Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 98 607
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 405

Вече със сигурност. Косата ми се изправи. Mr. Green

Ся  я вържи на стегната опашка ...
Посли Ила да ми натиснеш копчето да ми пуснеш едно кафе...

# 406
  • София
луна съвсем нормално си пада по тази мода, защото, ако правилно помня, някой в предишния сезон спомена, че е от турски произход, така че тя си я носи тази култура. После и мъжът й беше от Турция, тя живя някакви години там. Така й харесва - така си ги купува.

# 407
Искам коментаторите да питат тоя смешен пишман рапър защо него го наричаха със смешния му прякор, а не с истинското му име. ББ нали каза, че се обръща към участниците с истинските им имена, какви са тия двойни стандарти.

Чу ли, Антоне! Да питаш, както пита Енджи за годинките. 😁😁😁

Дий няма вина за тази работа... ББ го каза това в изповедалнята на Динко... ББ е абсолютно лекенце... Изживява се като авторитет в Къщата и по договор изисква уважение, а се държи като п*тка...

# 408
  • София
Дий е при Гала сега, каза, че не било за него това предаване и все пак каза, че му е кофти, че не е победил Simple Smile

# 409
Кръстосвам две точилки и: "Анатема за екипа на брадъра!" Disappointed
Толкова тъпо, че чак няма какво да се коментира.
На Захажаева ѝ вярвам. Прибавила е метър към скока и разделила на две бягането си! Nerd
Посмях се с Фънки и Коце...и май това беше за три часа.

# 410
Добре казано - и аз така, малко смЕх с Фънки и те така.
Темата замря, няма, наистина няма какво да се коментира. Пошло, пошло, тъпо и просто.

Умът ми не го побира, що за тъпа мисия снощи-защо трябва да им гледаме сливиците и кариесите, за да зададат въпросите? Защо, по дяволите. То в Дечица.ком и в Крокотак има сигурно стотици по-интересни и креативни игри и томболки, отколкото скъпо платените сценарисЧи на още по-тъпия Брадър, са успяли ...айде да не кажа да извадят от г....за си, ами да изсмучат от пръстите си...

Не знам какъв им е таргета..но не виждам тая блудкава бозЪ кой ще им я гледа...

# 411
  • София
На мен точно тези озъбени мисии са ми противни. По-скоро бих понесла лайна в чиния, отколкото това.

# 412
  • София
Направо не мога да повярвам, че на човек на повече от 5 годишна възраст, ще му дойде такава идея, за играта с течащите слюнки.

# 413
През цялото време се чудех защо просто не им задават въпроси, те и без това са достатъчно излагащи и унизителни, няма нужда от това нещо дето им беше в устата.
И като сме на тема усти и зъби, Патрашкова има спешна нужда, снощи като си отвореше устата и ми идеше да се издрайфам, ужасно криви, тъмно жълти зъбаци. Не я знам какви тоалети и фризури си прави, ама в устата изглежда много нетелевизонно. Дори кастанетите на Луна и Сашка са ми по-приятни за гледане.

# 414
Людмила такава стойка има, така се е наперила, все едно е най-важната особа в България.
Ако си мисли,че е по-различна от Луна. От нея ще запомня тоалета, с който влезе. То като го види човек и е достатъчно. И че вече е  Люси рекордьорката Joy

# 415

Темата замря, няма, наистина няма какво да се коментира. Пошло, пошло, тъпо и просто

Не знам какъв им е таргета..но не виждам тая блудкава бозЪ кой ще им я гледа...

Докато чаках детето си в училищния двор, станах свидетел 7-8 годишни деца да коментират Брадъра. Срамно, но ей това им е таргета.
Аз съм някакъв заблуден сеирджия, решил след 6-7- годишно прекъсване да седне и да се посмее, но като ви чета, сред вас има истински die-hard fans и те са готови да се разделят с шоуто. Тотално творческо безсилие, което, според мен, екипа и продуцентите осъзнават, но нещата са безвъзвратно изтървани.

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 13:28 от Cafelate

# 416
Миналата година намерих темата и много се забавлявах с нея. Сега пак така влязох...с тази нагласа...ама това Мост уонтед е пълен провал .

# 417
Направо си е мазохизъм да се гледа. Аз мисля да спра, след като снощи дори едвам изтърпях няма и половината.
И да си кажа, че през ум не ми е минавало да позволявам на децата си (на 9 и на 10г.) да гледат такива простотии. Дори би ме учудило сериозно да проявят интерес. 

# 418
  • София
Аз вчера гледах само 5 минути. Иначе съм от заклетите фенове на ББ, но последния сезон ми идва в повече.

# 419
  • София
Вече толкова ли сме свикнали с изкуствените ченета, че нормалните зъби изглеждат грозни? Не че Патрашкова съм я заглеждала, но като принципно положение.

Общи условия

Активация на акаунт