липсва мисията с пилона. Защо не я оставят до края на участието и да си се кълчоти.

# 429
На Лозарева ще и липсва мисията с пилона. Защо не я оставят до края на участието и да си се кълчоти.
Тя не е ли Линдарева? Rolling Eyes

# 430
Аха, ясно...той за това Фънки каза чинии в устата, щот е металокерамика явно или поне прилича на такова.
Ама какви мостове, те не са им извадени всичките зъби все пак...
Иванушка нали и той подмени фасадката...забравила съм какво сме коментирали за неговата усмиФка..

# 431
  • София
Тя не е ли Линдарева? Rolling Eyes

Линдарева е. Захажаева я наричаше Лозарева в предния сезон, когато участваха двете. Сега не знам как я нарича, нали са приятелки. Mr. Green

# 432
  • София
И на Иван му изглеждат зъбите твърде изкуствени, твърде големи.

# 433
  • Sofia
Наскоро си правих фасети и ми е вече ясна тази манипулация.Не е никак безболезнена и бърза.
Харесват ми зъбите на Луна и Мегз,но са твърде големи за техните слаби и изпити лица...
Ваня Червенкова и тя е с нови,бели и големи също,но тя поне има площ Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 15:05 от Doli

# 434

Общи условия

Активация на акаунт