Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 809
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Значи ще си взема и аз шишенце за светена вода Simple Smile
Между другото как различавате пъпчиците дали са от алергия или претопляне? Одеве при къпането забелязах, че има пъпчици по корема и гърба и сега се чудя дали сме го претоплили или е от нещо, което аз съм яла.

# 91
  • София
Добри утро. Днес малката принцеса прави 40 дни. Кога мина това ереме, иначе е доволно студено при нас:)

# 92
  • София
Честити 40 на бебчетата! На нас ни искаха вино, цяла бутилка олио и 10лв. Нито погача, нито нищо. Питка имахме за вкъщи, но си беше козуначена.

Тихичко да се похваля, че снощи спа от 9:30 до 6:30. Естествено, аз заспах в 12 и се будих на два пъти да гледам дали диша, защото не се буди..

# 93
  • София
Unknown16, браво, как го правиш този номер ? Blush Бебка на колко месеца е ?

# 94
  • София
И малката спа от 22.00 до 5.00 сутринта. Нахрани се и после до 8.30.

# 95
  • София
А като спят по толкова време нощем през деня много активни ли са ? И колко спанета правят денем ? Моя ако спи 5 часа после е много бодър и издържа по сума ти време буден. Нещо специално ли правите или просто имате късмет Blush

# 96
  • София
Нищо специално. Сега пак я проспах , в 11. .30 ако се събуди ще й дам да яде. Прави паузи по два три часа да не спи през деня. Иначе снощи от 19.30 до 22 докат заспа си лежеше . Аз спрях да давам за коликите каквото и да е.

# 97
И аз нищо не правя. Държа си го в люлката от време на време през деня., пея му, танцувам, говоря му, че да стои по-дълго буден. Ама като му се спи..спи Simple Smile  Всеки ден е различен. Понякога подърства и си стои с полуотворени оченца и си блуждае някъде Wink

# 98
  • София
Александра, мъж си имам Grinning .
Вчера през деня сумарно спа 4часа, като наведнъж бяха 2.5ч и останалото дремвания от по 15-20мин. Не съм го държала буден нарочно, просто не му се спеше.

Ние обаче май имаме млечница. Ще трябва да купувам дактрин или фунгостатин май. На преглед сме другия вторник, дали да чакам или да почвам самолечение? Щото тогава и ваксини почваме..

# 99
Аз мажа от няколко дни с Дактарин, изписан след описание по телефона. Езичето си седи обложено навътре. Другата седмица и ние сме на консултация за ваксини, ще видим дали ще го смени.

# 100
  • София
А когато са будни с какво ги занимавате, имам нужда от идеи Grinning моя в събота прави 40дни и още нищо не му е интересно и не се заглежда. Нося го на ръце, на тигър, в кошчето за кола...ефекта е 5 мин.

# 101
  • София
Ние другата седмица ще я заведем само да я мерим.Ваксини от януари чак. А и да си взема болничния.

# 102
Аз също нищо не давам за коликите, освен биогайа, но повече от 4-5 последователни часа сън не е правил досега, без значение дарли преди това съм му дала АМ или кърма. За родилните петънца, на единия клепач има червеничко, както и малко червено петънце на едното краче. Оххх обаче тези сополи край нямат. Вече повече от седмица го мъчат, през деня е спокойно, но към 2 през нощта става нетърпимо и едва диша, а някак не е удобно да пусна прахосмукаката по никое време. Не знам какво да правя вече, наспива се детето, няма бактерии, но вече 10 дена е с тези сополи. Пръскам физ рр, после помпата и после капките, но тях ги спирам вече, че повече от седмица му ги давам. Петък ще го водя пак на преглед.

# 103
И аз не знам как спят бебета ви по толкова време. Нашата госпожица вчера от 10 до 16:00 не е спала и после му дръпна един сън до 20:00 та успях да забъркам една супа. Вечерта не е спала чак в 1:00 заспа и изкара до 5:50. Повече от 5 часа нощна пауза не можем да направим. Нахраних я после в 10  се събуди. Сега въобще не знам дали ще има сън през деня, както каза Пийкок всеки ден е различно.
Да ви питам кога да започна да и давам активната гимнастика. Вчера я пробвах, но ефекта беше 5 минутен. Явно е рано още, една приятелка казва към 4 месец, вие кога почнахте?
 Моята в петък прави 40 дни, та по въпроса за църквата ни искаха олио, вино и 10лв.

# 104
  • София
Такива са децата явно. С големия незнаех какво е сън 2,6 г. През три чада се будеше, мрънкаше постоянно.
Аз за гимнастиката мисля е рано. Аз музика й пускам най- често. И я влача с мен като готвя в кухнята да зяпа .

Общи условия

Активация на акаунт