Неангажиращи отношения

• 25 777
  • 245
  •   1
Отговори
# 90
Аз от една такава "неангажираща" връзка преди почти 10 години така брутално си изпатих, щото се влюбих като глупачка, а той беше с 20 г по-голям от мен. Искаше да задълбочим, аз не исках. Само секс и толкова. И като ми каза "край" ела да видиш що месеци се съсипах от плач.
Но пък, след толкова години, това са едни от най-хубавите ми спомени и си ги пазя както дете бонбон. Изживях най-красивата любовна история.
А как се влюби? Имам предвид предварително беше ли си поставила граница и се влюби въпреки нея или..?

# 91
Аааа, ясно, от закачливите весели дядковци дето се майтапят с всичко. Ок, извинявай, не разбрах в началото, Poni69. Wink

Зайче, щом човекът не е във връзка с друг човек и ти не си, топката е изцяло в твои ръце. А 45 за мъж си е една доста симпатична възраст. Мъжете остаряват доста по-приятно от жените.

# 92
Аз от една такава "неангажираща" връзка преди почти 10 години така брутално си изпатих, щото се влюбих като глупачка, а той беше с 20 г по-голям от мен. Искаше да задълбочим, аз не исках. Само секс и толкова. И като ми каза "край" ела да видиш що месеци се съсипах от плач.
Но пък, след толкова години, това са едни от най-хубавите ми спомени и си ги пазя както дете бонбон. Изживях най-красивата любовна история.
А как се влюби? Имам предвид предварително беше ли си поставила граница и се влюби въпреки нея или..?

Изобщо нищо не беше планирано. От едно "здравей" и "довиждане", един ден се изтърси и ме покани след работа да пием по нещо. От това нещо станаха много неща. Почти 3 месеца продължи това развлечение, защото си прекарвахме страхотно заедно. Обаче, започна да ме запознава с приятелите си, излизанията ни да все по-чести и с повече "време, прекарано заедно". Аз даже не знаех, че съм влюбена в него, докато не ми каза "повече не искам да се виждаме". И след 15 мин. - толкова ми трябваше да се осъзная какво се случва, направо валяк ме прегази, мина бързия влак през мен и ме връхлетя цунами.

# 93

Изобщо нищо не беше планирано. От едно "здравей" и "довиждане", един ден се изтърси и ме покани след работа да пием по нещо. От това нещо станаха много неща. Почти 3 месеца продължи това развлечение, защото си прекарвахме страхотно заедно. Обаче, започна да ме запознава с приятелите си, излизанията ни да все по-чести и с повече "време, прекарано заедно". Аз даже не знаех, че съм влюбена в него, докато не ми каза "повече не искам да се виждаме". И след 15 мин. - толкова ми трябваше да се осъзная какво се случва, направо валяк ме прегази, мина бързия влак през мен и ме връхлетя цунами.
Значи не трябва повече от 2/3 пъти да се случва.

# 94
hailie, този е бил изпечен манипулатор.

# 95
  • Пловдив
Добре де, значи казваш, че той ти показва неща и затова го искаш. Ами той щом сам си го иска то е ясно, едва ли мисли за семейство с теб и т.н. значи е бройкаджия и иска нещо младо да се похвали после, щото бройкаджиите не са много дискретни.

# 96
Първата крачка направих, защото ме впечатли с интелект и отношение, след което той отвърна с жестове. Но аз също допускам, че е възможно да е бройкаджия. Това не ме притеснява от гледна точка, че нямам намерение да имам връзки. Това да споделя, поне от това, което опознах до момента, според мен е изключено. Галантен и интелигентен е.

# 97
  • ES
Няма рецепта и план за тия неща, обикновено хубавия секс кара жените да се влюбят, хормони.

# 98
Това доста ме притеснява, както и възрастта. Надявам се, че няма да се поддам на чувства. Също така до края на проекта реших да спазвам дистанция.

# 99
Аз по бих те разбрала, ако си се влюбила безпаметно. Но без чак такива чувства да избереш 45 годишен на твоята 25 годишна възраст? Няма ли готини младежи наоколо и къде блеят, че ти заглеждаш толкова по-възрастни?

# 100
  • ES
А ти сигурна ли си, че и той иска близост? Да не е само в твоята глава?
Както казваха в един филм ("Изневяра") няма грешни и правилни постъпки, има неща, които правиш и които не правиш. Как иначе ще имаш опит?

# 101
Аз по бих те разбрала, ако си се влюбила безпаметно. Но без чак такива чувства да избереш 45 годишен на твоята 25 годишна възраст? Няма ли готини младежи наоколо и къде блеят, че ти заглеждаш толкова по-възрастни?
Има. Simple Smile Но вероятно наложителната  близост в последно време ме сближи с този човек и сега ми е трудно да бъде толкова време около мен и да устоявам на желанието си. Предполагам ти се е случвало да срещнеш някого и да усетиш истинска химия, привличане на чисто физическо ниво...

# 102
А ти сигурна ли си, че и той иска близост? Да не е само в твоята глава?
Както казваха в един филм ("Изневяра") няма грешни и правилни постъпки, има неща, които правиш и които не правиш. Как иначе ще имаш опит?
О, да, сигурна съм. Откакто направих първата крачка, той пое инициативата.

# 103
защо и с какво те притеснява разликата във възрастта?
особено щом е само за секс, а не с цел по-дълга връзка или семейство?
наистина не разбирам, за това питам

# 104
  • ES
Глаголът е много на място

Общи условия

Активация на акаунт