Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 98 418
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 585
Как каква зодия е? Най-често срещаната: Селска превъзходна. Луната му във Марс в момента. Сама, с 2 котки. С ретроградна Венера Милоска - с откъснатите ръце. От опашки ли, от кво ли..

# 586
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да видим новата /Мариела ли каза, че се казва?/колко ще се появи и издържи.
Жената ако има грам акъл в главата, изобщо не би трябвало да си показва носа.  Laughing

# 587
Как каква зодия е? Най-често срещаната: Селска превъзходна. Луната му във Марс в момента. Сама, с 2 котки. С ретроградна Венера Милоска - с откъснатите ръце. От опашки ли, от кво ли..
Искаш да кажеш, че Марсът му е при Луната в момента rotfImao Не им вярвам на зодиаците хич, но казват имало закономерност. Кога е раждан Динко наистина.

# 588
  • Испания
Жената ако има грам акъл в главата, изобщо не би трябвало да си показва носа.  Laughing

ТихоТИ, че попаднах на снимка на Лухче:

И интервю на Патрашкова с нея: https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/luna-shte-pokazha … ato-zasluzhi.html

# 589
Тази вечер Людмила ме подразни. Не знам тези хора имат ли някаква реална представа за себе си или си вярват на измишльотините,дето бълват??!!! Седнала да обижда Джино,щото не води нейните войни,после пък Динко бил лъжец,а тя щото хич не е. Веднъж я дадоха да води смислен разговор с Коцето и го удари на съчинения свободен стил,нооо вижте Динко. Лъжеца вика вижте лъжеца. Отделно ,че се конкурира с Луна и Нордел,коя от коя по-гнусна и отвратителна. Просто никаква самооценка нямат всичките.

# 590
ТихоТИ, че попаднах на снимка на Лухче:

И интервю на Патрашкова с нея: https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/luna-shte-pokazha … ato-zasluzhi.html
Въх, ослепях от толкоз красотЪ! Да сЪ носи по-далеч от мен. Марш и чиба! Отивам да чета, докато дойде лекарския екип.  Joy

# 591

Предполагам се досетихте, че за Норделката иде реч... Тя е новата адвокатка назначена от къщата...

# 592
  • Испания

Въх, ослепях от толкоз красотЪ! Да сЪ носи по-далеч от мен. Марш и чиба! Отивам да чета, докато дойде лекарския екип.  Joy

НЕма да четеш. Видео е.

Освен това се оказва, че Лухче е измислила топлата вода.

18+

Скрит текст:
Скрит текст:
Фолк динозавъртката Луна, която побърква всички във ВИП Брадър с лунатичното си поведение, се е снимала в лесбо клип, видя HotZona.bg.

Фурията е заснела скандално голо видео, в което е повече от вулгарна.

Става въпрос за клипа към песента й „Чики-чики“.

В клипа Луна пее: „Хайде, бейби, с мен ела! Да направим онова… Аха чики-чики…”, и се въргаля с гола жена. Двете опипват гърдите си и търкат телата си едно в друго,пише Уикенд.

После Луна се заиграва с мъж, но е по-облечена – по потник и бикини. В този вид на финала на видеото певицата се явява и на друг свой екранен партньор.

И в крайна сметка какво излиза… Нито Галена, нито Камелия първи са скандализирали публиката с голотии в клиповете си. Топлата вода е „измислила” именно Луна. И то още през 2002 г., когато излиза албумът й „Чики-чики”.

Не мога да постна снимки от материала. http://hotzona.bg/skandalno-luna-v-lesbo-shvatka-gola-i-vulgarna … rsheshe-pevicata#!prettyPhoto

# 593
Не бе, книгата си отивам да чета, видеото ме е страх да го гледам.  Laughing

# 594
  • Испания
Не бе, книгата си отивам да чета, видеото ме е страх да го гледам.  Laughing

Права си, сестро. Аз го изслушах и сега си чакам Нобеловата награда.

Лека нощ!

# 595
Лека да е!  Hug Нобеловата награда ти я пращам още утре сутринта по частния ми лиърджет. Ще я увия в някоя манЧия с диаманЧи, да пристигне невредима.  Laughing

# 596
Обаче!!! Преди Луна беше Сашка - по жартиери, сютиьен и понякога и с манчия. Ма Сашка муа, яде и не се чува в днешно време. Пък Луна по 2 дена гладна седи и на всички ни е лошо от нея. Тъй че 3 пъти ура за пионерката и всички нейни производни... 😁

# 597
Искаш да кажеш, че Марсът му е при Луната в момента rotfImao Не им вярвам на зодиаците хич, но казват имало закономерност. Кога е раждан Динко наистина.
Динко е Водолей Simple Smile Да го изпапкам Grinning

# 598
Светлето мн слабичка била. Сега я забелязах, като припкаше по боди, че е добре сложена. С тази голяма глава и коса има вид на по - закръглена, а не е.

И аз усетих, че Линдаревата се умилква около Коце. Явно обвързани я привличат.
Мн ме дразни как неадекватно се хили постоянно като пача. 😂

И аз смятам, че има искри между Луна и Джинко. Може да й е бил фен, явно слуша чалга, а и тя в тяло е 6.

Захажаевата ме кефи. Мн истини каза днес.

# 599
На Гонзо/Гущерица / Светла-Тъпото позната от сезон 2015 като КРЕНВРИША --задника и много сплескан,смъкнат - много кофти изглежда Shocked Снощи без фотошопа и пози,чупки ,стойки се видя. Какво намират в нея освен че е лесна/лека жена мъжете нз. ooooh!

А онова къкркънде, дето се смее като пача, и с новия си нос пак си е  Sick и двете май са объркали формата не са в милиардер търси жена а в ББ /толкоз им акъл !

Общи условия

Активация на акаунт