Неангажиращи отношения

• 26 100
  • 245
  •   1
Отговори
# 135
Така и така се подхванали темата, поне кажете да знаем какви изследвания да си правим ежегодно.
Ако въпросът ти е сериозен, просто провери пакетите в която и да е лаборатория. Има пълен пакет, чрез който се изследват повече неща, има и по-малки пакети. Всяка по-голяма лаборатория е напипала тази пазарна ниша и от години се предлагат тези неща. И питай и гинеколога ти за пълни изследвания за ППБ. Той знае какво се прави.

# 136
Зайчето просто е малка по акъл. Нормално за тази възраст, апропо. Няма нужния жизнен опит. Няма си приятел, чуди се накъде да я завее вятъра, има горчив опит с мъж на нейната възраст и си мисли, че по-възрастен мъж не би й направил такива номера. Това, което не знае Зайчето, просто защото е малка по акъл и жизнен опит, е че за неангажиран мъж на 45, всеки секс с която и да е, е добре дошъл, освен това - четка и егото, ама много го четка! Така че, Зайчето да се лиши бързо, бързо от всякакви любовни фантазии на този етап. Господинът просто си иска секс, а тя ако му се сложи на тепсия - господинът ще си го получи!
Нищо лошо Зайчето да му се сложи на тепсия, тогава и тя ще си получи секса! Може да е хубав, може и да не е, но това е риск с който и да е нов мъж. Но, трябва да й е ясно, че може да е поредната, затова да се пази и да го прави с гумичка, а може и да се окаже захвърлена след някой и друг път, така че, да си пази и душата, за да не страда после.
Най-добре е да си намери момък на нейната възраст, за да вървят в едно и също време, както се казва. Момък на нейната възраст хем ще си иска секса (като възрастния господин), хем има по-голяма вероятност да се задържи с нея, просто защото е на 25 и на него също му е време за по-дълготрайна връзка.
Някой по-горе отбеляза - да се прави разлика между "влюбване и обич" и "страст и хормони". Ако Зайчето не прави тази разлика все още, поради малък жизнен опит, ще има проблеми, включително и с 45-годишния. Но, пък всяко зло за добро - може и това да е урока, който трябва да научи.

# 137
Това, звездите ли ти го говорят или някаква анкета имаш под ръка? newsm78
И аз питам, понеже акцентът уж беше във възрастта. Ако е бил за колко е опасен сексът по принцип - значи не съм разбрал. 

# 138
Зайче, а ти сигурна ли си в намеренията на татенцето, за да не се окаже, че човекът е прост мил и галантен?

И аз това се питам. Защото иначе не разбирам как хем тя му е дала ясен сигнал, хем той след това поел инициативата, а ние още си чешем езиците във Форума. Хайде, тя неопитна и млада, но той би следвало да поназнайва това-онова, включително и как да разсее съмненията на нерешителна девойка.

# 139
Толкова нерешителни хора със скрупули, без опит в неангажиращия секс, с предишна кофти връзка не са за такива изпълнения. Преди секса колкото размисли има, след секса ще са двойно. Има си хора за неангажиращи отношения и според мен авторката не е от тях. Rolling Eyes
Ох, Божеее... най-сетне и някой друг да го каже, че вече почнах да се чудя аз ли съм ненормален или всички други пишещи тук. То е очевадно, че нашата авторка изобщо не е за тая история и ще се нашиба до шията в лайната. Наивна е като ника си. Планирала била да НЕ се влюбва. Пита хора с предишен опит дали са си били сложили граница или въпреки границата се били влюбили. Граница за влюбване? Авторке, ти откъде падаш?

А, и заключението "значи не трябва повече от 2/3 пъти" направо изби рибата Simple Smile

Зайко, не се занимавай с неща, дето са ти над възможностите. Повечето ти каки тук чисто и просто искат да ти гледат сеира, убеден съм вече.

# 140
Напротив, доста хора тук казахме да не се занимава, но явно не четеш внимателно.

# 141
Напротив, доста хора тук казахме да не се занимава, но явно не четеш внимателно.
OK, така е. Има и здрав разум, но предимно са сеирджии, които много добре я виждат колко е заблудена, обаче тикат ли, тикат в ла*ната.

# 142
С развитието на темата и включванията на авторката и аз започвам да мисля, че не е готова за такива отношения. Много размисли, много страсти, решения, че няма да се влюби, все едно то от решението зависи... Не, зайче, остави тая работа, не си дорасло още...

# 143
На 25 годишна като Зайко, ако и кажеш да не се занимава ей така - директно - ще реши, че звучиш като майка й, и ще направи точно обратното. Затова поне се прокрадват разни помисли за предпазване на тялото и душата. Пък Зайко, ако е умна, ще се замисли. Убедена съм, че ако пристъпи към тези "неангажиращи отношения" ще се чувства съвсем скоро недобре (меко казано), и това няма да е, защото се е влюбила.

# 144
И според мен не е дорасла и я е шубе, че @дядката@ ще и разнесе славата из офиса . Не е много наясно дали ще дрънка, какво ще надрънка, как ще и се отрази и тя как да го отиграе.

Ако и пука да не се захваща, ще се дрънка между колеги, ясно, но ... както винаги за не повече от 3 дни. И толкова ще са много за тази случка. Ако може да ги отсвири за тези 3 дена няма да има проблеми, ако ще се впряга и ще натвори други глупости за които да се говори, като истерии, скандали и пр. то да не се хваща.

# 145
Bandiera rossa, някъде по-нагоре зайчето писа, че ако прави нещо с татенцето, ще е след като приключат проекта. Така че варианта да я одумват може би отпада...освен ако той не поддържа по-близки контакти с някого от офиса.

# 146
Ма то е просто. Ако беше играч, въобще нямаше да пуска тема. То е очевадно, че не е. Такива хора могат само да си изпатят в тази игра.

# 147
  • София
Няма драми, няма деца, няма разводи, раздели, ревност...., нищо няма, се изписаха 15 страници. Аз съм - да пробва! Млада е, сега му е времето! Дори и да страда, както твърди телефона, сега ще е по-леко, защото няма трети лица замесени. Така че - действай, но както каах - като поприключите проекта.

И да си Разочарована наркая... колко да си разочарована от един лош секс?!

И да се влюбиш - ще разлюбиш, когато той (и ако) ти бие шута! Смело напред. Експериментирай сега по-добре, отколкото когато си с мъж и деца и те ...засърби, нали Simple Smile

# 148
Bandiera rossa, някъде по-нагоре зайчето писа, че ако прави нещо с татенцето, ще е след като приключат проекта. Така че варианта да я одумват може би отпада...освен ако той не поддържа по-близки контакти с някого от офиса.

то един проект в един офис, следващия проект и той в офиса ... с друг ...
Писа ли че ще смеяня и офиса? Защото проектите текат един след друг ... славата остава.
НА някои такава слава много им тича. Други иъглеждат като тревожни зайчета и не им отива. ...

# 149
Така погледнато Роналд е прав. Ама Роналде, аз казвам, че на тази, ако ѝ стискаше, отдавна щеше да го е направила, никакви теми нямаше да пуска. Т.е. окуражавайки я, подценяваш негативите за един видимо крехък, неуверен и раним човек. Моят съвет е да си седи на дупето и да се оглежда за перспективни момчета около вързастта си. Ако се набута в историята с  Кумчо Вълчо, бас държа, че накрая ще излезе бита-пребита. И по-нещастна и по-самотна от сега.

Общи условия

Активация на акаунт