Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 98 452
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 555
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Анатема! Чиба! Чиба!  Crazy

# 556
  • Испания

# 557
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Интересното е, че миг преди да се барне в това люляково боди, Светлана се подмоткваше безцелно по дънки и сутиенче.  Laughing

# 558
  • София
Жалко за идеята на формата. Жалко.

# 559
  • София
Динко я пита дали да си сложи риза, а тя отвръща- не, защото няма номинации...

# 560
Определено най-противна ми е Захажаева, не понасям хора, които се налагат. Непрекъснато раздава заповеди, коя от коя по-тъпа и прави грозни характеристики, като не й се подчинят. Не знам защо я мислят за умна, нищо различно от поведението и речника на Динко не виждам.
Фънки - същата работа. Може да се среща с големи личности, но поведението и речникът му са на див селянин.
Голямо самочувствие вадят и двамата, непрекъснато се презентират като интелектуалци, но прояви на интелект - тц.

# 561
  • Варна
А дали правилно разбрах, че имало любовни искри между Коце и Лозарева?

# 562
А, то при ББ не се знае компютри или компоти ще излязат.

# 563
Динко я пита дали да си сложи риза, а тя отвръща- не, защото няма номинации...
Kаза му, че не е номиниран.. и за това няма смисъл от риза.

Да, правилно си чула Grinning

# 564
  • София
Не гледах края. Случи ли се нещо умопомрачаващо?  #Crazy

# 565
  • Испания
Интересното е, че миг преди да се барне в това люляково боди, Светлана се подмоткваше безцелно по дънки и сутиенче.  Laughing

Аха.

# 566
Не ви ли прави впечатление, че са толкова ограничени, че и като явно им е възложено да се обиждат и дразнят нямат думи за да се изразят. Запомних "дърто чукало". Въображението на Фънки стига до "бабичка". Лорда ги умее тези езикови обрати и тънки интриги. Идва му отвъртре, ама ... йок...За Джино ми е жал. Какъв ли не го нарекоха. А очевидно предстои още гавра с него.

# 567
Жалко за идеята на формата. Жалко.

Да. Всичко е вече толкова извратено. Жалко, наистина.

# 568
Из в-к Роден край

Плакати с лика на новия президен ГоспоДинко са разлепени из целия град. Шоу "Светлина и звук" разказва биографията му след мръкнало. Пеещи фонтани пред местния хотел нежно преливат звуци в името на героя. Цялата търговска мрежа предлага неустоима оферта "Спаси Динко, спечели 2 шута в г**а". Учени пренаписват българската граматика, заменяйки омразните правила с по-мелодичните народни такива. Народен салам за народни хора. Народен Динко за клета майка България!

# 569
  • Варна
Ще излезе пак някоя тъпня...с тази любовна искра.
Въпреки че ми изглежда доста махмурлия през повечето време, Коце ми се струва, че е поулегнал, семеен тип вече. Къде ще се излага с Лозарева? А пък и тя ми се вижда променена.

Общи условия

Активация на акаунт