Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 746
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 150
Некой да ми каже какво е тва витамин Ц и за какво се ползва? За какво се ползва, а?
Вкарва се венозно , ама с какъв ли уред Rolling Eyes
Стига бе, витамин Фи се вкарва венозно, Ц-то се пие. hahaha

# 151
  • София
Некой да ми каже какво е тва витамин Ц и за какво се ползва? За какво се ползва, а?
Не го взимай сега, че действа диуретично 😁 Нощес да не стане някоя беля. По добре сложи едно валидолче под езика и си лЕгай.

# 152
  • София
Хайде и другата луда намери промеждутък да се развихри.  Laughing

# 153
Ем, нии знам , лекарства нИ пия.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 154
Оййййй каминооооо камиииии ноооооо...

# 155
  • София
Захажаева как се изложи с лъжите си за спортните си постижения, но Коцето я постави на място.

# 156
Ем, нии знам , лекарства нИ пия.Stuck Out Tongue Winking Eye
Тихо тии, чи гледам hahaha

# 157
Ама тя е спортна легенда бе.😂😂 Веднага трябва да бъде записана в учебниците, как са могли да я пропуснат.

# 158
  • София
Пие се много внимателно, само ако са те пребили, счупили са ти кокалите и зъбите, не виждаш и не чуваш. Тогава може да се ползва!

# 159
Леле, Людмила как лъже! Ето, сега пък с Джино се заяде. Знае тя, че е от фаворитите и се опитва да го изложи и елиминира. Отвратително нагла персона!
Константин ме изкефи!

# 160
Много ми е противна рускинята. Въобще не ми е забавна.

# 161
Ориентацията на Джино била колеблива. Joy

# 162
Люси заприличал на човек визуално. но няма да му простя подмолностите и малодушието от предния сезон. Хлъзгава и противна твар.

# 163
  • София
Ах, тази Захажайка....как подреди Джино. И накарая даже исказа съмнение в ориентацията на Джино. И саммо как го провокира с въптроса за лак за коса. Страхотна е!

# 164
  • София
Ама тя е спортна легенда бе.😂😂 Веднага трябва да бъде записана в учебниците, как са могли да я пропуснат.
Само и единствено защото е скромна и не се е похвалила досега.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт