Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 742
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 945
Гледате ли кака ви Гала? Още малко олио ще потече от нея. Отвратителна! 🤢

# 946

От Гала - да, но Деси Банова и Росен Плевнелиев много ми харесват, а не очаквах.

# 947
  • У Диспансера ...♥♥♥
Имам чувството, че ще прокапе през екрана и при мен .

# 948
  • София
На мен само не ми хареса като се обясняваха, че са им честитили от цял свят.  Stop

Тя Гала винаги си се мазни.  Laughing

Днес няма ли да коментират брадъра?

# 949
Банова и Президента май наистина са много влюбени. Особено тя, как го гледа само. Но Гала е... 😒 няма да я коментирам.

# 950
  • Тра-ла-ла
Линдарева вчера не се ли шегуваше ,когато каза че само женени мъже харесва?
Разбира се, че се шегуваше с глупака Динко. Но виж колко хора не разбират от бъзици, ирония и т.н. и също се вързаха

# 951
Аз съм я изтървала тази клюка за Плевнелиев и Деса. Оня ден едва научих. Що тъй не свиркате бе....тъна в нИвидение..

# 952
  • София
Аз съм я изтървала тази клюка за Плевнелиев и Деса. Оня ден едва научих. Що тъй не свиркате бе....тъна в нИвидение..

Може ли да да изостанеш.  Mr. Green

# 953
  • Тра-ла-ла
Деси Банева не беше ли скоро омъжена и с малко бебе?! newsm78

# 954
Абе шега, шега, ама почти истина - Тачо, Коце...все на женени налита.

# 955
  • Варна
Чухте ли Нордела снощи, като номинира Светла, подхвърли нещо - нещо за договорите с ББ ставаше въпрос и за това , че Светла нещо демонстрирала по въпроса. Но какво точно не разбрах.

Та си мисля, дали пък малкия Гущер не ги е пъхнал и двете - и Марчето и Светлето по собствено желание вътре, за да кешаутне после самия той. Може да е позакъсал за джобни, или тати да го е резнал. Чак пък такова съвпадение - и двете ,,дами" вътре подред, и то ако той не иска, не ми се вярва.

Да не излезе, че я защитавам Зори -  ама и аз мисля,че си беше самоирония това с харесването на женени мъже. Динко я жегна и тя искаше да го разкара.

# 956
  • София

Детето и е на 5, 6 г май някъде, не е бебе. Каза, че повече от година е разделена с мъжа си ( те всъщност даже май нямат брак)

# 957
Порастна бебето, мисля че е към 6 годишна може би. 😁

# 958
По-малко трябва да е детето. Моето е на 6г.  Нейното се роди после някъде си мисля...

# 959
  • Тра-ла-ла

Детето и е на 5, 6 г май някъде, не е бебе. Каза, че повече от година е разделена с мъжа си ( те всъщност даже май нямат брак)
Значи толкова съм в час с клюките...както винаги Laughing

Общи условия

Активация на акаунт