Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 633
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 990
  • Испания
Аз съм я изтървала тази клюка за Плевнелиев и Деса. Оня ден едва научих. Що тъй не свиркате бе....тъна в нИвидение..

Пък после само Джино не бил чел.

Сега гледам интервюто с Плевнелиев и Деси Банова. Симпатична влюбена двойка. Нищо лошо не виждам. Да са живи и здрави, много да се обичат!

# 991
Това мнение трябва да се прочете от повече хора. ❤

Дами, тази пропаганда, че колкото по-прост- толкова по-щастлив и преуспяващ ме отвращава. За мен книгите са живот. От 4 годишна чета непрекъснато. Не мога да си представя света без книги. Ако продължавате да пишете, как четенето само подобрява правописа- си надявам манЧията и ви казвам "аривадерчи Рома". Всичките ни злини са от слабообразовани хора.

# 992
От вестниците чета само Държавен в-к...там не се споменаваха влюбените гълъбчета. За В.Пик ли трябва да се абонирам...Thinking

# 993
  • Испания
От вестниците чета само Държавен в-к...там не се споменаваха влюбените гълъбчета. За В.Пик ли трябва да се абонирам...Thinking

Ааааааа, не знам. Не го чета.

# 994
  • София
Е вече ми е гнусно да гледам виметата на Линдарева в национален ефир. Има си специални канали за тази цел!

Снощи орева света, че и нейните родители гледали... Браво, изключително възпитание в такъв случай!

# 995
  • София
И точно кой постави условието! Ти да видиш!  Светла тъпото командва!

# 996
  • somewhere near the sea
Иначе пък има дар слово тая Козарева- като включи на пета космическа, никой не може да я спре- направо дъх не си поемаше. А смехът ѝ  е направо страстоубиец.

Нов облик има другата кифльорца- Светла. Няма го доброто, милото, нежно момиченце от предишния ББ. Сега е фурия-бълва змии и гущери.

Людмила също се изложи. Първо с продължаващата тенденция да се облича наистина като дърта магистрална кранта, позите, които заема, седейки на дивана, цигарата, която не вади от устата си.

Второ, с нищо не е подобрила стратегията си - говори като споменатата по-горе труженичка. Концепцията "ние-те" не работи за Динко, Джино, че дори и за Коцето.

# 997
  • София
Линдарева какво образование има? Какъв е бизнеса на родителите й?

# 998
  • Испания
VIP Къщата:Родителите на Зорница Линдарева: Тя не е себе си ! /2014 г./

http://www.videoclip.bg/watch/393636_vip-kushtata-roditelite-na- … a-lindareva-tq-ne

Интервюто е направено при предишното участие на Линдарева във ВБ. Може да прецените колко са искрени родителите ѝ.

За родителите ѝ:   http://www.zajenata.bg/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1% … B0-news28235.html

Зорница Линдарева получава титлата “Мис Екзотик” в Монте Карло през 2010 г. Същата година на Бал на топмоделите на Евгени Минчев фон Бул е обявена за “Най-добър модел за последните 5 години”. Преди месец е наградена като най-скандалната сексбомба. Зорница е от София, висока е 178 см, учи второ висше образование – психология.

Информацията е от 2014 г. Модел, учещ какво? Психология, естествено. Майка ѝ казва, че първото ѝ висше е икономика.

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 18:05 от smileys

# 999
Иначе пък има дар слово тая Козарева- като включи на пета космическа, никой не може да я спре- направо дъх не си поемаше. А смехът ѝ  е направо страстоубиец.

Нов облик има другата кифльорца- Светла. Няма го доброто, милото, нежно момиченце от предишния ББ. Сега е фурия-бълва змии и гущери.

Людмила също се изложи. Първо с продължаващата тенденция да се облича наистина като дърта магистрална кранта, позите, които заема, седейки на дивана, цигарата, която не вади от устата си.

Второ, с нищо не е подобрила стратегията си - говори като споменатата по-горе труженичка. Концепцията "ние-те" не работи за Динко, Джино, че дори и за Коцето.

Ами така е. Откакто Джугани промени на целия сфятт мнението за силиконките, плеймейтките и т.н. - всичките сега са начетени, та прочетени чак... 😐

# 1 000
Линдарева какво образование има? Какъв е бизнеса на родителите й?
Май беше учила нещо икономическо (примерно Финанси) и като второ психология, не знам дали е дипломирана и за кое.
Бизнесът им е с някакви сладки изделия, но какво точно вече не помня.

# 1 001
  • София
smileys, благодаря за информацията за Линдарева. Родителите й твърдят, че тя няма проблеми с алкохола, но ние, зрителите виждаме друго вече втори сезон.

# 1 002
Джино ми е анти - това някой да се гордее, че не е прочел една книга и да обяснява, че си е такъв - жалка история

Аз и до ден днешен се чудя как преди 2 год. стана любима звИзда

Още от деня в който влезна повярвалото си цигане с измислената си биография и ми задрънча на кухо!
Той по бели чорапки се измуши до финал Sick

# 1 003
Алкохолът премахва притеснията. Не бих се учудила ако хората в къщата пият повече отколко навън. Напрежението от това, че те снимат 24 часа сигурно е огромно. Сигурно първите дни се пие перманентно за отпускане. После пък се пие като осъзнаеш как си се изложил напивайки се още с влизането и така, омагьосан кръг. Освен това нямат нищо за правене по цял ден.

# 1 004
  • София
В къщата вече алкохолът не е в бюджета, защото пазарлъци за това, че няма да има за храна заради алкохола на Фънки примерно, няма. А и какво друго да правят?

Общи условия

Активация на акаунт