Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 98 335
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 675
... Нищо ново, нищо свежо...

...само дърти чукала...мани, мани..Stuck Out Tongue Winking Eye

Кой туй Онова?
Не било "онова" , а било "от два " . Носово Joy

# 676
  • Испания
... Нищо ново, нищо свежо...

...само дърти чукала...мани, мани..Stuck Out Tongue Winking Eye

Кой туй Онова?
Не било "онова" , а било "от два " . Носово Joy

Ей, съвсем се повредихте. Ни чувате, ни виждате. Ама сте наредили манчии, пичиета,
 диаманчи... Дами с дами!

# 677
Аааа..Светланчето ли превеждате. Ясно. Докат вдяна...от шала е, запарва ми главЪга и ми спира мислАта...

# 678
Аааа..Светланчето ли превеждате. Ясно. Докат вдяна...от шала е, запарва ми главЪга и ми спира мислАта...

А през халката минава ли , ако не минава , не ти минава и номера-т.

На мен ми направи впечатление , че на едно от видеата имаше субтитри за Коцето. А Светланка никой не я озвучава.  Angry

ПП - Аз и онзи ден , когато плисна чашата , не разбрах какъв и беше проблемът . Гледам действията и и безславните опити да изкарва членоразделна реч и вече само с догадки работя покрай персоната и.
Линдарева дано свърши някоя смислена раУта тази вечер.
Омръзнаха ми останалите главатари.

# 679
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ей, съвсем се повредихте. Ни чувате, ни виждате. Ама сте наредили манчии, пичиета,
 диаманчи... Дами с дами!
Joy Joy Joy
Ми ниЙ за какво мислиш непрекъснато викаме лекарските екипи?  bowuu
И още нещо да питам - ко ший идем тъз вечер, че съм гладна? От два дена не съм яла.  Laughing

# 680
  • Испания

Поне се успокоих, че не симулирате.

# 681
  • София
Светлана и аз я забелязах, че доста е отслабнала. При предишното ѝ участие беше по-налята (чак налята не, но имаше повече форми) като влезе и още повече като излезе. Даже си спомням един разговор с Иво Танев, тя му обясняваше, че като излезе щяла да гладува намсиколко време, за да станела много слаба...

Фънки такъв-онакъв, ама доведоха разни хора, които само си мечтаехме да ги гледаме на живо и което е много по-важното, тогава, когато СМЕ започнаха, почти никой не беше идвал, както гласи клишето, поставиха България на световната музикална карта. Не е малко и не е точно камериерката, която оправя леглото в хотела.
Излагациите му с форматите не ги разбирам, пресолява манджата от години вече. Всъщност, разбирам, всеки е готов да кешаутне с малко простотия, лесни пари.

Какво означава да ги е довел, да не би да е направил някакви специални жертви или да им се е молил? Всичко звезди, които са идвали тук, са минавали пътьом през нашенско, а големите им концерти са били най-често в Румъния. Не си мислете, че е направил нещо изключително, всичко си е бизнес.

# 682
  • Сандански
Мнооого ми стана безинтересно вече това предаване... Нищо ново, нищо свежо...
Само 2 седмици и свършва. Simple Smile

# 683
  • София
ужас, и после за кого ще клюкарим?

# 684
Ще почва -"Смени жената " и там ги лепваме  Laughing

# 685
  • Испания

Може да си спретнем виртуален ВБ. Ще направим списък с участници, презентация, ще създадем къща, ще им даваме мисии, номинации, гонене... и всичко по реда си.

# 686
  • Ню Йорк

Може да си спретнем виртуален ВБ. Ще направим списък с участници, презентация, ще създадем къща, ще им даваме мисии, номинации, гонене... и всичко по реда си.

И вероятно ще е по-интересно от сегашното Wink

# 687
 диаманчи... Дами с дами!
Joy Joy Joy
И още нещо да питам - ко ший идем тъз вечер, че съм гладна? От два дена не съм яла.  Laughing
Снощи патладжан с ЧЕСЪН. Днес леща с ЧЕСЪН. Joy
От толкова милионери, Зорито как се ориентира Joy

# 688
  • Sofia
...има и бъдещ милиардер Money

# 689
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Поне се успокоих, че не симулирате.
Неее, в никакъв случай. Не е дамско да се симулира.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт