Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 98 458
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 570
Зорчето целуна по бузата Коцето след като приключи състезанието му с Динко.
Той обаче хич не я отрази май май.

# 571
  • София
Любовна искра между Коцето и Линадрева?! Изпуснала съм. Simple Smile Коцето няма да допусне такъв компромат. Все пак се пази. Семеен е.

# 572
Десет малки скандалджийчета .
Отначалото се радвах на подбора на участници.
Сега констатирам , че десет еднакви персонажа , творящи еднотипни ситуации , не могат да направят нищо повече от една трагикомедия. То няма коректив. Няма диалози. Няма друго , освен противопоставяне и глупави надвиквания на принципа кой е по-по-най -тъп.
А , и който   е бил На Дубай , ще ходи и На Тайланд. Все възвишени проекти. Weary

# 573
  • Испания

А , и който   е бил На Дубай , ще ходи и На Тайланд. Все възвишени проекти. Weary

Мани! К´ва скука е там...

# 574
  • София
това вече ми зввучи като едновремешното да отидеш на битака в кой град беше, или в Турция за дънки.

# 575
В Димитровград.

# 576
Фъню че се е "срещал" със звезди, нищо не значи. В хотела, в който са спали, със същите звезди са се снимали и камериерките. И пилотите.  Скоро една приятелка стюардеса пусна снимки с Гришо от кабината. Работила съм за кинаджии и имам и аз "срещи", но съм сигурна, че съм била срещана само като част от екипа и никой не ме помни. Разбирам да получава честитки за РД от Мадона, а Стинг да му праща пури за Коледа, но не е така. За да дреме за единия хонорар в брадъра и да е жури в други формати - е, ясно е, мангизи му трябват, а не да рекламира приятелства със звездите.
Коцю защо се отказа? Май алкохолецът и онез работи от тайната стая се обадиха? Татко на 2 хлапета, а не може 3 пъти подред да събори една дива мечка.
Светла Тъпото ще е сама за Коледа - то се гуши във Фъню, то рева за Дий от Радомир, то черен сутиен, то лилаво боди... Шугър бейбито, милото то...
Мари Мар, мое мнение - в молитвата с точилки на Л и Н видях повече игрова сценка отколкото във Фъню като ги занарежда за сухата скумрия и чиниите. Тъпотиите на Л и Н ми са по-безобидни от пипането на Динко в басейна. Така го виждам аз, не ангажирам никого с моето мнение. А на теб съм ти благодарна за линковете.

# 577
  • София
                                  ЕПИЗОДА 28. 11. 2017
ЛИНК

# 578
Луна с дрехи за 200 000 лева в Къщата?!
Къде ги видя тези дрехи за 200 000? Тя сигурно калкулира в сметката дамаските по диваните, пердетата и изкуствената трева на двора. Плюс персийския килим, дето са го простряли навън.

# 579
Адвокатът не може да хване ред да влезе от всички циркулиращи нагоре-надолу линейки.  Mr. Green
😂😂😂
То пак добре, че днес има един адвокат жената. Защото онзи ден призоваваше да повикат адвокатите й! Не мога да си представя колко може да са. Сигурно безброй.

# 580
  • Испания
Адвокатът не може да хване ред да влезе от всички циркулиращи нагоре-надолу линейки.  Mr. Green
😂😂😂
То пак добре, че днес има един адвокат жената. Защото онзи ден призоваваше да повикат адвокатите й! Не мога да си представя колко може да са. Сигурно безброй.

Ония може да не са дошли и да ги е уволнила. Новата е назначена току-що.

# 581
😂😂😂

Ами то как да дойдат? Шосето е заето от линейки, фъйчащи от София към Нови хан.

# 582
Аз много съм притеснена от магнетичното привличане на Динко към Луна. Уж дърта била, не знам каква била, пък се увърта като свинска опашка край нея. Като връщам лентата назад, си давам сметка колко много индикации дава Динко, че я харесва  ooooh! ooooh! За това изплиска басейна, все на ръце да я носи, голямо тикане в офиса и  ooooh! ooooh! Чи цигари и търси, в банята с нея влиза, в чаршафите и ляга  ooooh! ooooh! Какъв парфюм ползва Луна  newsm78, аз залагам на три. Бай дъ уей, каква зодия е Динката newsm78

# 583
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А може да са тръгнали хората към Нови хан, но да са станали жертви на линейковия трафик.  Laughing

# 584
  • Испания
Ами то как да дойдат? Шосето е заето от линейки, фъйчащи от София към Нови хан.

А може да са тръгнали хората към Нови хан, но да са станали жертви на линейковия трафик.  Laughing

Дааааааааааааааам. Ама лудата им е резнала главите. Да видим новата /Мариела ли каза, че се казва?/колко ще се появи и издържи.

Общи условия

Активация на акаунт