Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 98 293
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 840
  • Испания
Брях! Лозарева се възмущава от чуждото държание.

# 841
  • София
Егати мъжете! Жените, които свалят, трябва да им пазят браковете, щото те са забравили, че са женени... JoyJoyJoy

# 842
Зорчето добре се аргументира.

# 843
  • Тра-ла-ла
Динко ми хареса как я нахрани Линдарева. А тя милата толкова спокойно прие обидите, че подозирам, че най-вероятно редовно и се случва да ги чува
Просто го метна по върбите, а той й се върза Laughing И аз не бих се ядосала на Динко, защото такъв тюфлек няма как да ем засегне

# 844
Все се заглеждам по тоалетките и козметиката на "звездите" вътре,сега мернах,че Светлана ползва дезодорант Нивеа Grinning
аз така и не видях, каква козметика използват жените през този сезон.

# 845
Защо не номинирВат Луна?🤔

# 846
  • Испания
Линдарева е употребила.

# 847
Ох... сега лее сълзи, а като се хили инфалтилно с ц***те на показ не й е до плач.

# 848
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
О, "пар екселанс".... Какви думи знае кака Зорчи. И английски поназнайва.  Laughing

# 849
Константин винаги ми се струва пиян. Може би просто така си говори.

# 850
  • София
Е, извинете, ама "искам да ви кажа, ама е твърде лично..." нещо не ми хареса. Никога не бих споделила нещо толкова лично, камо ли с тенденция да ме съжаляват. Чудя се защо ли я гледам тази простотия, че не гледам телевизия изобщо.

# 851
  • Испания
На Нордел ще ѝ стане нещо.

# 852
  • София
Как е възможно, която и да е жена, дори и със семпъл мозък да хареса тоз мазен простак Коста!? ooooh! ooooh! ooooh!  Недоумявам!  Rolling Eyes

# 853
  • София
Динко ми хареса как я нахрани Линдарева. А тя милата толкова спокойно прие обидите, че подозирам, че най-вероятно редовно и се случва да ги чува
Просто го метна по върбите, а той й се върза Laughing И аз не бих се ядосала на Динко, защото такъв тюфлек няма как да ем засегне

Като я видях как на два пъти щеше да се разплаче в ефир си мисля, че май доста сериозно я е засегнал

# 854
  • Пловдив
Джино  не се преструва, вярно.
Но, да се гордееш, че не си чел нито една книга....
Е това не е повод за гордост.Важно е, разбира се, какво си чел,но
дори най-долнопробната книга ти дава знания как да се изказваш и
как да формулираш мисълта си, да не говорим за правопис и т.н.
Препоръчвам на Джино да започне с приказки, Пауло Коелю ще
му е сложен/ както е и за всички манекенки/.

Общи условия

Активация на акаунт