Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 578
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Джино не чете книги! Не било неговото! ....Онемях! И с какво спокойствие и самочувствии е го каза само! ooooh!

# 796
Ох, тука се закопа изключително много Джино!

Дамммм. Да беше излъгал поне, за да не се излага така. Все някое заглавие можеше да спомене.

# 797
  • София
Джино стигнал до тук, щото не бил чел книги...  hahaha...  нито една...  ooooh! ooooh! hahaha

# 798
  • София
ЗорчИто колко е доволно, горкото, чак започва да ми става жал....  Rolling Eyes

# 799
  • София
Линдарева приличала на Кармен😂😂😂

# 800
Джино не чете книги! Не било неговото! ....Онемях! И с какво спокойствие и самочувствии е го каза само! ooooh!
Ама някой е мислил, че чете ли? То му личи....

# 801
  • Испания
Ох, тука се закопа изключително много Джино!

Дамммм. Да беше излъгал поне, за да не се излага така. Все някое заглавие можеше да спомене.

Един Паулу Коелю да беше споменал, че го знаят дори моделките.

# 802
  • София
Е повръща ми се от такива жени...

# 803
Тази Зорница е малоумна. Връщам ди думите назад от вчера.

# 804
  • Испания

Не съм мислила, че чете. Ама поне да не беше признавал, та да не предизвиква възмущението на мамите.

# 805
  • София
Това, че е прост личи отвсякъде, ама не очаквах, че го смята за постижение! Joy

# 806
  • Тра-ла-ла
Зорчето е лудо Ленче Laughing

Фънки като е чел много книги и какво?! Кефи си го да е простак, па макар и с енциклопедична интелигентност

# 807
Баси много жалка жена е кака Зорчи 😵

# 808
Зорница и Константин, ако ги нямаше камерите какви щяха да ги свършат...
Толкова жалка е Линдарева и пак ще реве по интервютата. А за Константин съм без думи. Той е със семейството,  с толкова млада и хубава жена, с две деца... Да го затапи тоя навлек!

# 809
Интересно коя книга е прочел Фънки последно? За не знам кой път ни съобщава, че бил интелигент, та ми е любопитна.
Голяма маймуна е Захажаева, как гадно подхлъзва Коцето. Използва кухавелката, за да го дискриминира, знае тя, че е голяма конкуренция. Сто пъти намери повод да го съобщи пред камерите.

Общи условия

Активация на акаунт