Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 760
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Гугъл казва, че е родена март 2011 г, значи на 6 г.

# 961
2011-та е родена дъщерята на Банова.
ПропуснАх ги ексПрезиденд и половинка, спестих си неудобството да ги гледам. И най-вече Гала-олиото.

# 962
Линдарева вчера не се ли шегуваше ,когато каза че само женени мъже харесва?
Разбира се, че се шегуваше с глупака Динко. Но виж колко хора не разбират от бъзици, ирония и т.н. и също се вързаха

Реших,че аз нещо не разбирам. Peace

Гущеров не е пъхнал Мария със сигурност, за Светлана е възможно ,но като гледам кой е вътре може и да е нямало много желаещи. За съжаление ако се направи паралел между двете Светлана губи по точки.

# 963
Шегуваше се Линдарева с Динко, даже си го гавреше ей така, докато му казваше и истината. Наглее, обижда, след 10 минути се извинява, след още 10 пак същите просташки изцепки.

# 964
На мен много ми харесаха Плевнелиев и Банова.Изглеждат много нормални,земни хора и мноого влюбени.Не спряха да сипят суперлативи един за друг Simple Smile,но това е нормално за първите месеци на една връзка,нека споделят когато минат няколко години,тогава да ги видим Simple SmileПодхождат си,а Гала..без коментар,никога не съм я харесвала.

Поведението на Линдарева,изобщо не мога да го оправдая,всеки има драми в живота си,и след като претендира за интелигентна личност със сигурност знае,че не това е начина да ги преодолееш,на нея просто и харесва да е такава.

За четенето,дай сега като не сме направили милионите ,да спрем да четем и да тънем в простотия,такава дето ни залива от "телевизора".Най се дразня на прост човек,ама с пари или на власт,защото доста често това е въпрос на късмет и да се окажеш на точното място в точното време.

# 965
  • густо майна Филибето
Четенето в интернет (не на чатове и ФБ) , брои ли се за обогатяване, или само книжния вариант?  Или само художествената литература е важна, особено класическата? Този аргумент с четенето много ми издиша вече, особено когато 12 годишния ми син  ми разказва всяка вечер за новите открития в областта на здравето.
Джино, макар и необразован, е далеч по-приятен събеседник от Фънки.
Лозарева докога ще ги развява тия гърди, кой нормален мъж в изолация няма да я пожелае....

# 966
  • София
Линдарева може да показва инфантилно поведение, но не е завлякла никой мъж насила в кревата. Този женен мъж, като е толкова женен, да си държи подробностите в гащите. Линдарева, ако иска, и гола може да ходи - тя няма ангажименти нито към женените мъже, нито към жените и децата на тези женени мъже.

# 967
О,задължително предпочитам Джино пред Фънки,ако говорим за обкръжение.Фъньо и камион с книги да е прочел,жалко,не е научил много,първите 7г му бягат някъде:D

# 968
Това, че си чел или четеш, не те прави автоматично по-умен и най-умен.
Има умни природно хора, които всичко им се отдава, и без четенето.
Други цял живот да четат, си остават мишки и мижатурки.

Да си умен не означава единствено да правиш цитати и преразкази на известни класически произведения!
Може и да прави впечатление това и да е интересно, но само то не е достатъчно да станеш  качествен и успял Чиляк.
Казах..

# 969
  • до една звездичка
Не знам ка колко години е Линдарева-Лозарева и през какви перипетии житейски е преминала, но снощните и излияния и момински трепети а`ла ученичка в 4 клас първи срок ме втрещиха! Как го погледнала, той как я погледнал... ooooh!
На мен ми беше достатъчно само да видя как Дърти Коци замазва с мопа първо мивката, после тоалетната чиния (за обратната посока даже не смея да си помисля!) и тотално го отписах!

# 970
  • София
На мен ми беше достатъчно само да видя как Дърти Коци замазва с мопа първо мивката, после тоалетната чиния (за обратната посока даже не смея да си помисля!) и тотално го отписах!
hahaha Sick

# 971
Поведението на Козарева, си има своето научно обяснение, може би.
Може и да е защитна реакция в две направления едновременно - хем сваляйки някого се доказва на себе си, хем след това се отдръпва и избягва сериозно обвързване. Нещо подобно, като спортния риболов - хващат рибки и после ги пускат.
Може и да е наранена от някой мъж и по този начин да си отмъщава(силно казано).
Въобще не е глупава, и ми се струва, че лековатото и поведение е просто поза - харесва и да се държи, като разгонена тийнейджърка.
Относно тираджията - ми няма лошо и каруцар да си, стига да имаш правилна самооценка, достатъчна доза скромност и що годе някакъв интелект. Пък тези неща липсват при него.
Какво точно е направил, ''че стигнал до там'' ? Фирмата, парите ? Фалшив американски продукт.
Пет пъти са му казали, че е кавалер и той си повярвал...че е стойностен и душевно богат човек. Като оня от приказката.

# 972
# 973
  • София
Mari_Mar, благодаря за промолинка. Динко пак ли се е опитал да бяга?! Линдарева добре умме да "работи" на пилона.  Joy

# 974
  • на брега на морето
Много ме изкефи:
Луна: Аз съм дошла за победата.
Нордел: Ама те ще те изгонят.
Физиономията на Луна замръзва.

Общи условия

Активация на акаунт