Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 98 468
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 615
Аз снощи като гледах пак сцената с Динко в басейна,дето му падна онова парче на главата,ясно се вижда,че го удря наистина. После лекарите установили,че нищо му няма,ок,но те няма как да знаят дали го е заболяло. Тоя ББ като почна да говори,илюзионист,не знам си какъв,а повтарят сцената и се вижда,че това чудо му пада на главата,без да е виновен. Голяма излагация. Чудят се как да провокират играчите и да се гаврят с тях. И с тоя нагласен вот,дето точно Дий изкараха,както предполагахме,защото не прави шоО... започват да ме губят като зрител. 🙄  Все по-ниско падат.

# 616
  • sofia
Нордел много тънко подхлъзва Луна. И двете се забавляват. Склонна съм да мисля, че и двете играят играта. Нордел ББ я саботира, тя намери друг начин.
Захажаева, колкото и истини да говори, начинът по който го прави е отблъскващ.

# 617
  • Sofia
Гледах едно клипче в нета,Джино и Динко са имали една и съща жена Thinking

# 618
Аз нищо тънко не виждам. Дебелашки хумор, сценки като от психиатрия...важи за всичките. Много просташки сезон. Намесата на сценарии само го прави още по-просташки.
Тандема Миглена-Емануела ми се издигна още повече в очите, след като ги сравняваш с Луна-Нордел. Ми то Луна-Нордел са по-зле от Бай брадър, или от коя да е пародия....

# 619
По едно и също време? Grinning
Може за кратко да са се застъпвали Grinning

# 620
  • Sofia
Първо Джино,после Диньо

# 621
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И коя е тази "звезда"?  Thinking

# 622
Чудя се що не ви видя кво пишете, пък то шала ми седи още омотан около лицото...не смея да го размотая, че много крадат нещо, напоследък....даН зачезне безвъзвратно и да хода НА Дубая за нов, зер тоз струва 50 хилки...

# 623
Блазе й на щастливката - пада си явно по умни, начетени, грижовни, съвестни джентълмени...

И аз мисля, че Нордел и Луна се събраха по линията "аутсайдери". Той и Динко по тази линия гравитира около тях - знае, че всички го считат за прост, бай Ганьо, тъпанар, селянин, бияч, но се прикриват. И също е аутсайдер. И затова се върти около Луна Маймуна.

# 624
  • до една звездичка

Ако целта на главното ти Ю е намек за моя грешка, не се приема.  Wink

Бианкалановица. Peace
http://www.bnews.bg/article/232402-senzatsionno_dinko_spal_s_zhenata_na_dzhino

# 625
Мерси, Дегаbouquet А Динко къде я е открил, че да я забърше, тя нали е американка?  Rolling Eyes

# 626
  • София
Ти забравяш, че Динко каза, че е обикалял много. То Бали (ма там скучно), Тайланд, и други такива извънземни дестинации. И Америка е стигнал.

# 627
А, как мога да забравя какво е казал Динко.  Joy Просто не спомена Америка снощи и затова се чудех.

# 628
Скрит текст:

Ако целта на главното ти Ю е намек за моя грешка, не се приема.  Wink

Бианкалановица. Peace
http://www.bnews.bg/article/232402-senzatsionno_dinko_spal_s_zhenata_na_dzhino
Разбира се,че не е намек Simple Smile Но се сетих за Пеньо,пък с Ю е по-готино,не знам защо,но като гледам Луна,кАНАЛизирам Пеньо Grinning

# 629
  • София
А, как мога да забравя какво е казал Динко.  Joy Просто не спомена Америка снощи и затова се чудех.

Е, тя Америка е по подразбиране. Плюс това, той догодина ще направи може би първия си милиард, така че...извинети Joy

Общи условия

Активация на акаунт