Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 98 344
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 660
Карла Ковачева :

# 661
  • Испания
Божеееееееее, бях забравила какви жени има!

# 662
Цитат
Уж с идеята да им помогне, Динко започнал да пише на сексбомбата.

Интересно на какъв език. Жълтурите, като пишат, поне малко мисъл да вкарват.

Е как на какъв, на чист ямболски, естествено. Joy

# 663
  • ВАРНА
 Може Захажаева да чака дете.....от Сатаната?

# 664

Скрит текст:

Много интересен сезон беше! С нережисирани истински кукувици. По-добре да пускат повторения на старите сезони, пред тази плоска сапунка, която се опитват да пробутват сега.

# 665

Скрит текст:

Много интересен сезон беше! С нережисирани истински кукувици. По-добре да пускат повторения на старите сезони, пред тази плоска сапунка, която се опитват да пробутват сега.

Тогава камерата следеше и показваше всички участници, сега следи само сценария.

# 666
Абсолютно слабоумие от страна на сценаристите - всичко това със Сатаната, китайски демони, кати.....Каквото и да е - скеч, пародия, шега, трябва да има някакъв смисъл, някаква идея и най-важното - да бъде смешно. А това е пълен бляк.

А и Луна с нейните дрешки за 200 000 в кашончетата и с вярата, че си е заслужила наградата този път... Определено е с психически отклонения...

Наистина май е най-слабият сезон - гледаме само Нордел, Луна, Динко - и слушаме безобразен речник.

# 667
Цитат
Уж с идеята да им помогне, Динко започнал да пише на сексбомбата.

Интересно на какъв език. Жълтурите, като пишат, поне малко мисъл да вкарват.

Е как на какъв, на чист ямболски, естествено. Joy

Хаахаха! Написал й е:
Ко ший дем? (и картинки на пица, бургер и чипс) и онази го е прочела като покана за вечеря на свещи! 😁😁😆

# 668
  • somewhere near the sea
Аз пък от втора употреба имам два руски шала като на Люси и един от кашмир 100%. Големи находки.
Не за друго, ами да се похваля.

# 669
В едно от клипчетата , в което Джино разказва за жена си , този допълва. Гледахте ли го . Умрях от смят с Динко. Джино разправя- аз и бях първият. Динко допълва- а аз и бях вторият. Joy

# 670
Скрит текст:
Хора , моля, много моля Weary,  някой може ли да ми преведе репликата на Светлана от промото. Три пъти връщах и три пъти не разбрах този фъфел какво казва. А явно е важно  пък Rolling Eyes
"Онова от три дена не спира да те търси. Личи си много."  Peace
Не онова, а "от два три дена не спира да те търси"

# 671
  • У дома
На колко години е тази Карла...в потрес съм! Дете да пуска постове за отношиния м/у мъже и жени😨
Смайлис, точно тово си помислих и аз😂много ми е интересно тоя галош на какъв език, освен ямболски диалект би общувал. Макар да съм чувала, че в Чикаго са страшно много българите и едва ли не можеш даже да не ползваш английски.
Ако на Луна гардероба е за 200 000, то моя е за милион😂😂😂😂с това жълто якенце с пухчетата от али-то ми е много интересна къде са тези шест цифрени суми...с други дрехи не съм я видяла..не гледам всекидневно, но много често е с едно и също яке на промотата, ако това са скъпите дрехи😨

# 672
  • София
Мнооого ми стана безинтересно вече това предаване... Нищо ново, нищо свежо...

# 673
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не онова, а "от два три дена не спира да те търси"
Ааа, мерси за поправката!  bouquet И аз много трудно й разбирам.  Blush

# 674
... Нищо ново, нищо свежо...

...само дърти чукала...мани, мани..Stuck Out Tongue Winking Eye

Кой туй Онова?

Общи условия

Активация на акаунт