Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 517
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Испания
smileys, ми минало време, забравила жената, то където 75, там и 150 хилядарки. С един хонорар, както небрежно вметна, го била купила Wink, то можеш ли запомни всеки хонорар. Joy
На мен ми е любопитно за какви услуги е хонорарът.

Вярно е. Хонорар връз хонорар. Къде да ги помни?

В "На кафе" говореха, че водела кулинарна рубрика в някакво жълто издание, ама вече била уволнена.

Не е едно и също и много ме мъчи това, че не съм наясно с точната сума да знаете!!!!!

Аз защо се оплаквам, че сън няма да ме хване.

# 1 351
  • out of space

Неее.Не мога ,плача от смях-вижте коментарите под статията,не само бюстът е обсъждан!  moresmile moresmile

Кое по-точно ти е смешно?

# 1 352
Еее, подозирам, че се каните и вие да поръчате, затова толкова разпитвате! Само да внимавате да не вземете с един клас по-долу, за какво са ви тия милиони, ако не направите най-добрата инвестиция.

# 1 353
  • Някъде в Матрицата
Еее, ами ако мястото за кулинар в жълтото издание е вакантно, дали да не се пробвам. После ще мина да ви се похваля и аз с такова легло. 😜😂😂😂

# 1 354
Еее, подозирам, че се каните и вие да поръчате, затова толкова разпитвате! Само да внимавате да не вземете с един клас по-долу, за какво са ви тия милиони, ако не направите най-добрата инвестиция.

Ееее, аз изобщо не съм на нивото на Нордел. Нейната класа трудно ще стигна. Аз спя в спален чувал на пода - питай всичките ми мъже.

Еее, ами ако мястото за кулинар в жълтото издание е вакантно, дали да не се пробвам. После ще мина да ви се похваля и аз с такова легло. 😜😂😂😂

Да знаеш, че ще съм ти сериозна конкуренция. Ако знаеш какви пържени филии и попара с прясно мляко правяяя.... не можеш да ме стигнеш  Naughty

# 1 355
  • София
Много сте смотани значи. Щом едни пържени филии с кимион не моЖ направите😂

# 1 356
И аз често бъркам лева, евро. 75000 евро, са таман 150000лева, с конски косъм newsm78. Как не каза фирмата да видим леглата. Аз един матрак за 2000лв и две възглавници по 200 взех, че чак излъгах ММ, че са подарък към матрака, че не ме оскуба образно казано  Joy

# 1 357
И аз често бъркам лева, евро. 75000 евро, са таман 150000лева, с конски косъм newsm78. Как не каза фирмата да видим леглата. Аз един матрак за 2000лв и две възглавници по 200 взех, че чак излъгах ММ, че са подарък към матрака, че не ме оскуба образно казано  Joy

А мерки взеха ли ви?

# 1 358
Нордел да се обади да я включат в тази класация, че срамота да се изръси с толкова пари и само в ББ да са наясно на какво легло спи тая кукувица
https://www.therichest.com/luxury/most-expensive/10-most-expensive-beds/
Тотална откачалка!

# 1 359
Че тя направо в средата на класацията ще се качи...

# 1 360
  • Ню Йорк
Нали се сещате, че тая откачалка ако имаше толкова пари нямаше да се излага 1 месец за някакви си 20-30 хил. лева.

# 1 361
  • София
Я, венета Райкова си татуирала вежди! Докато превключа от формата, и започна папараци. Обаче тъпо ли е това предаване!

# 1 362
Уточнявам 10 000лв. и това за ФрикаделА са много много пари!

# 1 363
То всичките вътре ако ги слушаш са от милионер нагоре.
Не се научихте значи - те са вътре за да открият себе си, да се забавляват и да срещнат нови хора Laughing

# 1 364
Начиии...не че искам да се изтъкна, ама само единия крак на лИглото миЙ е 15 000 евро...

Общи условия

Активация на акаунт