Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 640
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Джино ми е много противен. С тая зализана коса, гелчетата.....самата физиономия е гнусна....

# 1 006
  • Сандански
Мин сезон си оправи стила ама тоз отново....

# 1 007
В къщата вече алкохолът не е в бюджета, защото пазарлъци за това, че няма да има за храна заради алкохола на Фънки примерно, няма. А и какво друго да правят?
Точно това е . Събрали ги на принципа - най-търсения скандалджия и индивидуалист , и очакват безсценарИстен сеир.
То не че мисиите пращят от интелект. Както и гласът зад кадър.
Но участнците в къщата правят това , което и в реала правят най- добре./Когато няма какво да правят наистина /
Общуването в тази точно група , е изключено. И се почва- Джино лъска кичур, Линдарева лъска дупе , Луна лъска с диамантени пантофи  , Светлана лъска  тъпота, но представена като демонстративно самочувствие, Динко лъска селяния , и т.н.
Който отвън пие , тук се олива . Който отвън е прост , тук направо блести.

# 1 008
  • София
Един няма от тях с нормална работа, а са все някакви свободни електрони. Свикнали са да са из навалицата по кръчмите или да се правят на медийни звезди. Може и да правят някакви неща, но не ни ги показват, но лично аз се съмнявам да правят нещо интересно, да си измислят някакви игри и забавления различни от пиене, свалки и скандали.

# 1 009
  • София
Мин сезон си оправи стила ама тоз отново....

Джино ли? Аз не виждам промяна. Даже нещата при  Джино са тръгнали надолу.

# 1 010
Джино може да не е най- умния в къщата, но се държи най - нормално според мен.
Линдарева , ако не се държи така долнопробно, също би могла да мине за приятна жена, с която може да водиш диалог.

# 1 011
Джино да не е вербуван от МОН, като доказателство, че и без образование, човек може да е с обръсната вежда. Бъгнала се е образователната ни система последите години. От друга страна добре, защото нямаше да има тираджии Joy Перфектен приер за подражание на младото поколение  ooooh!

# 1 012
  • София
Джино е гъзарче от сеслки тип. И то необразован! Но има обноски, подарява цветя, целува ръка...

# 1 013
За 24/7 камери и алкохола за успокоение - не е много добър примерът. Какво ще става тогава с учителките в училища и детски градини при новите промени? Ще пият и те ли, щото ги снимат? Пред камери по много часове седят и ма летището хората, и в банката. Като си ти е порок, слабост и ти запушва кухите дупки в самочувствието , ще пиеш и тайно, и явно. Мое мнение. (човече за мир)

Тираджийските американски бизнеси - знам двама поамериканчени българи. Отидоха penniless, спаха по църкви и ядоха в кухнята за бедни. После събраха пари от чистене на къщи, купиха на старо лимузини и сега въртят това. Пияните тикви във Вегас ги поръчват вместо такси и наш Динко ги вози (като каляските с коне по Слънчака). Другият пък - всички мадами на местните от гетата си  поркат в лимо-то докато обикалят квартала (все едно Катунишкия баровски разкош). Отвориха и гаражчета за втора ръка коли. Ако го питаш какво работи - имал бизнес, всички лимузини във Вегас са негови. До това ниво се стига без четене, ето.

# 1 014
  • Испания
Бъгнала се е образователната ни система последите години.  ooooh!

За огромно съжаление и започвайки от учителите.

# 1 015
  • София
Един няма от тях с нормална работа, а са все някакви свободни електрони. Свикнали са да са из навалицата по кръчмите или да се правят на медийни звезди. Може и да правят някакви неща, но не ни ги показват, но лично аз се съмнявам да правят нещо интересно, да си измислят някакви игри и забавления различни от пиене, свалки и скандали.

За тези сега в къщата, не знам дали имат забавни моменти, но и в предишните сезони само скандалите ни показваха в епизодите, а колко смях и забавни моменти са имали, виждаме чак при излизането им, в сборното видео за всеки от участниците. Всички казваха за Гъмов, че страшно ги забавлява, но ние това не го видяхме.

Ето пак пускам линковете.

Гъмов https://video.nova.bg/novatv/2015/vipbrother/stanimir_gamov_m.mp4

Джино https://video.nova.bg/novatv/2015/vipbrother/Djino_m.mp4

# 1 016
  • София
За образователната система съм съгласна. Но Джино е голям, зрял човек и той е избрал да не се просвещава, да не се образова. Тук вече избора е личен!

# 1 017

Кърпичката от Дубай ли тий? Коприна , предполагам....Thinking

# 1 018
  • Испания

Кърпичката от Дубай ли тий? Коприна , предполагам....Thinking

Мчи къ? Тихоти, чи почва.

# 1 019
Пижамата ми готина ли е? Ама кои ролки да си сложа..Joy

Общи условия

Активация на акаунт