Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 596
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 825
Захажаева я прекръсти на Лозарева преди 2 години.

# 826
  • Испания
Е, друго си е четящ простак.
Човек би си казал, че поне в обидите може да се постарае повече, като е толкова интелигентен и с богат речник. Да ги засуче по-елегантни, а той какво - скумрия, пача..... няма що.  Confused

От алкохола мислите му се разтварят, преди да бъдат изказани.

# 827
  • Варна
Да ...и Фънки като е изчел един тир с книги,  докато Джино го е шофирал през това време каква е разликата?
Тази година срещата на класа ще бъде на яхтата на Джино двойкаджията😇

# 828
  • София
Да ...и Фънки като е изчел един тир с книги,  докато Джино го е шофирал през това време каква е разликата?
Тази година срещата на класа ще бъде на яхтата на Джино двойкаджията😇
Фъньо е един отврат, но това, че оня има яхта може да впечатли само такива като него... Wink

# 829
  • София
Светла тъпото се оказа и нервачка. Simple Smile

# 830
  • Испания
Светла тъпото се оказа и нервачка. Simple Smile

Нордел наистина ѝ тропна бисквитата върху челото.

# 831
Каква яхта има Джино? От "Киндер" ли? Joy

# 832
Зорчето е лудо Ленче Laughing

Фънки като е чел много книги и какво?! Кефи си го да е простак, па макар и с енциклопедична интелигентност

Е, друго си е четящ простак.
То зависи и какво си чел. Да не говорим, че много се съмнявам, че му остава време за четене от наливане.
Не разбирам всеобщото възмущение от Джино, че не чете. Момчето нито ни се препоръчва за интелектуалец, нито заема някаква длъжност, предполагаща начетеност. Намерил е своята ниша, чувства се добре в кожата си, за шофирането книги не му трябват. Призна си честно, а можеше да излъже, все някое заглавие е минало покрай ушите му.

# 833
  • София
Джино не каза, че се гордее... Къде го чухте това? Познавам хора, които не обичат да четат книги и не го правят, но хич не са тъпи...
Умен и интелигентен са различни неща... мноого различни...  Wink

# 834
  • Брюксел / София
Боже, Разговорът между Джинко и Зорчи е “уникален”: той не разбира тя какво му говори. Мисля, че развитието на Джинко е спряло между 2 и 3 клас:(

# 835
  • София
Е между простак и к*рва, май предпочитам простак...

# 836
  • Испания
Лозарева: "Аз не искам никой тук да ме харесва. Тук няма хора от моя контингент".

# 837
Е между простак и к*рва, май предпочитам простак...
Да, но ЗорчИ не се обижда. Сама каза.

# 838
Динко ми хареса как я нахрани Линдарева. А тя милата толкова спокойно прие обидите, че подозирам, че най-вероятно редовно и се случва да ги чува

# 839
  • Бургас
Много търпелив и отстъпчив човек съм принципно, гледам философски на нещата, приемам, че всеки си е някакъв. Нищо че съм овен! Ооообаче така, както ме дразни тоя кит нордел, никой от екрана не ме е дразнил скоро! От години! На агресия ме избива от действията й, физиономиите, външността й, цялостния и образ и личност, а я имах преди години във ФБ, да й гледам кулинарните неща, когато беше женена за някакъв супер кротък и мил холандец, дори показваше свекърва си. Още тогава ми седеше доста джаста - праста в тяхната среда - дом, присъствие, обстановка, простееше неимоверно до тях. Явно са я усетили какво долно същество е и са я натирили.

Общи условия

Активация на акаунт