Неангажиращи отношения

• 25 771
  • 245
  •   1
Отговори
# 75
Ако на зайчето наистина му стискаше да се чука без обвързване с кумчо вълчо, тая тема въобще нямаше да я има. Отраканите 25-годишни свалят бельото без да събират мнения из форуми. Нашата авторка ще си изпати много. Чувствителна и "девествена" е. Ех, кумчо вълчо, как ти се подредиха нещата...

Краят на тая история ще е много забавен. За публиката.

# 76
Ако на зайчето наистина му стискаше да се чука без обвързване с кумчо вълчо, тая тема въобще нямаше да я има. Отраканите 25-годишни свалят бельото без да събират мнения из форуми. Нашата авторка ще си изпати много. Чувствителна и "девествена" е. Ех, кумчо вълчо, как ти се подредиха нещата...

Краят на тая история ще е много забавен. За публиката.

Този път подкрепям това. Все говорите как трябва да цени жената сама. Ами тоя мъж ако иска нещо поне да се потруди - вечери, цветя, нещо там. А не на бюрото в офиса или нещо набързо. Малко снешна тема това.

# 77
Ох, съвсем съгласна с Нофелет. Как лесно зайче-байчета се влюбват в чичковците.

# 78
Много ви благодаря за отговорите. Благодарение на съветите, за себе си стигнах до извода, че възрастовата разлика в случая не е проблем при условие, че не искам нищо друго. Накарахте ме да се замисля дали ако се случи веднъж, няма да ми се прииска втори път и т.н. Затова реших да се въздържа до края на проекта, а след това ако още имам желание - ще го направя.
Понеже видях няколко коментара, които предполагат, че мога да имам бенефити от подобна постъпка - уточнявам, че няма какво да ми предложи този човек. В коренно различни сфери се развиваме. Това, че сега имаме общ проект е стечение на обстоятелствата. Нямам нито материални, нито никакви други очаквания. Просто имам морални предразсъдъци, които ме спират. Ако беше поне 10 години по-млад изобщо даже нямаше да се замисля.

# 79
Забавлява ме как всички тикате зайчето в устата на вълка. И всички, ама много добре, знаете кой ще плаче накрая... Тая история е стара като света.

Не, тя не иска просто да го чука. И след като го чука, ще иска и пак. И... абе въобще, всички знаете тая история как свършва...
Използваш много повторения, и то на един глагол. Grinning
Както и да е, теб сега да не те е яд, че Кумчо Вълчо, ще се уреди с младо зайче? Пък и на 25 си има глава на раменете, работещо момиче, не е свенлива ученичка...

# 80
Нито съм девствена, нито пък наивна. Пет години съм лъгана и наранена в ужасна връзка, та със сигурност няма да хлътна. Скоро тя приключи. Ако има нещо, което ме застрашава, то е да не поискам да се повтори или потрети. Но откъм чувства няма как да се случи. Поне не на този етап. Причината, поради която се колебая не са чувства, а предразсъдъци, но както казах взех решение.
Колкото до самоуважението - ако нямаше жестове от негова страна, може би щях да се въздържа, но след като има привличане, след като има отношение от отсрещната страна, това ме накара да се замисля защо да не се отпусна и отдам на желанията си.
Някои казват, че ако нямало чувства, нямало изобщо да питам. Не съм свикнала да действа прибързано и не съм очаквала такова нещо да ми се случи. Това е всичко.

# 81
Накарахте ме да се замисля дали ако се случи веднъж, няма да ми се прииска втори път и т.н.
Замислянето е много полезна дейност и се радвам, че така ти влияят мненията тук. Ще ти се прииска и втори път, това е почти сигурно. И после ще ти се прииска и да не е само чукане. Не знам до каква степен познаваш себе си и именно затова горе те попитах ти досега чукане без обвързване практикувала ли си или ще ти е за пръв път. Щото това е нещо, което МНОГО хора си мислят, че могат. Ама не го. И винаги единият хлътва. И повярвай ми, това няма да е кумчо вълчо.

ЕDIT: О, наранена след връзка...  Е, отсега ти казвам. кумчо вълчо няма да те излекува. След историята с кумчо вълчо ще се чувстваш по-зле, отколкото преди нея. Тествай, после не забравяй да споделиш в нова тема Simple Smile

# 82
Колкото до самоуважението - ако нямаше жестове от негова страна, може би щях да се въздържа, но след като има привличане, след като има отношение от отсрещната страна, това ме накара да се замисля защо да не се отпусна и отдам на желанията си.
Единствения начин да устоиш на изкушението е ... като му се отдадеш . Действай смело ! Води се само от вътрешното си усещане и няма да съжаляваш ! Един път се живее .
  Успех , и дано си прекараш добре !

# 83
Не уточних, че не е колега, а по-скоро 2/3 пъти в седмицата работим заедно по проект около 3/4 часа сами, което допълнително създава близост. Не става дума за офис отношения. Също така не очаквам сериозна връзка, по-скоро ме привлича сексуално. Единственото, което ме притеснява е тази разлика от 20г. между нас. Т.е. той е по-голям. Отношенията няма да се отразят на проекта, защото е личен. Тоест засяга само нас двамата ако нещо не върви както трябва. Спира ме само възрастовата разлика. Просто имам предубеждения. Както видях, други хора - също.
Наистина въобще не мога да разбера защо са тези предубеждения за разликата във възрастта. Това са някакви клишета, които обществото налага. По-скоро би било повод за притеснение, ако този човек е семеен.

# 84
Клишета, клишета, обаче и паласките се формират при мъжете около и след 40-годишна възраст... Ако е свикнала с млади и добре сложени мъже, едни паласки могат да са ужасна изненада...

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 19:07 от Magdalena1978

# 85
И аз да се включа....с мъжа ми имаме 20 години разлика- в негова полза Grinning Не смятам,че възрастта е фактор. Предвид реалността в днешно време, няма твърде голям избор на свестни мъже, а като говорим за-просто един секс,не мисля,че годините са проблем въобще.  Относно външния вид, аз забелязвам тенденция,че по-зрелите, по-възрастни мъже се поддържат много повече...и моя няма паласки Grinning Разбира се,зависи от човека.

# 86
Когато чете човек тази тема може да остане с впечатление, че горките изневеряващи мъже са принудени да го правят един с друг, тъй като няма жени, които да им се вържат на подлите номера.
Малко смях - имахме един съсед - старо коце, достигнало до 92 годишна възраст. Та той се замлатваше към дъщеричката на друг съсед с думите: "Какво са някакви си 86 години разлика?"

# 87
Когато чете човек тази тема може да остане с впечатление, че горките изневеряващи мъже са принудени да го правят един с друг, тъй като няма жени, които да им се вържат на подлите номера.
Малко смях - имахме един съсед - старо коце, достигнало до 92 годишна възраст. Та той се замлатваше към дъщеричката на друг съсед с думите: "Какво са някакви си 86 години разлика?"
92-86=6
Този си е педофил, както и да го погледнеш. Не ми е смешно.People No Good

# 88
Човекът почина, горкият, но едва ли мислиш, че преследва 6 годишни момиченца в преговори с баща им. Ставаше въпрос за бъдеща сватба, когато девойката порасне

# 89
Аз от една такава "неангажираща" връзка преди почти 10 години така брутално си изпатих, щото се влюбих като глупачка, а той беше с 20 г по-голям от мен. Искаше да задълбочим, аз не исках. Само секс и толкова. И като ми каза "край" ела да видиш що месеци се съсипах от плач.
Но пък, след толкова години, това са едни от най-хубавите ми спомени и си ги пазя както дете бонбон. Изживях най-красивата любовна история.

Общи условия

Активация на акаунт