Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 551
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Не само тъп сезон, а и много тъпи игри.
очаквах косата на Луна да е по-злее. тази жена сякаш копира  Мегз, ама много неуспешно.

# 1 216
  • София
Боже, гледам и не вярвам на ушите си, както е казал класикът.  Crazy Laughing

# 1 217
  • Испания
Аз, слава Богу, пропуснах скубането.  Grinning Чудя се може ли да стане по-грозно от това? Rolling Eyes

Винаги може.

# 1 218
  • София
Права си, за съжаление.  Confused

# 1 219
  • София
Ще гона мъж ми да си гледа брадъра в спалнята. Не ги издържам вече.
И честно казано ми се повръща от Луна, Нордел и ББ. Щото упорито ми се показва как за някои правилата не важат. Как едва ли не простотията, наглостта, злобата и тоталната комплексарщина е върха на сладоледа.
А пък с това Сатаната направо са изкукали.

# 1 220
  • Испания
"Се наложи да ѝ дръпна коса, а тя се оказа изкуствена".

# 1 221
  • София
Във вазата на Луна розите бяха 6!?

# 1 222
Нордел сама вярва ли си като говори? Ако Захажаева е медуза, желе и т.н. подобните епитети, то тя е хипопотам. А ако Захажаева се е изложила, то Луна трябва да не излиза от под завиввките на ВИП леглото си от срам.

# 1 223
  • София
Людмила се чувства зле от това, че си е изпуснала нервите и мисли, че се е изложила. И да, изпускането на нерви може да бъде определено като слабост и липса на възпитание, но в този случай, за мен беше справедливост. Спокойно мога да определя конкретната сцена като най-запомнящ се момент този сезон.

# 1 224
  • София
Нордел сама вярва ли си като говори? Ако Захажаева е медуза, желе и т.н. подобните епитети, то тя е хипопотам. А ако Захажаева се е изложила, то Луна трябва да не излиза от под завиввките на ВИП леглото си от срам.

Нордел кове Луна, а тая е толкова омаяна от себе си, че и вярва напълно.

# 1 225

Ами изложи се Захажаева, да. Много приказва, нищо не може. Пафка тая смрадлива цигара по цял ден и е като от кашкавал направена, никаква устойчивост и стегнатост, с нито едно предизвикателство не може да се справи, само на приказки скача 3 метра. С тая прорасла коса, която и влиза в очите, слънчевите очила и фаса  прилича на дърт вампиряк.

# 1 226
Във вазата на Луна розите бяха 6!?
Седем са. Върнах сега, за да ги преброя.

# 1 227
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мен ми беше адски смешно пък 😂
Аз си го гледам с насмешка тоя сезон, изобщо не им се вързвам .

# 1 228
  • София
Искаше ми се да гледам как се забавляват! А сега само на лудата Луда и на рошавата Нордел простотиите гледаме! Sad

# 1 229
  • София
Людмила все пак е възрастна жена, не знам защо очаквате че може да скача. Баба ми също не може.

Общи условия

Активация на акаунт