Неангажиращи отношения

• 26 100
  • 245
  •   1
Отговори
# 120
От това, което е написало зайчето ми се струва, че май наистина не е много уверена. Има такива господа, които доста добре умеят да си разпръскват чара, владеят тънкостите на флирта, но не можеш еднозначно да решиш, дали наистина си пада по теб, дали има някакви намерения или само може да ти се е сторило. Всъщност може и да му се иска, но просто не си му спешна, че да предприема някакви по-категорични действия, които да разсеят съмненията. Никак няма да се учудя, ако случаят е такъв.

# 121
Стига сте навивали момичето. Направо на балон я взехте. Някои говорят за рисковете от влюбване и т.н. Никой до момента дори не спомена мимоходом за рискът от разни болести. И не, презервативът не предпазва на 100%, защото такива болести се предават и по други пътища. Клиниките по стерилитет после точно с такива пациенти са пълни, дето все са пробвали и опитвали със случайни хора. После - ама защо тръбите ми са запушени, защо имам това или онова....
А мама трябва да си е написала точно домашното за болестите при случайни сексуални контакти.
Няма гаранция, че няма да хване нещо, ако спи и с човек, когото познава.

# 122
За това е нужна добра сексуална култура. Може човек да се предпази, но просто хората не се грижат са собственото си здраве.

# 123
Ами, така както си го написала, излиза, че единственият начин да се предпази е, преди да си легне с някого, да му иска пълни медицински изследвания за полово предавани болести.

# 124
Ами чудя се дали докато ни пораснат децата, няма наистина да е добра идея това с изследванията Simple Smile Simple Smile Поне за СПИН. Имам близка, която по работа е запозната със статистиката и ми е казвала, че хич не са толкова малко хората в България вече. Та да се чудиш какво да правиш стана вече...

# 125
Има жени, които и сега го правят. Когато започват връзка с някой, който има някакви намерения към тях. Те искат пълни изследвания преди да правят секс. В лабораториите има такива пакети от изследвания. Моят мъж се опита да иронизира едно такова момиче, с което преди е излизал - искала му е пълни изследвания. Той ги е направил.
Аз започнах да му обяснявам: еди кой си патоген се предава така и така, протича напълно безсимптомно, на 100% води до запушване на тръби при жената и единствения вариант за нея е инвитро. Други патогени, така и така и те протичат безсимптомно. Еди кой си протича с еди какви си симптоми. И просто му обясних, че греши с това, че иронизира това момиче. Защото после инвитро опитите ще са на нейната глава.....

# 126
Ами чудя се дали докато ни пораснат децата, няма наистина да е добра идея това с изследванията Simple Smile Simple Smile Поне за СПИН. Имам близка, която по работа е запозната със статистиката и ми е казвала, че хич не са толкова малко хората в България вече. Та да се чудиш какво да правиш стана вече...
Място за чудене няма - който го е страх от болести да спира секса и то не само със случайни партньори, но и с постоянния, щото не се знае дали той няма да кръшне в един момент и да донесе някаква зараза. Няма секс, няма полово предавани болести и спим спокойно.

# 127
Има жени, които и сега го правят. Когато започват връзка с някой, който има някакви намерения към тях. Те искат пълни изследвания преди да правят секс. В лабораториите има такива пакети от изследвания. Моят мъж се опита да иронизира едно такова момиче, с което преди е излизал - искала му е пълни изследвания. Той ги е направил.
Аз започнах да му обяснявам: еди кой си патоген се предава така и така, протича напълно безсимптомно, на 100% води до запушване на тръби при жената и единствения вариант за нея е инвитро. Други патогени, така и така и те протичат безсимптомно. Еди кой си протича с еди какви си симптоми. И просто му обясних, че греши с това, че иронизира това момиче. Защото после инвитро опитите ще са на нейната глава.....
И това не предпазва от болести, защото партньора може да кръшне след като си е направил изследванията, които между другото не могат да обхванат абсолютно всички болести, предавани по полов път.

# 128
Ами, така както си го написала, излиза, че единственият начин да се предпази е, преди да си легне с някого, да му иска пълни медицински изследвания за полово предавани болести.
По-скоро излиза, че не трябва човек да си ляга с по-възрастни от него, защото те най-вероятно поради дългия си сексуален живот са преносители на поне няколко болести предавани по полов път, за които и презервативът не е решение, защото по-възрастните твърдо държат например на орална любов за разлика от младите. Wink

# 129
Така е, не могат да обхванат всичко. Има и жени, които на всеки 1-2 години правят пълни изследвания, въпреки че са с постоянен партньор. Всеки си решава за себе си дали да се възползва от вариантите, които съвременната медицина му предоставя или просто да си живее необременяван от такива неща, да се пусне по течението и евентуално да си носи после последствията.
И да, подкрепям bgtatko, след като е разведен, вероятно и баща, вече с богат сексуален опит и изобщо няма да му дреме за такива неща.
Докато тя има какво да губи в това отношение.

# 130
По-скоро излиза, че не трябва човек да си ляга с по-възрастни от него, защото те най-вероятно поради дългия си сексуален живот са преносители на поне няколко болести предавани по полов път, за които и презервативът не е решение, защото по-възрастните твърдо държат например на орална любов за разлика от младите. Wink
По-дългия сексуален живот означава и повече опит и повече умения. А ако по-възрастния мъж е бил само с една жена/съпруга, от къде ще дойдат тези болести?

# 131
Гъбаркате се вие, защото ви е широко около врата Simple Smile При мъжете нещата са много по-лесни. Жените да му мислят.

# 132
Гъбаркате се вие, защото ви е широко около врата Simple Smile При мъжете нещата са много по-лесни. Жените да му мислят.
Аз дадох работещ съвет по-горе - спирате секса и изчезват всичките ви притеснения и страхове.

# 133
Така и така се подхванали темата, поне кажете да знаем какви изследвания да си правим ежегодно.

# 134
  • София

Това, звездите ли ти го говорят или някаква анкета имаш под ръка? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт