Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 98 616
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 390
  • София
                  ЕПИЗОДА от тази вечер

ЧАСТ-1 ЛИНК

ЧАСТ-2 ЛИНК

# 391
Луна как не я смени тая прическа питам аз?
Сигурно е с изключително тънка и къса коса и дори екстеншъни няма как да прикрепят. Много слаба е, мазничко изобщо няма, вероятно и косата е рядка и зле. Едва ли не е експерементирала, но сигурно не се справя сама с перуки, екстеншъни и тази опашка й се получава най-добре. Дрехите си личи, че са турско-дубайска мода. Детайлите са си ориент, не е западна мода това. И Сашка на 51 е с къса коса. Оредяването и изтощената коса са част от екстрите на тази възраст... Е, Нордел си е още добре с косата...

# 392
Сашка въпреки годините и изрусяването си е със сравнително добра гъстота и плътност на косата.

# 393
  • somewhere near the sea
Лозаревата заголи гръд на няколко пъти. Брех, тая няма ли какво друго да покаже? (Няма, що ли питам..)

Гвоздеят за мен бяха твърденията на Захажайката, че е била майстор на спорта. И постиженията ѝ- 2.25 висок скок от "ножица". Joy Joy Дъщеря ѝ обърка манджата също- и тя скачала много, бе. ooooh! ooooh! Ама и двете не признават, че са се изхвърлили. До последно на амбразурата!!! #2gunfire

# 394
Луна как не я смени тая прическа питам аз?
Сигурно е с изключително тънка и къса коса и дори екстеншъни няма как да прикрепят. Много слаба е, мазничко изобщо няма, вероятно и косата е рядка и зле. Едва ли не е експерементирала, но сигурно не се справя сама с перуки, екстеншъни и тази опашка й се получава най-добре. Дрехите си личи, че са турско-дубайска мода. Детайлите са си ориент, не е западна мода това. И Сашка на 51 е с къса коса. Оредяването и изтощената коса са част от екстрите на тази възраст... Е, Нордел си е още добре с косата...

Относно въпроса за турско-дубайската мода някъде виждали ли сте яке като това жълтото на Луна? Не ми казвайте, че трябва да летя НА Дубай, за да си го намеря!!!

# 395
                  ЕПИЗОДА от тази вечер

ЧАСТ-1 ЛИНК

ЧАСТ-2 ЛИНК

Мерси

# 396
  • София
Ох, всеки път като видя ноктите на Захажаева и ми се повръща. Гнусни до немай къде. А тя въобще вижда ли, че бритона й стига до върха на носа? Защо се прави на 30 годишна, като не е? Смешна история.

# 397
Ох, всеки път като видя ноктите на Захажаева и ми се повръща. Гнусни до немай къде. А тя въобще вижда ли, че бритона й стига до върха на носа? Защо се прави на 30 годишна, като не е? Смешна история.
И как потропваше с гнусните си нокти по стъклената маса снощи Sick А опърпаната и коса тип метла ooooh! Гнусна е отвсякъде, лъха на нечистоплътност от нея.

# 398
  • В царството на игрите:)
Захажаевата трябва да е много доволна, че Луна е в шоуто и се занимават с нея, че ако не беше щяха да и скъсат шортите. Тя е другият голям дразнител /даже мисля, че е способна да мине Лунето Simple Smile/
Заради проблемите с Луна са я оставили да диша, но ако Луна излезе, жална и майка... Mr. Green

# 399
Линдаревата какъв кравешки бюст вади. Навява ми асоциации с обор, не ми е секси.

# 400
Събудихте ли се Simple Smile

# 401
При сцени като горната нуждата от Активия и средства за делатация рязко спадат. Отвратително.

# 402
Гнусно е отвсякъде това със зъбите, да. Гнусно, брадъре....
Дори по-гнусно от гащите на шефа...

# 403
  • София

Вече със сигурност. Косата ми се изправи. Mr. Green

# 404
Искам коментаторите да питат тоя смешен пишман рапър защо него го наричаха със смешния му прякор, а не с истинското му име. ББ нали каза, че се обръща към участниците с истинските им имена, какви са тия двойни стандарти.

Чу ли, Антоне! Да питаш, както пита Енджи за годинките. 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт