Неангажиращи отношения

• 25 706
  • 245
  •   1
Отговори
# 165
Направих го. Не съжалявам изобщо. Това бе най-хубавото ми интимно преживяване досега. Определено вдигна летвата много, много високо.

# 166
  • Пловдив
Направих го. Не съжалявам изобщо. Това бе най-хубавото ми интимно преживяване досега. Определено вдигна летвата много, много високо.

Какво стана с изчакването до края на проекта? Не мислиш ли, че сега ще повториш и може да се влюбиш?

# 167
Точно това се очакваше, мъжете с опит знаят и могат повече от по-младите. Моите лични наблюдения сочат, че днес голяма част от мъжете до към 25 години дори нямат достатъчно силен интерес към секса. Останалото са подробности.

# 168
Зайче, радвам се, че не си попаднала на разочарование. Консумирала си емоцията и можеш да продължиш натам. Simple Smile

Това с "мъжете с опит" са пълни глупости. Някои мъже са си просто добри любовници без оглед на възрастта, други си остават дървета и след 50 години "опит".

# 169
# 170
Това е само началото ... Simple Smile

# 171
Честито,тъкмо исках да питам кога ще свърши пустият проект. GrinningСлед толкова добри отзиви интересно,ще има ли продължение?

# 172
Какво значи да се влюбя? Да изпитвам удоволствие от нежността, интимните ласки, да споделям, да изслушвам, да се чувствам желана и щастлива? Да се наслаждавам тук и сега? Ако е това - влюбване е. Но ако имате предвид желанието да го притежавам, да ревнувам,  да искам постоянно да е до мен, да звъня всеки ден по няколко пъти, да притискам и да чертая бъдеще заедно - тези неща вече са ми непонятни, които са се случвали в други отношения. Наслаждавам се на хубавото преживяване тук и сега. През останалото време живея живота си. Ако утре, след седмица или месец се наложи да прекъснем интимен контакт ще ми останат прекрасните спомени и високо вдигнатата летва в интимно отношение, та ще си търся нещо на това ниво или по-добро. Simple Smile Желнията да остарявам с някого, да живея с някого и романтичните представи се изпариха още с миналата ми връзка. Сега се чувствам жива. Даже нямам против ако междувременно на това хубаво преживяване срещна някой друг. Всичко, което се случва в живота е добро ако успееш да извлечеш позитивите от него. Т.е. ние решаваме кое е плюс и кое минус.

# 173
  • Пловдив
На мен ми звучиш вече влюбена по всички категории. Радвам се за теб, че си изживяла нещо толкова хубаво и се чувстваш добре, но просто не мисля, че нещата ще свършат добре.

# 174
На мен ми звучиш вече влюбена по всички категории. Радвам се за теб, че си изживяла нещо толкова хубаво и се чувстваш добре, но просто не мисля, че нещата ще свършат добре.
Ще поживеем и ще видим. Аз пък се чувствам спокойна, че ми беше хубаво и същевременно не се чувствам емоционално ангажирана. Даже знам, че тази събота и неделя е с деуга жена, но това изобщо не ми влияе на положителните емоции. Ценя искреността повече от всичко. И приятните изживявания. Напатих се на сериозните връзки. Мисля, че вече знам как да си вземам без да искам повече от необходимото. 😊

# 175
  • Пловдив
Ще поживеем и ще видим. Аз пък се чувствам спокойна, че ми беше хубаво и същевременно не се чувствам емоционално ангажирана. Даже знам, че тази събота и неделя е с деуга жена, но това изобщо не ми влияе на положителните емоции. Ценя искреността повече от всичко. И приятните изживявания. Напатих се на сериозните връзки. Мисля, че вече знам как да си вземам без да искам повече от необходимото. 😊
Много е хубаво, че това те прави щастлива и се чувстваш добре. От тук нататък трябва да седнеш и да помислиш добре какво следва и как да направиш нещата да не излезеш накрая наранена. Не се обиждай, но само факта, че споменаваш другата жена означава, че те е жегнало и го мислиш. Пък и това с другата жена на мен ми звучи много гадно сякъш те е използвал. Пък и така звучи сякъш има доста такива контакти, аз бих се притеснил за разни болести. Има такива които се предават само с контакт, да не говорим, че спин може да се хване ако ти имаш раничка в устата и той също.

# 176
Много е хубаво, че това те прави щастлива и се чувстваш добре. От тук нататък трябва да седнеш и да помислиш добре какво следва и как да направиш нещата да не излезеш накрая наранена. Не се обиждай, но само факта, че споменаваш другата жена означава, че те е жегнало и го мислиш. Пък и това с другата жена на мен ми звучи много гадно сякъш те е използвал. Пък и така звучи сякъш има доста такива контакти, аз бих се притеснил за разни болести. Има такива които се предават само с контакт, да не говорим, че спин може да се хване ако ти имаш раничка в устата и той също.
Не ме е жегнало, защото ми разказа подробно за нея като дори дадох съвет. Освен това не говорим за произволен секс с различни. От тук нататък се наслаждавам на свободата си, която едва сега осъзнах какъв подарък е след онази тежка връзка. Наслаждвам се на прекрасните интимни отношения, които открих. И когато той реши да ги прекратим или пък с времето се почувствам готова за нова сериозна връзка и намеря подходящ партньор - прекратяваме интимността си и оставаме приятели. Щастлива съм, че освен интимни отношения, открих интелигентен, откровен човек, който евентуално може да ми нъде добър приятел.

# 177
Звучи ми безумно да те занимава с другата жена за уикенда. Явно е голям гадняр. Жалко. Какви прекрасни интимни изживявания, след като ти се разказва веднага за други хора в картинката. Аз бих се махнала веднага и не бих повторила тази грешка.

# 178
Това много дебилно ми идва - да сваляш и да спиш с една и в същото време да я информираш с кого планираш да спиш още, че и подробно да разказваш за другата, че и съвети да приемаш...

Но човек каквото сам си направи...

# 179
Звучи ми безумно да те занимава с другата жена за уикенда. Явно е голям гадняр. Жалко. Какви прекрасни интимни изживявания, след като ти се разказва веднага за други хора в картинката. Аз бих се махнала веднага и не бих повторила тази грешка.
Просто така се стече разговора. Имаше намерение да бъде искрен, за да преценя сама какво искам. И това по никакъв начин не променя приятното преживяване. Още повече, че разговора беше преди това.

Общи условия

Активация на акаунт