Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 608
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 095
Тя каза, че е загубила не едно дете, а две.
Не знам защо решихте, че бременностите са били две. Може просто да е била бременна с близнаци и да ги е  загубила.

Защото каза, че при последната бременност са били близнаци. Значи е имала повече от една бременност. А щом няма деца е ясно, че повече от един път е губила бебета

Обаче съм почти убедена, че лъже. Ако е била бременна все някъде из клюкарските сайтове щеше да има някаква новинка. Според мен се опита да се измъкне и да оправдае противното си поведение. Само дето не мисля, че загубата на деца или каквато и да е друга драма може да оправдава такова евтино държание. И аз съм губила бебе, пък не съм се предлагала и излагала така.

# 1 096
  • Варна
Сигурно съм наивна, ама на Зорка и повярвах. Не искам да мисля, че би излъгала за такова нещо.
Дразнещ е смехът, който извади, но това още повече ми затвърждава мнението, че не играе.
Болката всеки си изживява както може.
Тя така си се държи с мъжете явно, така и харесва. Не мисля, че има връзка със загубата.

# 1 097
Линдарева още предния път ми изглеждаше психически нестабилна и склонна да си измисля. Щом съм и запомнила, че е послъгвала. Не ми се иска да вярвам, че някой би излъгал за такова нещо, но някак си не успявам да приема за чиста монета всичко казано от нея.

# 1 098
  • в резерват
Много противна мисия. Освен вимето погледахме и други прелести. 🤢 За колко ли пари се излагат така тия хора.

Олелее хорааа, видяхте ли (по Гането) Шеф Петров във фейса пусна снимки на джип Порше.

# 1 099
В един сайт четох, че Линдарева е имала турски любовник, който я изхвърлил като мръсно коте. Тя мислела, че ще го върже с бременност. Той обаче не искал дете от нея и я зарязал.

# 1 100
  • София
Разбирасе, че Линдарева е психически нестабилна. Та то си личи само като я погледнеш.

# 1 101
  • София
Олелее хорааа, видяхте ли (по Гането) Шеф Петров във фейса пусна снимки на джип Порше.
Нов ли, с припечеленото от ВБ?  Laughing

# 1 102
  • Испания
Тя каза, че е загубила не едно дете, а две.
Не знам защо решихте, че бременностите са били две. Може просто да е била бременна с близнаци и да ги е  загубила.

Защото каза, че при последната бременност са били близнаци. Значи е имала повече от една бременност. А щом няма деца е ясно, че повече от един път е губила бебета

Обаче съм почти убедена, че лъже. Ако е била бременна все някъде из клюкарските сайтове щеше да има някаква новинка. Според мен се опита да се измъкне и да оправдае противното си поведение. Само дето не мисля, че загубата на деца или каквато и да е друга драма може да оправдава такова евтино държание. И аз съм губила бебе, пък не съм се предлагала и излагала така.

Адски много лъже тази жена. Видя се и при предишното ѝ участие.

Зopницa Линдapeвa ce oплeтe в лъжитe cи

Зopницa Линдapeвa бyĸвaлнo ce oплeтe в лъжитe cи. Moдeлĸaтa eдвa вчepa излeзe oт шoyтo, a днec пpи Гaлa й ce нaлoжи дa oбяcнявa дocтa нeщa. Kaтo нaпpимep, oбичa ли Taчo, зaщo e paзпpocтpaнявaлa ĸлюĸи в Kъщaтa, иcтинa ли e, чe я e yдpял, ĸaĸтo и дaли мy e дaвaлa пapи и гo издъpжaлa.

Зopницa в нaчaлoтo c лeĸoтa излизaшe oт нeyдoбнитe cитyaции, нo в мoмeнтa, в ĸoйтo й ce нaлoжи дa oбяcнявa зa oтнoшeниятa им cпaлнятa ce oбъpĸa. „Mиcлитe ли, чe eднo мoмичe, би тpъгнaлo дa oбcъждa пoдpoбнocти oĸoлo мъжa, c ĸoгoтo e билa?“, пoпитa Линдapeвa, a тe й пocoчиxa видeoтo, в ĸoeтo ce xвaли c пoтeнциaлa нa Taчo.

Πo пoвoд ĸлипa, в ĸoйтo Зopницa Линдapeвa ce oбяcнявa ĸaĸ Taчo й e пocягaл, мoдeлĸaтa ĸaтeгopичнo зaяви, чe тoвa нe e вяpнo. „Kaзaлa cъм гo нa пиянa глaвa. И cъм имaлa пpeдвид, чe мe cpитвa пoд мacaтa, лeĸo e блъcнaл няĸoя бyтилĸa ĸъм мeн, a нe чe ми e yдpял шaмap, или мe e нacинявaл“, дoпълни тя. Πo дyмитe й, тoй чecтo бyйcтвaл, ĸaтo ce нaпиe, a cъщo тaĸa и нeвeднъж e oбpъщaл мacи пpeд нeя. Toвa я изнepвилo и тя пoиcĸaлa дa ce paздeлят.

Πo пoвoд иcтopиятa, чe e издъpжaлa Taчo, Зopницa Линдapeвa cъвceм ce oплeтe.“He, иcĸaм дa ĸaжa, дa, вяpнo e, нo нe жeлaя дa ĸoмeнтиpaм тoзи въпpoc“, зaяви мaнeĸeнĸaтa. Зopницa пoтвъpди, чe Taчo e взeл нaзaeм пapитe oт xoнopapa й зa тeлeвизиoннo интepвю, ĸoeтo e дaлa, нo нe нaвлeзe в пoдpoбнocти. Гaлa, Kpиcтинa Πaтpaшĸoвa и ocтaнaлитe yчacтници oбaчe нe cпpяxa дa я пpитecнявaт и paзпитвaт пo тoзи пoвoд.

Caмaтa Зopницa Линдapeвa дocтa ce cĸoнфyзи, дoĸaтo oбяcнявaшe и зa чyвcтвaтa cи ĸъм Taчo. „He изпитвaм нищo нитo ĸъм нeгo, нитo ĸъм жeнa мy. Бeзpaзлични ca ми“, зaяви oщe тя.

# 1 103
  • Испания
Ето интервюто в "На кафе":

# 1 104
Тюх, хванах само края.

Зорка - "Бях бременна с близначета последния път". Тук искам момичетата от "проблемно забременяване" да кажат какво да си мисля. На мен ми е в сферата на фантазьорството.
Светла Тъпото - и тя.
На силиконките някой им е казал, че майка с дете или бременна винаги печели.
Коцю чакал 35 години жена си. От 5 годишен седи на прозореца и се моли на звездите да му я пратят.
Зайка - радвам се, че не даде статистика за аборти, връзки и преносения плод Албенка.
Нордел -  ех, Нордел....
Луна - Луна тя си е президент. (А бе Росен как може да се излага така днес при Гала?!).
Фъню - Карла ще му отмъсти за всички сухи скумрии. Засега е егати съспенса...
Джино - той за това си вика Джиноооо, не може да си прочете името правилно - Гинко....
За Динко: Настане вечер и вятър повее, кабина пусто във двора зее. Изгрее Луна, звезди обсипят на свода небесен. Гората пее за Динко песен...

# 1 105
  • София
Скрит текст:
Тюх, хванах само края.

Зорка - "Бях бременна с близначета последния път". Тук искам момичетата от "прпблемно забременяване да кажат" какво да си мисля.
Светла Тъпото - и тя.
Коцю чакал 35 години жена си. От 5 годишен седи на прозореца и се моли на звездите да му я пратят.
Зайка - радвам се, че не даде статистика за аборти, връзки и преносения плод Албенка.
Нордел -  ех, Нордел....
Луна - Луна тя си е президент. (А бе Росен как може да се излага така днес при Гала?!).
Джино - той за това си вика Джиноооо, не може да си прочете името правилно - Гинко....
За Динко: Настане вечер и вятър повее, кабина пусто във двора зее. Изгрее Луна, звезди обсипят на свода небесен. Гората пее за Динко песен...

rotfImao rotfImbo Joy Корема ме заболя от смях! Страхотна си, Маpиbouquet

# 1 106
Скрит текст:
Тюх, хванах само края.

Зорка - "Бях бременна с близначета последния път". Тук искам момичетата от "прпблемно забременяване да кажат" какво да си мисля.
Светла Тъпото - и тя.
Нордел -  ех, Нордел....

rotfImao rotfImbo Joy Корема ме заболя от смях! Страхотна си, Маpи!  bouquet

А на Нордел още малко руска баня ще й устроят - със сняг в двора да се обтрива. Зайка ще й подаде пешкир. Фъню с чемшир ще й изтърка гърба. Ужасно бяха смешни с воеводката Светлана начело. Същи кокошки в кокошарник!

Не знам откъде се вади човечето с цветята, но и аз ти го пращам. И ти пишеш хубави мнения - споделям често гледната ти точка. ☀

# 1 107
  • София

# 1 108
О, вие сте били две Марита, чак сега вдянах. Липсва ми цветния речник на братлязата Ари, да не са го прибрали с ЖИ класите.
Захажаева ми е доста изпразнена от съдържание. Много неприятна визуално. Динко добре я закопа. Бай да уей, той единствен си е натурален, без да се изживява в роли. Дори исля, че е по - грамотен от Джино. Колко ли книги е прочел.

# 1 109
Браво, Мари, явно можеш и да не лалайкаш като развалена плоча.
Харесаха ми последните ти постове.
Когато не повтаряш до втръсване едно и също, и не употребяваш излишен цинизъм
ти се получава.

В понеделник Господин изчезва.

Общи условия

Активация на акаунт