Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 836
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Помисли и ти какво си хапвала може да я е подразнило нещо.

На АМ сме.
и аз ще слагам Ротавирусна също, Mrs Bamboo. Не знаех че не е ваксина, супер.

# 121
Жана, какви са му съображенията на твоя доктор?
Честно казано не знам. Щеше ми се да сложа, ама...ще видим, пак ще говорим другия месец.

# 122
  • София
Ясно сори не мога всички да запомня:)
Аз не мисля да я слагам ротавирусната.

# 123
И при мен е така, люлката не помага когато е неспокоен. Гимнастика още е малък. Иначе без гръб останах факт но реално е само в някакви моменти от деня. Имам слинг може да прпбвам с него.Иначе слува ли ви се на майките които кърмите, да иска гърдата и в съшото време да се извива назад и да не я иска. Всъщносто току що мисля че разбрах проблема де, иска да я цока ама без да пуска ако може понеже мунсе спи:))) Сега дадох бибата в един момент, захапа я и се унесе. Явно като проплаче на 3 тия час не винаги е гладен но пъл ако не му предложа първо гърда няма да иска бибата...

# 124
И бебси утре прави 2 месеца. Вечер продължава да е кисела, та кисела, тук-там с някоя пролука от 20-30 мин., в които ни удостоява с усмивки и гукане. И после рев. И аз разнасям в слинг. В него бъро заспива насред пика на рева. Останахме си с единствена 6-часова пауза, с която вече не си спомням кога се похвалих. Вчера четох в една книжка, че повечето бебчовци са склонни да почиват през нощта като минат 5.4 килограма. Ще почакам още месец явно.

Днес бяхме поне 2 часа навън. След като издрапах един баир до парка, беше много хубаво. Утре пак.

Не мога да публикувам от вас. Grinning Ема, същата работа е и при нас със сърденето на гърда. Доскоро си мислех, че са колики, но май е точно това - че й се спи, но вече не й се яде. Зверчето обаче не ще биба. Слагай смело слинга, хем ще се успокоява по-бързо, хем е й по -щадящо за кръста май.

# 125
А каква е тази рптавирусна ваксина?

# 126
  • София
Моята няма тези кг, а си спи:)
Ехе два месеца кога минаха.

# 127
midnightStar, може.  Някои и да ги минат, не спят. Ама нали като видиш теория, която ти харесва, се хващаш за нея, та реших да споделя. Grinning

# 128
Моя има килограмите, ама не спи. Laughing А така хубаво звучи Simple Smile

# 129
Моя много обича да стои в люлката.  Люлям и пея. Голям смях пада. Понякога се унася, но не спи там.
Купих си слинг и така не го вързах.. трябва да намеря някое клипче

# 130
Ние ходихме с ММ при консултант и въпреки това още ни е бъз да го слагаме в слинг. Май ще изчакаме до 4ти месец и ще тестваме раница под наем.

Днес и Анди е крив. Голямо хапане и блъскане пада, докато суче.

А скапаното повръщане не ми дава мира. Все се чудя дали като изплюе със засилка на 10см е "на фонтан" или не.

# 131
Нашият мъник е на 2 месеца и 11 дни,но още не сме сложили ваксините.Педиатърът реши да ги направим в началото на декември.
За коликите нито Инфакол нито Абоколикен помогна,но да не казвам голяма дума..от снощи яде без да пищи.Почнах да пускам бял шум на сешоар докато го храня и сякаш му действа добре.
Вие с какво режете ноктите на бебчетата?За втори път ми се случва да клъцна пръстчето на малчо. Confused Режа с нокторезачка на Канпол докато спи.

# 132
Моя и той голям бой ми дръпва, докато е на гърдата. Аз мисля, че се ядосва , че не пуска.  Милото ми дете не случи на майка с цици..
И от няколко дни също връща. Не е на фонтан, изтича ама ме дразни

# 133
Бо е щастливец, че продължаваш да се опитваш и му даваш колкото може. И малко да е, пак помага за имунитета.
Има доста жени, които си решават още от родилното, че няма да кърмят я заряди цигари, я от скруполи. Тъжно ми е малко за бебчетатаь

# 134
Купих на малкия комплект от четка за коса, гребенче и нокторезачка.
Първото рязане на ноктите естествено беше с нокторезачката. Да, обаче клъцнах малко месце и ревах заедно с него.
После взех една обикновена малка ножичка и режа с нея без проблем докато спи, имам много по-добра видимост и нямам нито един фал. Grinning

Аз мисля, че се ядосва , че не пуска.  Милото ми дете не случи на майка с цици..
Същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт