Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 810
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ми през деня съм шут понякога. Слагам го на активната гимнастика, на шезлонга, дрънкам с дрънкалки, после той си блее и.. то минало време. Щото ядене, оригване, акане и хълцане са му 1час и като си изредя гореизброения репертоар и то станало време за следващото ядене.

# 106
Като не спи- излизайте . Моя навън си нанка идеално.
Аз капките ги продължих след съвет на педи.
Слагам го в гимнастиката около 50тия ден. Ако удари нещо му се радвам и той ме гледа странно. Но люлката е фаворит. В комбинация с песнички.

# 107
Хах здравейте, аз изобщо ненсън разбрала че има нова тема. Ма таканили иначе беше лудница трзи дни,бях се много притеснила за малкия с тази алергия ли е или незнам какво. Той се пооправи вече, само едни сухички области зад ушите и по челото останаха. Ама се сетих че големия ми син също имаше същото. Май беше себорея ама мина после. Ма съм забравила с какво съм го мазала и третирала. Но съм си на диета, не гладувам хич, просто ям само полезна храна, и без млечни и алергени. Имам само проблем със закуската щото незнам какво да закусвам. Обедите и вечерите са ми по-вкусни даже отпреди. Изписаха но някакъв пробиотик, ушким е за деца над 4 месеца но каза няма пб. На нас не са ни давали вик к, ще питам утре че в Пон бяхме на извънредна консултация че се бях много притеснила. Петък сме на алеегилог и да ми каже как да се захраня да видим аджеба това ли е или не е това. Моя педиатър твърди че не е това, но имам приятелка и бебето и е било с абсолютно същите симптоми, ти е имало и жилки кръв, нещо с което бие слава богу не сме се сдобили но иначе всичко друго си е баш еднакво. Квот такова, аз свикнах с храната, поне не ям джънк и отслабвам:) иначе мен ми дойде, няма и 30 дена от раждането....нямах щастие да се порадвам на период без цикъл. Колкото до секса, аз няма да ви казвам кога след раждането правихме че ще ме помислите за кукувица хахаха:) Ама като има желание нищо неможе да попречи, но само веднъж че си викам хората чакат пп 2 месеца...Не съм ходила на консултация оше, покрай малкия...добре че наще гледат големия че той пък кашля със суполи. Милия хич не обръщаме внимание, всичко се върти около бебето, много ми е мъчно, той не слуша съответно и самп му се караме, но сме решили да не показваме и грам това, да не се възползва.

# 108
Потресена съм Dizzy Face  Ще ми донесат продукти на Веледа от Германия и познайте колко струват там. Олиото за тяло в БГ е 28лв, в Германия е 8 евро... Два пъти разлика....

# 109
  • София
Е ти пък защо се чудиш тук всичко е по-скъпо. Ние отдавна почти всичко поръчваме отвън.Аз дрехите си вземам дори:)

# 110
Момичета отдавна не ви следя ,тъй като сме месец пред повечето от вас . Виждам ,че за ваксини заговорихте и се намесвам да напомня ,че ротавирусната вече е безплатна и да си я искате. Не видях дали колики ви мъчат ,но нас симотикона ни запече и смених с Абоколилен. Много съм доволна,препоръчвам! За спането не се ядосвайте,мойта също имаше период на неспане ,а сега на 2 месеца и 4 дни спи по цял ден и нощ Simple Smile до преди 2 седмици беше война денем.... явно скок в ръстежа.

# 111
Забравих да кажа, качил е за няма и месец кило и отгоре на теглото от изписването, държи си главата. Иначе на него кофти периода му е ей сега по това време, докато дойде време за баня и се разнасяме защото просто няма какво друго да правим. Ако беше хубаво времето щяхме да сме навън. Иначе вечер спи, но макс паузата е 4 часа. Повече не прави засега. Абоколикена е супер, но внимавайте защото съдържа лактоза и е директен прием. Проблемите които имахме до някаква степен се чудя дали не е заради тях. Иначе Стани няма много колики, буди си се през деня предимно защото го свива коремчето, но като го гушна и всичко е ок. Малко е кофри че като е така, гушкам заспива, сложа в леглото и след 30 ми  пак го свие. Но пък днес сутринта успях да изгладя, простра изчистя и да се изкъпя...спа кат пич някви 2-3 часа. Но рядко се случва де такава пауза само вечер има попринцип.

# 112
Ема, нямаш ли люлка или шезлонг? Сигурно си без гръб вече

# 113
Симонка, хич не си напред Wink
Малкия днес ми прави точно 2 месеца, а много от момичетата родиха преди мен, така че спокойно можеш пак да пишеш при нас.
Сложиха му ваксините и е кисела краставичка. Дадох 2.5 мл Панадол, утре сутринта пак. Има и куулпачове на двете боцкания, довечера ще му лепна една на челото. Дано се размине без вдигане на Т.
Иначе е 6.100 и 58.5 см. Имаме и направление за ортопед, та ще записвам час, само трябва да видя утре една позната лекарка кой ще ми препоръча.
Моят д-р не я поддържал идеята за ротавирусната и не я слагал, та ще ни се размине. На мен ми е все тая, като се сетя как плачеше одеве милото, хич никакви ваксини не оскам повече. А то още следващия месец пак ще има.

# 114
  • София
И аз нямам люлка или шезлонг. Оставям я на дивана иначе си я нося я на рамо я под мишниците я хвана като ми писне много. Още търсят близост. Не, че свекърва ми оня ден не забрави да отбележи, че свиквакла на ръце. Викам на моите е не на твоите и не й я дадох да я вземе.Нахалница.Simple Smile

# 115
  • София
За тия лепенки една приятелка аптекарка ги пробва и каза, че щипят. Аз не мисля да слагам.
Жани знаеш , че не трябва довечера да го къпеш нали Simple Smile

# 116
Жани знаеш , че не трябва довечера да го къпеш нали Simple Smile
Да, д-ра ми обърна внимание. Благодаря Hug

И майка ми все ми вика, че съм го научила на ръце, пък като дойде не мога да се вредя от нея. Нахалница, ама нахлница отвсякъде Laughing

# 117
При мен шезлонгът не върши работа, ако бебето е неспокойно. Както и гимнастиката, и бибата и всичко... Ако не е спокойна, нищо не я успокоява, освен гушкане и да ми врещи в ухото поне 15 мин :Д . Тея колики ме побъркват, все едно последните 5 дни съм с друго дете, много е нетипично за нея. Днес реве и яде, това е, ако дремне - 15-20 мин макс. Вечер обаче си спим здраво, една вечер имахме от 11 до 8 сутринта. Душицата бая се измъчи тези дни.

# 118
  • София
Помисли и ти какво си хапвала може да я е подразнило нещо.

# 119
Жана, какви са му съображенията на твоя доктор?
Аз мисля да слагам ротавирусната,  че с баткото лежахме в инфекциозна когато беше на 2 години, баш от такъв вирус.Мноого е гадно!В едни стъклени клетки са затворени всички,за да не контактуват и да си обменят вируси и бактерии, то милото с един абокат на  ръчичката...ужасно беше.Надявам се с ваксината шанса да ни се размине болница да е по- голям.Освен това тя се дава през устата,не е инжекция.

Общи условия

Активация на акаунт