Неангажиращи отношения

• 25 816
  • 245
  •   1
Отговори
# 150
...

И да се влюбиш - ще разлюбиш, когато той (и ако) ти бие шута! Смело напред. Експериментирай сега по-добре, отколкото когато си с мъж и деца и те ...засърби, нали Simple Smile

да. по-лесно ще смени работа ...

# 151
Роналдът силно надценява способността на средностатистическата бг жена да минава през любовите като през пазар. Всъщност драмата почти винаги е голяма.  И почти никога не е кратка.

# 152
Така е, nofelet. Рядко се намират жени, които могат да правят само секс, без да има намесени чувства.

# 153
А Вълчо вече трети ден ви следи с интерес темата и потрива доволно лапички...

# 154
Аз пък се образовах ужасно много от темата. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Изводи: за неангажиращ секс най добре с по млад мъж (това ми харесва като идея, не си падам по дърти, миришат ми на дърто) отколкото с по възрастен, защото по възрастните мъже са опитни, правили са го с много и може да ми запушат тръбите. Crazy

# 155
 Изводи: за неангажиращ секс най добре с по млад мъж (това ми харесва като идея, не си падам по дърти, миришат ми на дърто) отколкото с по възрастен, защото по възрастните мъже са опитни, правили са го с много и може да ми запушат тръбите. Crazy
Така е. Всеки научава от темата точно толкова, колкото капацитетът му позволява Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 156
  • София
Така погледнато Роналд е прав. Ама Роналде, аз казвам, че на тази, ако ѝ стискаше, отдавна щеше да го е направила, никакви теми нямаше да пуска. Т.е. окуражавайки я, подценяваш негативите за един видимо крехък, неуверен и раним човек. Моят съвет е да си седи на дупето и да се оглежда за перспективни момчета около вързастта си. Ако се набута в историята с  Кумчо Вълчо, бас държа, че накрая ще излезе бита-пребита. И по-нещастна и по-самотна от сега.

Плаха е, така е. Но ако сега се оглежда за млади свестни момчета и вземе, че се задоми с някой от тях, след време, като е вече по-отракана, но създала семейство с деца, пак ще види някой колега... и вече възрастта няма да я притеснява....

# 157
Така е. Всеки научава от темата точно толкова, колкото капацитетът му позволява Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Като чета бисери, ми се развинтва фантазията.. hahaha.и си мисля каква късметлийка съм, че след всички неангажиращи връзки, тръбите ми са останали непокътнати, на пределна възраст забременях от раз...късмет, явно...на никой не съм искала пълни медицински изследвания и становище от специалист по ППБ. Wink

# 158
Като чета бисери, ми се развинтва фантазията.. hahaha.и си мисля каква късметлийка съм, че след всички неангажиращи връзки, тръбите ми са останали непокътнати, на пределна възраст забременях от раз...късмет, явно...на никой не съм искала пълни медицински изследвания и становище от специалист по ППБ. Wink
Факт. Късмет си изкарала.

# 159
  • ES
...
По-скоро излиза, че не трябва човек да си ляга с по-възрастни от него, защото те най-вероятно поради дългия си сексуален живот са преносители на поне няколко болести предавани по полов път, за които и презервативът не е решение, защото по-възрастните твърдо държат например на орална любов за разлика от младите. Wink
Младите не правят ли орална любов, да взема да си сверя часовника

# 160
...
По-скоро излиза, че не трябва човек да си ляга с по-възрастни от него, защото те най-вероятно поради дългия си сексуален живот са преносители на поне няколко болести предавани по полов път, за които и презервативът не е решение, защото по-възрастните твърдо държат например на орална любов за разлика от младите. Wink
Младите не правят ли орална любов, да взема да си сверя часовника
Остави оралната любов, но и с целувки се предават болести... трябва и да не се целуваме. Който го е страх от мечки - да не ходи в гората. Шегувам се, но наистина ако ще се страхуваме от всичко и от всички - по-добре да откажем секса. Днес четох статия в Интернет, че вече имало роботи за секс, както жени, така и мъже. Който иска разнообразие, да си вземе няколко бройки Simple Smile

# 161
ааа роботи. твърде твърди

# 162
  • ES
Поне няма да се брои за изневяра Blush

# 163
Те май са латексови, даваха по телевизията един репортаж за публичен дом с такива меки кукли от латекс, като живи...някъде из скандинавието беше...

# 164
Те май са латексови, даваха по телевизията един репортаж за публичен дом с такива меки кукли от латекс, като живи...някъде из скандинавието беше...

бррр  ... като им чета кримитата оставам с впечатлението че са в надпиване срещу руснаците с огнена вода и след тази схватка няма значение какво ще им попадне, все става.

Общи условия

Активация на акаунт