Неангажиращи отношения

• 25 781
  • 245
  •   1
Отговори
# 105
защо и с какво те притеснява разликата във възрастта?
особено щом е само за секс, а не с цел по-дълга връзка или семейство?
наистина не разбирам, за това питам
Имам предразсъдъци от типа "той може да ти бъде баща", "какво ще си помислят хората ако някой разбере" и подобни. Просто съм много предубедена, признавам си.

# 106
на 45 годишните всичко им е наред - ако ерекцията те притеснява
дори може да ти хареса доста повече отколкото с един двадесет и пет годишен
това според мен елиминира фактора "на възрастта на баща ми"
а "какво ще си помислят хората" - да мислят каквото щат, това не е нещо, което имаш намерение да афишираш
освен това и с двадесет и пет годишен да си, хората пак ще мислят каквото си искат и ще те одумват независимо с кого си или пък ако си сама

звучи все едно, че  те навивам - не е така, просто за мен разликата във възрастта за това, което искаш, изобщо не е фактор
ако решиш да се омъжваш за него обаче, ще съм първата, която ще каже "недей"

# 107
  • ES
Защо е нужно да се разбира, нали няма да е такъв тип връзка.
Явно физически изглежда много добре щом не си му давала повече от 12 години разлика.
Аз повече бих се страхувала от влюбване. Иначе една такава връзка взаимно ще ви удовлетвори, ти с младостта и свежестта, която ще дадеш и той с опита и зрелостта. Когато един мъж знае какво прави в леглото е много по-добре.

# 108
За чувства ме успокоява това, че нямам никакви такива намерения. Някой спомена за хормоните, зкогато секса е добър, но аз разбрах, че света не приключва, с който и да е мъж, така че дори да се увлека, поне знам, че мога да се отдръпна.

# 109
Докато пишем страници, вече можеше да си консумирала връзката и да питаш как да го разкараш или задържиш. Какво толкова му мислиш, все едно купуваш кола? Давай, така се трупа опит. Само внимавай с влюбването, че там не става с планиране - докато се усетиш и вече си със замотана глава. Добре е, че всичко минава. А ако се окаже добър и си допадате можеш да имаш и дълга връзка само за секс

# 110
Според мен проблема на момичето е, че не е сигурно в своето представяне и затова се върти като котка около гореща каша.
Споко, нали е без значение. Или и това ще излезе е като секса наречен флирт.

# 111
какво значи "представяне"? да владее професионални пинизи и да ги покаже на първа среща в леглото?
щом е за няколко пъти, съвсем достатъчно е да вложи желанието си и да не набляга на мисионерската поза, което не е чак толкова трудно

# 112
хахаха айде да и напише мама сега и домашното Simple Smile
Тя си знае какво я притеснява. Много варианти има

# 113
вярно нещо като "мама да й напише домашното" се получва - имам две дъщери и си ги представям в същата ситуация след време  Joy

# 114
Зайче Байче, в крайна сметка така и не успях да разбера какво точно питате с темата. Колегата не бил колега;  потенциално семейният бил разведен; не искате обвързване, а само да си легнете; по-възрастен е, но това няма значение, защото Ви е достатъчно привлекателен и не се притеснявате за сексуалните му умения/способности.

В крайна сметка какъв е тогава проблемът с възрастта? Не е "какво ще си кажат другите", защото няма да имате връзка и никой няма да разбере. Да не се притеснявате, че може да получи инфаркт по време на акта?

Как може форумът да Ви каже дали да си легнете с някого или не? Аз лично трудно мога да приема мъж на 45, който се занимава с момиче на 25, напълно сериозно, но Вие и не искате сериозно. Тогава какъв е проблемът с възрастта? Някакви етични/религиозни съображения ли имате?

# 115
Да не се притеснявате, че може да получи инфаркт по време на акта?

Joy

# 116
Толкова нерешителни хора със скрупули, без опит в неангажиращия секс, с предишна кофти връзка не са за такива изпълнения. Преди секса колкото размисли има, след секса ще са двойно. Има си хора за неангажиращи отношения и според мен авторката не е от тях. Rolling Eyes

# 117
Една приятелка преди много години ( значи тогава да е била на максумум 21 години) излезе на среща с почти 50-годишен мъж.
След това беше много впечатлена как вратът му бил набръчкан. Малко хем сърби, хем боли, беше цялата история. Но тя си имаше афинитет към доста по-възрастни от нея. После разведе един по-младичък. Някъде около 40-те да е бил.

А иначе не е като да няма 50-годишни мъже, които биха намерили жена с 10-тина години по-млада от тях за застаряваща. Връстничките си, предполагам изобщо не ги слагат в сметката - бабички, а те самите млади-младенци на само петдесет и няколко Simple Smile))

# 118
bgtatko81, от написаното може да съдим, че момичето не е наясно със собствените си желания. Получава се нещо от типа "сърби, боли, драго ми е" или "искам, ама не ми стиска". Това, което аз виждам е колебание и то идва от страха да не се влюби впоследствие. Може и да отрича, че това ще стане, но вътрешно знае, че има голяма вероятност да се случи. Или може би иска да направи тест дали е научила урока си от предишната неуспешна връзка като не позволи на себе си да се влюби. Това само тя може да каже.
Зайче, а ти сигурна ли си в намеренията на татенцето, за да не се окаже, че човекът е прост мил и галантен?

# 119
Стига сте навивали момичето. Направо на балон я взехте. Някои говорят за рисковете от влюбване и т.н. Никой до момента дори не спомена мимоходом за рискът от разни болести. И не, презервативът не предпазва на 100%, защото такива болести се предават и по други пътища. Клиниките по стерилитет после точно с такива пациенти са пълни, дето все са пробвали и опитвали със случайни хора. После - ама защо тръбите ми са запушени, защо имам това или онова....
А мама трябва да си е написала точно домашното за болестите при случайни сексуални контакти.

Общи условия

Активация на акаунт